Valer Brancovan – Pagina de Predici si studii

Un mesaj important si potrivit (‘timely’) de la AlfaOmegaTv Ianuarie 2011:

Lepadarea de Credinta  -Apostazia

Studiu in Cartea Daniel (3 fisiere = 7 ore)

 1. Repere prin Cartea Daniel cu Valer Brancovan Partea I
 2. Repere prin Cartea Daniel cu Valer Brancovan Partea II
 3. Repere prin Cartea Daniel cu Valer Brancovan Partea III

11 comentarii (+add yours?)

 1. George W.Galis
  feb. 04, 2011 @ 12:11:56

  Fratele Valer Brincoveanu, Liderul Teologic in Miscarea Penticostala din America, am fost surprins sa-i gasesc acest interviu de care Biserica Crestina
  are nevoie in zilele in care traim. Frate Valer ati punctat cateva lucruri unice
  in mesajul DVS. Acest mesaj unic ar trebui sa il asculte in primul rand toti pastori,
  si lideri, slujitori crestini si orice crestin. Speram sa mai veniti cu astfel de mesaje.
  GWG. Shalom!

 2. George W.Galis
  feb. 04, 2011 @ 12:21:49

  Fratele Pastor Valer Brancoveanu, i-mi este prieten. In USA au luat doua doctorate deodata in Ebraica si Greaca. Prin pregatirea Teologica care o are si prin cunostiintele acumulate dansul este Teologul Numarul UNU in Miscarea
  Penticostala, Romana.

 3. Gabi Bogdan
  feb. 05, 2011 @ 00:48:20

  Aveti dreptate Frate Galis, ar fi bine ca fratele Brincovan sa faca un tur in bisericile romanesti cu subiectul presentat de domnia sa in interviul de mai sus, este mare nevoie. Am fost surprins ca a avut curajul sa mentioneze numele lui Warren…

 4. Lucian I. Dobre
  feb. 07, 2011 @ 23:58:07

  Un excellent interviu realizat cu un pastor care merita titlul de Doctorand in Teologie Crestina. Fratele Brancovan este o adevarata binecuvantare pentru romanii din California!

  • rodi
   feb. 08, 2011 @ 08:01:34

   Intr-adevar e o placere sa il asculti pe fratele Brancovan si este evident ca are un dar ‘a parte’ de Invatator. M-as bucura sa gasesc mai multe resurse video cu dinsul, dar am gasit doar doua, pe care le voi posta in viitor.

 5. Lucian I. Dobre
  feb. 08, 2011 @ 10:12:22

  Rodi aici la Sacramento avem un website al Bisericii pastorite de fr. Valer Brancovan dar momentan se lucreaza la updates in arhiva mesajelor, acolo pot fi gasite multe invataturi de valoare din Biserica de aici. Nadajduiesc in Domnul ca in curand website-ul sa fie accesibil din nou.
  http://www.victoryromanianchurch.com/

  • rodi
   feb. 08, 2011 @ 11:01:14

   Lucian, mersi pentru informatie. Am cautat predicile pe internet dar acum inteleg de ce nu am gasit fisierele de la Biserica voastra; astept sa apara din nou.

 6. Trackback: Valer Brancovan – Nasterea din nou (mantuirea) « agnus dei – english + romanian blog
 7. criss
  oct. 25, 2011 @ 14:11:17

  Stmate Frate Valer, crezul nostru penticostal este ca Biserica -Mireasa lui Isus Cristos va fi rapita la cer, acum dupa cum ati zis ca: nu, DuhulSfant nu va pleca din lume .Daca nu va pleca , atunci cum va avea loc rapirea , pentruca asa stim ca Duhul Sfant este cel ce o rapeste la cer, asa dar va fi o vreme cand si Duhul si Biserica vor pleca din lume , si numai in urma acestui eveniment inplinit ,aparitia celui nelegiut-anticistul va fi disponibila in desfasurarea tuturor actiivitatilor sale diabolice . Va rog referiti-va in cateva detalii la acest aspect pentru stricta cunoastere a adevarului. Va astept. Sa aveti o zi binecuvantata.

  • rodi
   oct. 25, 2011 @ 14:28:42

   Criss, video l-am obtinut de la AlfaOmegaTV si probabil apare si la alte bloguri dar nu cred ca fratele Brancovan prea citeste bloguri (si deci nu va vedea comentariul tau) . Ar fi nevoie de dezvoltare mai adinca a acestui subiect si m-as bucura sa citesc comentarii mai detailate si ce frumos ar fi sa existe si dialog.

   Din comentarii pe care le-am citit eu, desi 2 Tesaloniceni 2:7 vorbeste de Duhul Sfint ca fiind dat la o parte, se afirma ca totusi pentru ca Duhul Sfint este o persoana a trinitatii, Duhul Sfint fiind omnipresent va avea un alt rol dupa rapire.

 8. Trackback: Pagina PREDICI in Limba Romana « agnus dei – english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: