George Galis – Proorocia care mi-a citit gindurile la Biserica Penticostala din comuna Vladimirescu

Biserica Penticostala din Micalaca, Arad 2008 (sursa Aradon)

In vara anului 2008, am primit invitatia fratilor de la Biserica din Micalaca,  Arad, de a participa la sarbatoarea  de deschidere a Noului Locas de Inchinare.

Calatoria mea la Arad la aceasta sarbatoare din Micalaca unde cu aceasta ocazie  pastorul Cornel Borlovan a predat stafeta pastorului David Margaianu, avea o semnificatie dubla pentru mine. In primul rand Biserica din Micalaca era prima Biserica pe care am frecventat-o cind eram copil, intre anii 1945-1950. In al doilea rand in calatoria aceasta am venit ca sa ma interesez personal de o problema de care era afectata Biserica noastra din Chicago. Nu am spus nimanui de intentia mea cu privire la aceasta problema.

Am ajuns la ultima mea saptamina a sederii mele acolo, iar in ziua de Vineri, inainte de ultima Duminica  care urma sa o mai petrec in Arad, am fost invitat de pastorul Danut Crisan de la Biserica Penticostala din comuna Vladimirescu de linga Arad, unde s-a tinut o saptamana de Evanghelizare  si urma ca Vineri sa se incheie cu un serviciu care a durat de la ora 7 seara pana la 11 seara. Evanghelistul serii a fost advocatul Cultului Penticostal, fratele Iovanovici.

Biserica Penticostala din Micalaca, Arad 2008 (sursa Aradon)

Pe la 0ra 10:30 seara, cand vorbitorul a luat o pauza, Danut m-a pus pe mine sa aduc un scurt mesaj. M-am ridicat la amvon sa vorbesc si dupa numai cinci minute dupa ce eu am inceput sa vorbesc, un frate care statea pe al treilea rind din fata a sarit in sus si a inceput sa-mi vorbeasca astfel in fata a peste 500 de suflete care ma priveau foarte atenti ascultind totodata si ei la proorocia acelui frate : „Barbatule, toata ziua te -au framantat gindurile pentru problema care te preocupa si pentru care ai venit sa afli tu personal adevarul” si mi-a spus apoi toate gindurile,  ginduri care m-au framintat in ziua aceia de vineri pina si fraze intregi care eu le-am spus numai eu de mine, in propriul meu cuget, mi-au fost destainuite prin acel frate.

Aflasem unele lucruri si ma gandeam sa nu le spun si Pastorului de la Biserica unde eram membru ci sa le tin numai pentru mine. Proorocul mi-a spus : sa nu ascunzi nimic de Robul Meu Pastorul, sfatuiti-va impreuna si sa-i spui tot ce ti-am descoperit si pana acuma, dar in urmatoarele zile va veni o persoana la tine pe care tu nu o cunosti si ea iti  va spune totul. Apoi fratele prooroc mi se adreseaza mie personal in continuare, zicind in felul urmator: „Satana este foarte furios pe tine si se va atinge de persoana ta, si de trupul tau,  iti va face mult rau, dar oridecite ori te loveste cu vreun necaz sau o boala, tu sa spui: Domnul si de aici ma va izbavi, si vei fi izbavit. Si copiii tai si nepotii tai vor fi loviti intr-o masura mai mica si ei sa spuna ca tine si vor fi izbaviti”.

Biserica Penticostala din Micalaca, Arad 2008 (sursa Aradon)

Dupa aceasta fratele s-a oprit in timp ce toata multimea de peste 500 de frati si surori priveau la mine asteptind sa auda ce voi raspunde eu.Eu am luat cuvintul si am spus caci daca vor sa afle daca aceasta proorocie vine de la Dumnezeu, sa stie cu totii ca aceasta lucrare este de la Dumnezeu, si ca pina atunci niciodata in viata mea nimeni nu mi-a citit vreodata gindul si sa-mi spuna si ceea ce gindesc. Asta nu mi s-antimplat niciodata.

Dumineca intre servicii, stateam si ma odihneam intru-un apartament pe Calea Aurel Vlaicu pus la dispozitia mea de un frate din Arad. Pe la ora doua dupa amiaza ma suna cineva la telefon si cind ridic, era o femeie, care i-mi spune cine este, zice stiu ca nu ma cunosti nici eu nu te cunosc, dar Domnul m-a instiintat sa te caut si  vreau sa stau de vorba cu dumneata impreuna cu sotul meu. Au sosit imediat si am stat de vorba cu ei cam vreo o ora si jumatate  timp in care mi-au destainuit taina si care este situatia acelui caz de care am vrut sa aflu.   Familia aceasta mi-a spus: am auzit vorbindu-se de dumneata si Dumnezeu mi-a vorbit ca sa vin la dumneata si sa i-ti spun totul.

Ne-am rugat impreuna si seara am fost impreuna in biserica din Micalaca unde eu am avut si un mesaj. Dupa ce am ajuns inapoi in Chicago,  personal eu trec de atunci mereu  prin tot felul de probleme si tot felul de boli, si chiar un nepot de-al meu a suferit un accident groaznic, incit a fost nevoie de pompieri ca sa vina si sa taie usa de la masina in care era el ca sa poata sa-l scoata afara din masina lui care a fost complect distrusa,  dar el a avut doar citeva zgirieturi minore. Slavit sa fie Dumnezeu! Si Dumnezeu sa binecuvinteze pe fratele Laita..

George Galis, interviu la Statia Radio CNM, Arad; Emisiunea Eben Ezer cu Toni Farcas (Host) Ghita Dragan (Manager) 2008

Alte articole scrise de

Pastorul George W. Galis

21 comentarii (+add yours?)

 1. Petru Amarei
  mart. 04, 2011 @ 00:22:16

  Domnul sa te binecuvanteze frate Galis. Aceste marturii sunt ziditoare. Ajuta foarte mult in opinia mea credinciosi si biserica Domnului de azi.

 2. gabi bogdan
  mart. 04, 2011 @ 01:12:15

  Frate Galis, cred ca prin acelasi frate am avut si eu o prorocie prin anul 2006.Fratele meu din Cluj merge cu el pe la evanghelizari.Este un proroc adevarat pe care Domnul il foloseste intr-un mod deosebit.Mie mi-a facut o radiografie perfecta a starii mele, fara sa fi fost macar prezenta lui. Cind Duhul Domnului vorbeste, este da si amin.Tin minte cind eram mai mic ,adolescent fiind, daca venea tata cu frati proroci pe la noi pe acasa, ” dispaream” rapid, … de frica sa nu ma dea Domnul de gol… 🙂

  • george
   mai 09, 2011 @ 22:09:20

   salut ..as vrea sa mai discut cu tine despre ceva…daca se poate…trimite-mi un mail cu un nmar de telefon sau un id de messenger.

   • rodi
    mai 10, 2011 @ 10:26:45

    George cu cine ai dori sa vorbesti? Cu fratele Galis sau cu Gabi Bogdan? (Pentru ca ai scris comentariul ca raspuns lui Gabi) Multumesc!

 3. George W.Galis
  mart. 04, 2011 @ 12:24:02

  Petru Amariei. Vezi ce bine este sa avem cugetul curat si sa fim interesati in voia Donului. In fata bisericii si in fata proorocului m-am simtit vulnerabil, dar am
  stat linistit ascultand ce spunea Domnul, am simtit ca Dumnezeu i-mi vorbeste.
  Pentru mine personal am trait atunci momente inaltatoare, pentru ca Dumnezeu m-ia vorbit direct.

 4. George W.Galis
  mart. 04, 2011 @ 12:38:33

  Gabi Bogdan. Eu personal ca pastor uneori m-am razboit cu unii prooroci, care vedeam ca nu se inteleg cu sotiile lor si ca nu se implineste ce spuneau ei. Dar ori cat ne vom ascunde de ei, intr-o zi El ne va iesi in cale, ca mie la Vladimirescu.
  Domnul nu ne va face de ras in public niciodata. Acest lucru este asa de minunat, sa-ti vorbeasca Domnul.

 5. Lucian I. Dobre
  mart. 06, 2011 @ 16:36:59

  Inca o marturie miscatoare a lucrarii Duhului Sfant in viata dumitale unchiule. Slava Domnului ca inca mai sunt „vase de cinste” in Turma Domnului prin care Duhul Sfant lucreaza spre zidire, imbarbatare.
  Ne rugam Domnului pentru dumneata ca prin toate incercarile sa ramai statornic si zidit pe Temelia Apostolilor. Domnul sa te binecuvinteze unchiule !

 6. George W.Galis
  mart. 06, 2011 @ 18:57:19

  Lucian I. Dobre. Dumnezeu nu S-a lasat niciodata fara slujitori.

 7. Raut Florica
  dec. 10, 2011 @ 13:07:52

  Ma numesc Raut Florica si sunt intre viata si moarte va rog fratilor va rog in numele lui Isus sa va rigati pentru mine ca Dumnezeun sa se indure si de mine sa am o familie anul acesta impreuna cu Rana Imran .El e musulman dar doreste sa vina in Romania sa ia legamintul cu Isus si sa ne casatorim in aceiasi credinta in Isus .

  • rodi
   dec. 10, 2011 @ 16:19:31

   Draga Florica, ne putem ruga pentru tine si o vom face.Dar, te indemn sa stai de vorba cu un pastor sau frate lucrator despre decizia ta pentru casatorie in primul rind cu o persoana de alta nationalitate si in al doilea rind de o alta religie care sa discute si cu viitorul tau sot. Doar cineva din orasul/localitatea ta poate sa va ajute ca sa faceti o decizie corecta si inteleapta. Dumnezeu sa te poarte in grija Sa si sa se atinga de tine sa iti dea izbavire.

   • Raut Florica
    dec. 11, 2011 @ 06:23:26

    Am stat si va rog in numele lui Isus sa va rugati pentru noi .pentruca el vrea sa ia legamintu cu Isus doreste sa fie crestin .si cine suntem noi sa .nu aceptam un om de alta religie daca el vrea sal mintuiasca chiar si musulman ? daca Dumnezeu vrea sal mintuiasca e treaba lui Dunezeu .si sunt sigura ca Isus a murit si pentru oameni ca el .voi rugativa pentru noi si Dumnezeu sa intre la lucru .va multumesc in numele Domnului isus .

 8. dennysss
  sept. 15, 2013 @ 12:35:55

  Imi poate spune cineva cum pot da de fratele prooroc de care se vorbeste aici??? Va rog

  • rodi
   sept. 15, 2013 @ 13:58:48

   Nu stim numele fratelui. Tatal meu a plecat la Domnul si nu avem cum sa aflam decat ca fratele este membru la Biserica Penticostala din Vladimirescu jud. Arad.

 9. anca
  sept. 16, 2013 @ 13:26:31

  Pace !!! Domnul sa Fie Laudat in veci de veci!!
  As vrea sa intalnesc o persoana(prooroc),pt. a ma invata anumite lucrusi si a ma ajuta cu un sfat,in zona mea sunt putine vase de lucru,
  am primit acest dar(proorocie)sunt la inceput si as vrea sa cunosc cat mai mult.

  ===============================
  anca, jud. cluj

 10. anca
  sept. 16, 2013 @ 13:48:58

  Mersi!Domnul sa te binecuvinteze!

 11. Cristina
  feb. 22, 2016 @ 04:13:41

  Pace tuturor. Sunt in strainatate si trec printr-o perioada dificila. As dori daca sa poate sa-mi dati numarul de telefon a unui prooroc pentru ca trebuie sa IAU decizii importante si farà ajutorul Domnului nu pot. Va multumesc tuturor si Dumnezeu sa va binecuvinteze.

  • rodi
   feb. 23, 2016 @ 21:58:27

   Pace Cristina,
   Nu stim vreun numar, dar daca stie cineva sa o anunte pe Cristina. Rugaciunea te poate ajuta foarte mult in problemele tale, Cristina. Dumnezeu raspunde cand printr-un fel cand prin altul.
   Domnul sa te binecuvanteze.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: