Iadul exista. Pentru ca Isus a spus ca exista!

In ultima vreme nu se mai crede in Dumnezeu, si atunci e normal ca nu se mai crede nici in iad. Sint 1850  de versete in Noul Testament unde  Domnul Isus vorbeste  si in 13% din versetele care contin dialogul Domnului Isus, El vorbeste despre judecata si iad. Domnul Isus vorbeste mai mult despre judecata si iad, decit despre cer. (sursa)

Am dat de acest video documentar, scurt (4 minute) si nu stiu daca este real. Intimplarea este reala cum puteti vedea aici. Este vorba de niste oameni mari de stiinta din Rusia, in frunte cu Dr.Azzacove care au perforat in adincul pamintului 14,4 kilometri si au coborit microfoane acolo jos de unde au inregistrat niste sunete care i-a speriat si i-a socat. Ei au  raportat ca au auzit voci umane si urlete nemaipomenite care veneau din adincul pamintului prin acele microfoane. Nu pot sa stiu  cu siguranta daca sunetele pe acest video clip sint autentice.  Probabil ca nu sint pentru ca nu gasesc confirmari nicaieri, desi in acel timp se crede ca BBC-ul a intrat in posesia inregistrarii.

Motivul pentru care m-am decis sa il postez este pentru ca sunetul acesta este foarte apropiat de felul in care ne imaginam iadul, noi cei care citim si credem Cuvintul lui Dumnezeu.

Pentru ca Hollywood-ul si publicul in larg fac tot felul de glume pe seama iadului, hai sa vedem o dramatizare (prin sunet)  cam cum va fi in actualitate ‘plinsul si scrisnirea dintilor’.

Daca credeti ca v-ar face rau, va rog folositi discernamint si nu ascultati acest clip. Clipul nu este menit sa sperie pe nimeni in a se pocai. Pocainta trebuie sa vina in urma ascultarii Cuvintului si a credintei ca Isus Hristos a murit pentru pacatele noastre si nu exista mintuire sub soare decit in Numele lui Isus.

Sint curioasa ce credeti, si lasa-ti si comentarii daca sinteti indemnati.

4 comentarii (+add yours?)

 1. Sanyi
  iun. 02, 2011 @ 01:30:50

  Iad?
  Nu stiu cum arata acel loc, stiu insa ca acolo este intunerec, este plans si scrasnirea dintilor, asa citim: Atunci imparatul a zis slujitorilor sai: „Legati-i mainile si picioarele si luati-l si aruncati-l in intunericul de afara; acolo va fi plansul si scrasnirea dintilor. (Mat.22:13)
  Nu va scaldati in apele caldute pe care vi le pune Satan la dispozitie, nu exista iad, nu exista chin vesnic, nu exista pedeapsa vesnica. Ce vei face in ziua aceea in ziua judecatii daca totus versetul de mai sus se va adevari ca asa va fi?
  Sa nu-ni spui ca ce o sa fie cu altii va fi si cu tine, nu te amagi cu acest raspuns, este ziua cercetarii tale, gandeste-te bine astazi, pana nu este prea tarziu.

  • rodi
   iun. 02, 2011 @ 01:44:15

   Multi oameni care il neaga pe Dumnezeu glumesc usor despre subiectul iadului. Daca ar avea urechi sa auda ce le spune Domnul Isus… Ascultind astfel de tipete m-a ingrozit sa ma gindesc ca persoane apropiate si iubite s-ar putea sa aiba acel destin si ma pune pe ginduri in felul in care va trebui sa le vorbesc despre harul si mintuirea Domnului Isus care inca este valabila pentru oricine.

   Multumesc pentru indemn, si Dumnezeu sa lucreze la inima oamenilor care vor citi acest articol.

 2. gabi Bogdan
  iun. 02, 2011 @ 10:31:06

  • rodi
   iun. 02, 2011 @ 12:15:24

   Thank you and Beni for the link. After reading it I also checked out a link in one of the comments on that page that wishes to debunk the story but who has no more credibility than the original story. What is interesting is that there is no confirmation or denial by anyone in Russia. But then our own government hides paranormal happenings too (as in Misslers Nephilim lecture). Others who wish to debunk this are coming up with all kinds ideas on how certain equipment that could be making those sounds.(again speculations because people want to automatically reject the idea of a literal hell)
   Like I said, whether real or not (the video) it is an eye popping wake up call that some people are going to live in eternity in the midst of that disturbing noise unless they trust in Christ. May we heed the call that Jesus instructed His disciples and us from Matthew 28:16-20-
   The Great Commission
   16 Then the eleven disciples went to Galilee, to the mountain where Jesus had told them to go. 17 When they saw him, they worshiped him; but some doubted. 18 Then Jesus came to them and said, “All authority in heaven and on earth has been given to me. 19 Therefore go and make disciples of all nations, baptizing them in the name of the Father and of the Son and of the Holy Spirit, 20 and teaching them to obey everything I have commanded you. And surely I am with you always, to the very end of the age.”

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: