Viata lui Richard Wurmbrand pentru copiii

de la Marius Silvesan: 4 videos (subtitrare Romana) despre viata Romanului, fratele nostru Richard Wurmbrand.

Partea 2 (din 4) aici.

Partea 3 (din 4) aici.

Partea 4 (din 4) aici.

 

12 comentarii (+add yours?)

 1. pid
  dec. 29, 2010 @ 13:32:40

  Este o rusine acest desen animat ,nu ar trebui postat fiindca da o imagine falsa la adresa blandului Richard,un om al lui Dumnezeu si nu un luptator razvratit impotriva comunismului cum il arata desenele,sigur l-a facut cineva care nu l-a cunoscut si nici nu i-a citit cartile!

  • rodi
   dec. 29, 2010 @ 22:46:58

   Stimate @pid
   filmul ‘Viata lui Richard Wurmbrand‘ (in format – desene animate) a fost o productie a Christian History Institute in colaborare cu International Film si ‘Voice of the Martyrs‘ (organizatie fondata de insusi Richard Wurmbrand).
   Filmul a fost facut din perspectiva fiului lui Richard Wurmbrand, Mihai Wurmbrand. Marturia publica a lui Mihai Wurmbrand adevereste intocmai evenimentele prezentate in acest film de desene animate.
   Este important ca si copiii nostri sa cunoasca istoria acestui erou al credintei.
   Voi reveni la subiect cu mai multe resurse cit de curind.

 2. Trackback: Richard Wurmbrand – O biografie prescurtată « agnus dei
 3. o mämicä
  dec. 30, 2010 @ 20:40:13

  Dragä Rodi,pid are dreptate….
  aici nu e vorba de istorie,ci de aspectul cä desenele animate nu sunt in nuanta realä……in aceste desene de exemplu fr R.W.apare cu o duritate care in realitate nu il caracteriza….el afost bländ si avut AUTORITATE NU DURITATE….trebuie sä informäm generatia actualä dar mare atentie cä multe filme,desene,cärti chiar dacä au e etichetä crestinä ele totusi nu sunt dupä realitate……
  cäteodatä mi se intämplä sä citesc cu copiilasii dintr-o carte crestinä si dacä väd cä nu tine linia curatä a Cuväntului atunci o arunc decät sä-i informez pe copii ceva fals……

  cred cä m-ai inteles ideea!
  multumesc!

  • rodi
   dec. 30, 2010 @ 22:09:32

   Apreciez foarte mult parerea dumneavoastra dar fiindca insusi organizatia lui Richard Wurmbrand a fost implicata in acest film nu as vrea sa il ignoram pentru ca Richard Wurmbrand este un bun model pentru copiii nostri . Filmul e in aceiasi serie cu alte 6 filme (desene animate) de la Torchlighters: Martirul Jim Elliot, William Tyndale, John Bunyan, Eric Lidell, Gladys Aylward si Perpetua. Ma bucur sa vad filme (si desene animate) pentru copii in care eroii sint crestini. Mesajul filmului (pentru copiii de virsta 8-12 ani) e un mesaj foarte important pentru copiii nostri pentru ca le arata in Richard Wurmbrand un om integru care nu a cedat in credinta lui niciodata. Va inteleg rezervarile fata de film, si ca balantare dupa ce am primit comentariul de la pid, am adaugat articolul de astazi care arata pe Richard Wurmbrand in persoana impreuna cu linkul de la filmul documentar.
   Va rog sa nu va suparati ca i-am pus filmul, pentru unii (chiar si mai in virsta) a fost pentru prima data cind au aflat despre viata si experientele lui Richard, Sabina si Mihai Wurmbrand. Daca dumneavoastra stiti si de alte resurse referitoare la dinsul (in public domain) le voi pune pe blog cu bucurie ca sa invatam prin exemplul fratelui nostru Richard Wurmbrand. Iti multumesc pentru comentariu. God bless you.

 4. Trackback: Seria ‘Amintiri cu sfinti’ culese de Pastorul Daniel Branzei « agnus dei
 5. Trackback: 40 de minute cu Sabina Wurmbrand « agnus dei
 6. Trackback: Pastorul – Film Documentar despre Richard Wurmbrand (60 min) « agnus dei
 7. Trackback: Viata lui Richard Wurmbrand – si un documentar pentru copii « agnus dei – english + romanian blog
 8. marin valentin
  ian. 01, 2012 @ 15:14:01

  un frate penticostal valcea dornic dupa filme crestine

 9. Trackback: Tentativa de Asasinare a familiei Richard Wurmbrand in SUA – Partea 1 – Documente detaliate a unui plan cu sapte puncte pentru a-l ucide pe Richard Wurmbrand in Statele Unite | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: