Predica Iosif Ton – Ce inseamna sa-ti aduci aminte de Domnul Isus?

Din predica:

Ce frumusete pe crucea aceia, ce uritenie aici (in mine). Stai putin. „De ce esti Tu pe crucea aceia?”       „Pavele, Eu sint pe crucea aceasta pentru ca vreau sa te omor. Cind mor Eu, sa mori si tu. …Eu vreau ca egoistul din tine sa moara. De asta sint Eu pe cruce.”

Eu sint pe crucea asta pentru ca vreau sa transform oameni egoisti in oameni care in primul rind zic: „Doamne daca ai stat in locul meu acolo,m-ai cumparat…Tu ai murit pentru mine ca eu sa incetez sa traiesc pentru mine, si sa incep sa traiesc pentru Tine.

De ce a murit Hristos? A murit sa desfinteze egoisuml. Iata scopul cel mai profund al mortii Domnului Isus.Sa ucida pe toti egoistii.

„Doamne de-acum inainte spune-mi tu pentru ce sa traiesc, spune-mi tu ce fel de om sa fiu.”

Cind ii spun aceasta El zice: „Fii atent, sint oameni flaminzi, sint oameni saraci, sint oameni necajiti, ori de cite ori le faci tu ceva, Mie Mi le faci, pentru ca Eu sint in toti ceilalti.

Cind spui: „Vreau sa traiesc pentru  Isus,”  El zice „Atunci traieste pentru cei din jur. Cind faci ceva rau acestor micuti,Mie imi faci. Cind faci ceva bun, Mie imi faci”.

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: