Nelu Gabor – Nadejdea mea e Dumnezeu (via) Gabi Lupescu

Faceti click pe poza pentru sursa.

Gabi Lupescu:

În armată , cănd eram pus să aduc tonul la căntec pentru pluton ! .Mi-aduc aminte că începea aşa : ” ” Din mii de piepturi răsună cu drag „. Şi căteodată …eram răguşit şi nu putem să fiu la înălţimea cerută de locotenentul care era comandantul plutonului , şi aduceam un ” ton la căntec groaznic ” , şi atunci aşa se supăra locotenentul pe noi …că numai tărăş pe coate şi pe genunchi ne punea pe toţi din pluton ! . Şi tare se mai supărau şi colegii mei pe mine …! .

Dar pe noi nu ne obligă nimeni să nu căntăm , şi nici picioarele şi măinile noastre…nu sănt în butuci , şi nici legate , ca ale lui Pavel şi ale lui Sila în temniţa rece şi umedă !.Au fost aşa de motivaţi pentru a-l lăuda pe Dumnezeul cel Viu , şi nu sau uitat la circumstanţele din jur ,că s-a cutremurat pamăntul unde erau ei !. Aşa că vă dau ” tonul la căntec ” – Dar de această dată …este „alt căntec „, pentru că atunci aveam altă viaţă – eram unul care nu cunoşteam Bunătatea şi Îndurarea lui Dumnezeu, pe cănd acum El s-a îndurat şi de mine …şi şi-a pus amprenta Sa de Mila faţă de fiinţa mea , măntuidu-mă !!!. Glorie Lui Dumnezeu !.

Aşa că ” tonul la căntec ” – ” NĂDEJDEA MEA …E DUMNEZEU ” !!!. Aşa să fie .
Aceasta cintare minunata, reprezinta sufletul Romanesc din a doua parte a veacului 20 in Bisericile Romane. Inca si astazi, ascultind si cintind aceasta cintare ne produce, bucurie, lacrimi, dorinta arzatoare pentru Duhul Domnului sa se coboare cu umplere in noi, si sa nu ne paraseasca niciodata! Rodi

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: