Mai curat decit diamantul, carte de Madame J. C. de Ferrieres

Click pe ‘Fullscreen’ ca sa mariti cartea. Click pe ‘esc‘ sa reveniti. Esc se gaseste deasupra numerelor de keyboard. Sau, click pe View this document on Scribd sa il cititi la sursa.

Vezi acest document pe Scribd

9 comentarii (+add yours?)

 1. Angela...salvata prin HAR
  apr. 25, 2011 @ 13:13:47

  Ce sa mai zic Rodi,iar m-ai surprins cu lucruri placute…m-am gandit la cartea aceasta de 3 saptamani caci anul trecut am recitit-o si am observat ca unele carti trebuie recitite,improspatate caci poti descoperi lucruri noi ,cel putin pe mine m-a ajutat mult recitirea ei caci de multe ori o recomandam tineriilor si actualizand-o am descoperit ca e benefica pentru toate varstele.
  SLAVA DOMNULUI CARE ESTE MARET SI MINUNAT ….

  Ma bucur ca Domnul e viu si lucreaza printre alesii LUI…

  Nu stiu cum sa o descarc si nici cum sa o pun pe blog….cand ai timp te rog frumos sa ma calauzesti in privinta aceasta…
  ITI MULTUMESC!

  „Numai, purtaţi-vă într-un chip vrednic de Evanghelia lui Hristos, pentru ca, fie că voi veni să vă văd, fie că voi rămâne departe de voi, să aud despre voi că RAMANETI TARI IN ACELASI DUH şi că luptaţi cu un suflet pentru credinţa Evangheliei… Filipeni 1:27

  PE CURAND!FII BINECUVANTATA IMPREUNA CU TOTI CEI DRAGI AI TAI!

  • rodi
   apr. 25, 2011 @ 14:34:59

   Draga Angela, m-am bucurat (ca de obicei) de comentariul tau, si vad ca Duhul Sfint ne indruma sa ne zidim unii pe altii si el stie de ce este nevoie, si cum sa o facem reciproc. Poti pune cartea pe blog copiind aceasta fraza (la HTML- sau vizual)-

   ca sa il descarci mergi aici- http://www.scribd.com/doc/52630024/Mai-curat-decat-diamantul si vei vedea un buton verde ‘Download’ prin care poti sa descarci cartea. Acolo trebuie sa alegi pdf sau document sau text si din nou sa faci click pe download.

   E o carte extraordinara care discuta toate problemele de care se pot izbi tinerii, dar care ne invata si pe cei casatoriti, si nu chiar asa de tineri :-). Dumnezeu sa te binecuvinteze. Sper ca vei reusi (in mod usor) sa te folosesti de aceste instructiuni.

 2. Angela...salvata prin HAR
  apr. 25, 2011 @ 18:29:56

  Multumesc pentru dragostea ta dar nu am cont pe Facebook
  (si nici nu vreau sa-mi fac…cred ca e singurul meu fix)
  si de aceea cred ca nu am reusit sa descarc cartea…las` ca o sa vad….

  Stii ce e interesant la blog-ul meu ca nu am vizual…toti se mira…si crede-ma ca „sufar”din cauza asta….ce as mai colora articolele! Cand postam pe blog spot.com mereu mi se atragea atentia ca exagerez cu coloratul…si acum…mai ca plang…ei, acum ma concentrez la esenta si „uit de necaz”…stii, defapt culoriile sunt suferinta luminii(Göthe)…deci raman cu lumina pana ma descalceste si pe mine cineva cu acesta ciudatenie de a nu avea vizual….oricum traim intr-o lume ciudata deci sa nu ma surprinda nimic ciudat:)

  • rodi
   apr. 25, 2011 @ 19:57:36

   Angela, nu e nevoie de Facebook. Incearca sa descarci de la link-ul acesta http://www.scribd.com/doc/52630024/Mai-curat-decat-diamantul

   apoi facind click pe download si
   selecteaza TXT si fa click pe Download now (e butonul chiar linga TXT)
   Va aparea un panel mic de culoare gri. Acolo selecteaza Save File si in acel geam mic alb selecteaza ‘other’ Atunci se va deschide un alt geam unde poti sa selectezi programul tau de scris (noi avem Microsoft Notepad sau Wordpad-caiete pe care sa le descarce).
   Si apoi click ‘OK’ si se descarca.

   Daca vrei sa pui cartea pe blog cum am pus-o eu, e foarte simplu.
   Deschizi o pagina nou (adauga articol) si copiaza acest link :

   Incearca ca sa vezi daca merge asa.

 3. Angela...salvata prin HAR
  apr. 30, 2011 @ 20:57:03

  Am vrut sa renunt ,sa aman ,dar daca ti-ai luat timp pentru mine sa ma indrumi in amanunt atunci am facut asa cum mi-ai spus si am reusit…MULTUMESC MULT!
  Ti-am spus ca am pus blog-ul tau aici ,ca nu mai stiam?
  http://porumbelulinviat.blogspot.com/

  Romani 8:28

  De altă parte, ştim că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, şi anume spre binele celor ce sunt chemaţi după planul Său.

  Lord to bless and keep you in His grace WONDERFUL!

  • rodi
   apr. 30, 2011 @ 23:27:54

   Ma bucur ca ai reusit cu instructiunile acelea. Nu am stiut de blogul tau de la blogspot. E frumos (imi plac bibliotecile 🙂 dupa cum sti deja) . Multumesc pentru link! Spor la treaba; stiu cit de lucru este cu un singur blog, dar cu doua sau mai multe…

 4. Trackback: Online Books – Carti electronice pe blogul agnus dei – english + romanian blog « Ioan17 – John 17
 5. yonnitoiu
  aug. 18, 2014 @ 09:00:56

  Reblogged this on Blogul lui yon nitoiu.

 6. Trackback: Săptămâna Căsătoriei 7 – 14 Februarie 2015 | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: