Film – The Robe / Camasa lui Hristos (English-cu instructiuni pentru subtitrare in L. Romana)

Filmul Camasa lui Hristos nu este bazat pe Biblie, ci este un roman despre un lider Roman numit Marcelus. Romanul lui Lloyd C. Douglas a ramas de-a lungul anilor un besteller absolut, tiparit in zeci de milioane de . exemplare. Filmul a fost realizat in anul 1953.

The Robe, was nominated for five Academy Awards in 1953, including best picture and best actor. Burton stars as Marcellus Gallio, the Roman centurion charged with overseeing the crucifixion. But when he wins Christ’s robe in a gambling game at the foot of the cross, his life is forever changed. The movie is based on a novel (fiction) yet it is inspiring, in its depiction of Christ’s crucifixion and the power of His life and death, and the novel (written by Lloyd C. Douglas) has been read by tens of millions of readers..

Instructiuni pentru subtitrare! Scuze ca acest video nu are subtitrare obisnuita, si e nevoie sa lucrati putin cu playerul, ca sa  apara subtitrarea.

 1. Click sa porniti filmul.
 2. Click pe sageata in partea dreapta de jos a playerului si va aparea deasupra trei simboluri,
 3. click pe simbolul  mijlociu-adica ‘cc’ . Click pina spune in stinga de ‘CC’- turn captions off (asta inseamna ca subtitrarea este pornita. Apoi click din nou la ‘CC’ si in stinga va aparea Romanian subtitles.
 4.  Click pe Romanian subtitles.

Nu merge usor, a trebuit sa fac click  de citeva ori la fiecare pas, dar pina la urma subtitrarea a aparut.

Reclame

4 comentarii (+add yours?)

 1. George W.Galis
  Apr 03, 2011 @ 15:58:09

  Romanul „Camasa lui Hristos”, l-am cumparat dela anticariat inr anul 1952.
  Din anul acela „Cartea a mers din mana in mana si l-au citit sute de crestini
  pe care continutul carti le-a inviorat credinta, care a fost data sfintilor odata pentru totdeauna. „O carte buna schimba viata”. Din cand in cand o recitesc
  cu mult interes. GWG.

  • rodi
   Apr 03, 2011 @ 16:59:35

   Am citit ca ‘Camasa lui Hristos’ (cartea) s-a tiparit in 2 milioane de exemplare (un numar astronomic pentru vremea aceia de la inceputul secolului)

 2. Vali
  Apr 23, 2011 @ 12:44:44

  N-am gasit filmul CAMASA LUI HRISTOS cu subtitrarea in limba romana.
  Oare nu este subtitrarea?
  Va multumesc!
  Vali Lupoian

  • rodi
   Apr 23, 2011 @ 14:17:36

   Vali, multumesc pentru atentionare. Filmul a functionat cu subtitrare dar acum vad ca nu mai apare subtitrarea. Incerc sa il re-incarc din nou. Iti voi trimite un email cind l-am restaurat.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: