Orchestre romanesti – cu mandoline, viori, suflatoare…

Citi dintre noi nu am invatat si am cintat la mandolina sau la alt instrument de orchestra in bisericile in care am crescut?  Astazi citind pe site-ul  ‘Călătorii Personale’ am vizionat acest video cu orchestra de mandoline de la Biserica Providenta Ferentari, Bucuresti. Frumoasa cintare!!!

Lucian I Dobre scrie: Frumoase piese muzicale, intr-adevar cei care sunt pasionati de muzica stiu sa faca din aceasta minunata inzestrare de la Domnul, o indeletnicire de viata. Si asa cum ceata levitzilor de odinioara laudau cu tot elanul pe Domnul, si astazi in Turma mica a lui Hristos raspindita pe diverse meridiane ale planetei au aceasta slujba de a-I inchina Domnului prin cintari, talentul si devotiunea lor.

Orchestra  Bisericii Penticostala Elim, Timisoara cinta ‘Inima mea vrea sa-ti cinte’

Orchestra  Bisericii Penticostala Elim, Timisoara cinta ‘Cind oceanele’

2 comentarii (+add yours?)

  1. Lucian I. Dobre
    ian. 13, 2011 @ 00:32:02

    Frumoase piese muzicale, intr-adevar cei care sunt pasionati de muzica stiu sa faca din aceasta minunata inzestrare de la Domnul, o indeletnicire de viata. Si asa cum ceata levitzilor de odinioara laudau cu tot elanul pe Domnul, si astazi in Turma mica a lui Hristos raspindita pe diverse meridiane ale planetei au aceasta slujba de a-I inchina Domnului prin cintari, talentul si devotiunea lor.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: