Lucrarea Duhului Sfint (1) – Wayne Grudem

sursa pozei http://www.MoldovaCrestina.net

In acest capitol teologul Wayne Grudem arata:

Care sunt modurile specifice prin care Duhul Sfint aduce credinciosilor binecuvintarea lui Dumnezeu? Putem deosebi patru aspecte prin care lucrareaDuhului Sfint dovedeste prezenta lui Dumnezeu si prin care da binecuvintarea:.
 1. Duhul Sfint imputerniceste.
 2. Duhul Sfint curateste.
 3. Duhul Sfint reveleaza.
 4. Duhul Sfint unifica

Le vom examina pe fiecare din aceste patru activitati.

Faceti click pe primul buton (va scrie „view in full screen”  cind treceti cu mouse-ul peste buton) ca sa mariti cartea pe tot ecranul calculatorului.

Cititi aici

Vezi acest document pe Scribd

12 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: Lucrarea Duhului Sfint (3) – Wayne Grudem « agnus dei – english + romanian blog
 2. mariechen
  iun. 14, 2011 @ 13:04:56

  Articolul format din 3 parti este interesant,conform cunostiintei mele .Acesta este adevaratul Duh Sfint ,prin care D-nul Isi formeaza Ekklesia Sa.El se deosebeste fata de acel duh fals care lucreaza astazi in miscarea carismatica.D-nul sa binecuvinteze articolul.

  • rodi
   iun. 14, 2011 @ 13:14:20

   Imi pare bine ca articolul va este folositor, dar Wayne Grudem, este un teolog carismatic, si el explica si manifestarile Duhului Sfint. Voi posta articol la acest subiect in curind (Va invit sa cititi cind va aparea). Nu este necesar sa ne pronuntam la oamenii pe care ii judecam ca falsi,dar este foarte bine si folositor sa cunoastem lucrarea Duhului Sfint pentru noi insine, dupa cum e scrisa in Biblie, si ma bucur, ca am primit mesaje de la mai multe persoane ca articolul i-a ajutat sa inteleaga mai bine cine este – Dumnezeu Duhul Sfint. Va multumesc pentru comentariu, ma bucur sa stiu cine citeste si beneficiaza de studii care le postez pe blog, si sper ca va simtiti libera sa conversam impreuna ca frati si copii ai lui Dumnezeu. Sa fiti binecuvintata.

 3. mariechen
  iun. 15, 2011 @ 07:08:23

  Multumesc draga sora pentru raspuns la comentariul meu scurt.Da,si eu cunosc ca sint teologi carismatici care explica biblic unele adevaruri importante din biblie,si se poate lua invatatura din ce ei scriu sau predica.Sint insa carismatici care vad altfel in ce priveste cea ce ne invata biblia chiar despre Duhul Sfint.Fiti bincuvintata.

  • rodi
   iun. 15, 2011 @ 09:37:29

   Aveti dreptate in ce spuneti. Oricum, lucrarea aceasta este cea mai buna, dintre care exista si am mai primit si alte mesaje ca pe multi i-a ajutat sa inteleaga lucrarea Duhului Sfint. Ma bucur foarte mult pentru aceasta. Sa fiti binecuvintata si dumneavoastra!

 4. Trackback: Florin Ianovici – Lucrarea Duhului Sfint – O chemare pentru Bisericile Penticostale « agnus dei – english + romanian blog
 5. Trackback: Lucrarea Duhului Sfint (2) de Wayne Grudem « agnus dei – english + romanian blog
 6. Trackback: Online Books – Carti electronice pe blogul agnus dei – english + romanian blog « Ioan17 – John 17
 7. Trackback: Rusaliile si Lucrarea Duhului Sfant (2) Wayne Grudem « agnus dei – english + romanian blog
 8. Trackback: Florin Ianovici – Lucrarea Duhului Sfint – O chemare pentru Biserici « agnus dei – english + romanian blog
 9. Trackback: Wayne Grudem – Lucrarea Duhului Sfant (2) | agnus dei - english + romanian blog
 10. Trackback: Rusaliile si Lucrarea Duhului Sfant (3) Wayne Grudem | Biserica Penticostală Maranata
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: