Ioan (Nelu) Peia – Rugaciunea la nivel mondial

Jan 4,2011. Tudor Petan de la AlfaOmegaTV cu Ioan (Nelu) Peia la editia Calea, Adevarul si Viata 180 – Retele de Rugaciune:
Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

1st collector for Calea Adevarul si Viata 180 – Retele de rugaci…
Follow my videos on vodpod

 

6 comentarii (+add yours?)

 1. munteanuaurel
  mart. 04, 2011 @ 08:34:39

  Din pacate aceste reuniri crestine ecumenice pentru rugaciune ,nu lauda pe Cristos ci, promoveaza unirea tuturor cultelor intr-o biserica mondiala care va culmina cu aparitia Anticristului.

  • rodi
   mart. 04, 2011 @ 09:22:03

   E posibil sa aveti dreptate in ce spuneti. Intr-adevar rugaciunea este doar primul pas din 2 Cronici 7:14 care spune „Daca poporul Meu peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga, si va cauta Fata Mea si se va abate de la caile lui rele – îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta pacatul, si îi voi tamadui tara”

   Pasul de a ne smeri, si a ne abate de la caile rele, mult mai greu il facem, daca ne si aducem aminte de el.
   Totusi, nu pot sa nu ma bucur (cel putin momentar) auzind ca in „turnul” Natiunilor Unite s-au adus rugaciuni Tatalui nostru, prin fiul sau Isus si Duhul Sfint sau cind am vazut in video unele persoane care intr-adevar se inchinau lui Dumnezeu in rugaciune si umilinta in public, in diferite orase ale lumii. Poate un motiv pentru care ne bucuram sa vedem astfel de lucruri este pentru ca e o mica ilustratie (desi paminteasca) a viitorului cind toate popoarele il vor slavi pe Domnul.
   Comentariul dumneavoastra este bine primit, ne aduceti aminte sa ne cercetam ca timpul este scurt, si „,,Mare este secerişul, dar puţini sînt lucrătorii! Fi-ti binecuvintat pentru lucrarea care o faceti impreuna cu sotia dumneavoastra!

  • Serban
   dec. 03, 2013 @ 08:37:47

   Aurel … fiind participant la aceste reuniuni crestine asa cum le denumesti tu pot sa afirm ca mesajul nu este de unirea tuturor cultelor ci mai degraba de uniune a cultelor. Fiecare cult isi are particularitatile lui dar in Isus Cristos toate cultele sunt unite.

   • munteanuaurel
    dec. 06, 2013 @ 12:56:07

    Draga Serban , ce are in comun , lumina cu inunericul ? Ce au a face cei ce marturisesc mantuirea numai prin har cu cei ce cred ca se capata prin fapte ? Ce uniune poate fi intre ei ? Cum crezi ca ii poti gasi pe toti in Cristos ?

    In Romania Cultul Baptist pe care ii cunosc si de unde am facut parte , a fost implicat in ecumenism inca din 1950 odata cu infintarea Federatiei Cultelor Evanghelice , care era compusa din: Penticostali, Baptisti, Crestini dupa Evanghelie ( incluzand si Tudoristii – Crestini dupa Scripturi), Oastea Domnului si Adventisti. Dupa Revolutie Adventistii si Tudoristii parasesc alianta si le ia locul Biserica Luterana din Bucuresti . Actualmente se numeste Alianta Evanghelica Romana ( A.E.R. ). La miscarea ecumenica internationala bisericile baptiste din Romania sunt afiliate din anul 1976.

    Azi bisericile baptiste din Romania fac parte din Federatia Baptista Europeana ( al carei presedinte este astazi , Presedintele Uniunii Baptiste din Romania, Otniel Ioan Bunaciu ) , din Alianta Baptista Mondiala , toate afiliate la Consiliul Mondial al Bisericilor .

    Din acest consiliu fac parte aproape toate Bisericile Ortodoxe din întreaga lume numeroase Biserici care s-au format pornind de la Reforma protestantă din secolul al XVI-lea (Biserica anglicană , luterană, metodistă şi reformată) si un mare număr de Biserici unite şi independente . Detalii aici : http://www.ecum.ro/infoecum/Ro/oekumenische-organisationen/consiliul-mondial-al-bisericilor-cmb

    In primavara aceasta se pare ca s-a rostit pe fata , dorinta fiecarui baptist din Romania fata de ,, Vicarius Filii Dei ” prin gura lui Tony Peck secretarul general al E.B.F. (Federatia Baptista Europeana ) :

    Articolul il gasiti in publicatia baptista :Revista Crestinul Azi :http://revistacrestinulazi.ro/2013/03/tony-peck-ebf-despre-alegerea-noului-papa/

    Cand Mitropolitul Banatului Nicolae Corneanu a fost judecat de B.O.R. pentru ca s-a impartasit in cadrul unei slujbe Greco – catolice , baptistii din Timisoara i-au fost alaturi :Sursa articolului : Ziare .com : http://www.ziare.com/stiri/frauda/miting-de-sustinere-pentru-mitropolitul-corneanu-332418

    Ce ar cauta pastorii baptisti timisoreni sa sprijine pe cineva care boteaza bebelusi in vederea mantuirii , daca nu ar fi infratiti de ecumenism ? Ai putea sa ii iei partea mitropolitului daca nu ai recunoaste ca biblica impartasania catolica ? Sunt intrebari care mie cel putin imi ridica mari semne de intrebare .

    Sa spuneti ca toate necuratiile astea sunt unite in Cristos , este blasfemie !

 2. Trackback: Neluu Peia – Cine uraste nu este de la Dumnezeu ! Este timpul sa ne oprim si sa ascultam avertizarile pe care Duhul Sfant le da Bisericii « agnus dei – english + romanian blog
 3. Trackback: Nelu Peia – Predica la Conferinta de Post si Rugaciune, Baile Felix Dec. 2010 « agnus dei – english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: