(Update) Mi-am pus nadejdea-n Tine – Rugati-va pentru Emma (Morosan) Repede

Update Martie 9,2011.
Situl ResurseSpirtuale.org a postat un mesaj in care raporteaza acest anunt (facut ieri 8 Martie ) din partea lui Cristian Repede, sotul lui Emma:
**************
Multumim lui Dumnezeu ca operatia a decurs foarte bine, nu au aparut complicatii si mana Lui a fost peste mana medicului… sa ne rugam in continuare sa aline Domnul durerile de dupa operatie in special din seara si noaptea asta…sa poata dormi si sa treaca noaptea cu bine, totodata sa nu apara complicatii. Multumim pentru rugaciuni si incurajari si toata slava sa fie a Domnului!
Cristi Repede
**************
Sa continuam sa ne rugam ca Domnul Isus Hristos sa ii dea lui Emma insanatosire deplina, ca ea a fost si va fi in continuare ‘o Evanghelista’ cu mare trecere in fata oamenilor care nu il cunosc pe Hristos, dar sint miscati de cintarile ei care denota o pasiune si devotie exceptionala fata de Mintuitorul ei, si credem ca Duhul Sfint lucreaza la inima ascultatorilor prin mesajul cintarilor ei si al sotului ei. Dumnezeu sa ii treaca biruitori prin aceasta incercare grea, sa lintareasca caminul si sa ii foloseasca mai departe in cimpul Evangheliei, prin planul care il are pentru ei.

Emma wedding (36)

Cine nu o cunoaste pe Emma Morosan, cu vocea ei splendida, un adevarat dar din partea lui Dumnezeu prin care ii slujea cintind impreuna cu formatia Speranta prin toata lumea? Imi aduc aminte ca dupa ce am descoperit-o pe Youtube o ascultam seara dupa seara si ma zideam prin cintarile ei. Am remarcat unele comentarii pe Youtube ca exemplu o persoana a scris sub un video de a lui Emma: „Nu sint un om crestin sau pocait, dar cind fata asta cinta, parca simt ceva in mine si nu ma pot opri in a asculta-o.”

Emma a facut un nou pas in 2010  casatorindu-se cu Cristi Repede. Din nefericire, saptamina aceasta a suferit un accident grav de masina. Situl Resurse Spirituale anunta ca Emma v-a fi operata la coloana vertebrala miine, Martie 8,2011. Sa ne rugam cu totii ca Dumnezeu sa se atinga de trupul ei si sa ii dea vindecare.

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

Mi-am pus nadejdea-n Tine, posted with vodpod

14 comentarii (+add yours?)

 1. Oana
  apr. 23, 2011 @ 12:01:04

  am id lui emma repede

 2. daniell
  iun. 20, 2011 @ 09:49:19

  da ce cadou …!trebuie sa-i multumeasca pt rele cum le primeste pe cele bune asa si pe cele rele!

  • rodi
   iun. 20, 2011 @ 11:26:28

   Daniell, Cristi ii multumeste lui Dumnezeu pentru cadoul sotiei lui. Lasind la o parte acest cuplu, noi toti cei casatoriti trebuie sa ii multumim Domnului pentru sotii/sotiile noastre (daca am facut legamint in Domnul)

   si in cazul accidentului lor, Dumnezeu i-a protejat si El stie de ce l-a ingaduit. Dar noi trebuie sa ne sprijinim si sa ne imbarbatam cum zice la Romani 5:3-5-căci ştim că necazul aduce răbdare, răbdarea aduce biruinţă în încercare, iar biruinţa aceasta aduce nădejdea. Însă nădejdea aceasta nu înşală, pentrucă dragostea lui Dumnezeu a fost turnată în inimile noastre prin Duhul Sfînt, care ne -a fost dat.

   Dumnezeu sa ne ajute pe toti sa implinim Evrei 4:14-16-

   Astfel, fiindcă avem un Mare Preot însemnat, care a străbătut cerurile-pe Isus, Fiul lui Dumnezeu-să rămînem tari în mărturisirea noastră. Căci n’avem un Mare Preot, care să n’aibă milă de slăbiciunile noastre; ci unul care în toate lucrurile a fost ispitit ca şi noi, dar fără păcat. Să ne apropiem dar cu deplină încredere de scaunul harului, ca să căpătăm îndurare şi să găsim har, pentruca să fim ajutaţi la vreme de nevoie.

 3. Trackback: ‪Emma si Cristi Repede marturie + 4 cantari « agnus dei – english + romanian blog
 4. Trackback: Cintari – Nelu Gabor « agnus dei – english + romanian blog
 5. Trackback: Emma si Cristi Repede – Seara de Tineret Biserica Betel, Bucuresti « agnus dei – english + romanian blog
 6. Trackback: Emma & Cristi Repede – Cintare de nunta si Iubirea cind suspina « agnus dei – english + romanian blog
 7. NAOMI
  dec. 29, 2011 @ 04:18:18

  Iubesc pe Domnul.Cant mereu la BISERICA.Emma Morosan nu e ce credeti voi emma morosan iubeste pe Domnul voi nu vedeti ce frumoasa e si Domnul nu o sa o uite niciodata.Si vedetiva de treaba voastra si lasa pe Domnul in viata,sufletul,si inima voastar,chiar daca eu am 9 ani nu ma intereseaza de viata alcuiva si viata mea si domnul lasati pe domnul sa intre in casa voastra nu va mai bateti jok atata.SLAVIT SA FIE DOMNUL IN VECI DE VECI.AMIN ALE LUIA MARANA TA O DOAMNE LUMEA ASTA DE PACATE TE VREAU IN INIMA MEA SUFLETUL SI VIATA MEA AMIN ALELUIA MARANAT TA VOI NU VEDETI EU AM 9 ANI SI ZIC INSTE LUCRUL FOARTE BUNE SA VA AJUTE DOMNUL IN VECI DE VECI SI CHIAR AM VAZUT MULTE MINUNI CARE LE FACUT DOMNUL SI IISUS.SLAVA DOMNULUI.

  • rodi
   dec. 29, 2011 @ 12:44:39

   Draga Naomi, Domnul sa te binecuvinteze sa ii cinti toata viata ta. Binecuvintata esti ca deja din copilarie il iubesti pe Domnul, dar si mai mult decit atit- il slavesti prin cintare. Oamenii si chiar si fratii se vor lupta intotdeauna cu firea lor rea pina la moarte pentru ca suntem paminteni. Nu ar trebui sa fie asa intre copii Domnului, dar adevarul este ca si copii Domnului au multe scapari si de aceia vezi uneori comentarii nepotrivite de la asa zis ‘frati’ care daca l-ar iubi pe Domnul cu adevarat nu ar scrie nimic rau la adresa nimanui. Domnul a facut o minune cu Emma ca a ridicat-o de pe pat dupa accident si Domnul lucreaza prin ea si prin cintarile ei. Domnul sa fie cu tine ca sa ramii intotdeauna fierbinte si in clocot pentru El si sa il propovaduiesti prin cintare si prin viata ta. Fii binecuvintata!

 8. NAOMI
  dec. 29, 2011 @ 04:19:48

  ALELUIA MARANATA

 9. Trackback: Video of the week – Emma Repede – Doamne oare cind vii? si Vine Domnul « agnus dei – english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: