Adrian Martin – Predica din parc si video – Paul Washer – Exista un loc unde Hristos nu este ? Nu pot sa dorm!

Romani 10:14

Şi cum vor crede în Acela, despre care n’au auzit? Şi cum vor auzi despre El fără propovăduitor?

Matei 9:38

Rugaţi dar pe Domnul secerişului să scoată lucrători la secerişul Lui.

Isaia 55:11

tot aşa şi Cuvîntul Meu, care iese din gura Mea, nu se întoarce la Mine fără rod, ci va face voia Mea şi va împlini planurile Mele.

Cu permisiunea fratelui Adrian Martin postez aici din jurnalul lui dupa o zi binecuvintata in care Domnul i-a dat oportunitatea sa predice intr-un parc la oameni pe care i-a gasit acolo. Sprijiniti-l pe Adrian in rugaciune si daca nu a-ti citit inca marturia lui si cum L-a ales si L-a chemat Dumnezeu, prin mila si harul sau, va rog sa cititi sau sa vizionati aici Daca voieste cineva sa ma urmeze… Martin Adrian – Predica si Marturie. Iar pentru cei ce v-ati rugat pentru el, sa ne rugam mai departe ca Domnul sa il foloseasca ca instrument in cistigul multor suflete pentru Imparatia Sa. Miine (Miercuri) va predica din nou in parc.

Urmeaza notitele fratelui Adi, doar numele le-am prescurtat la initiale pentru protejarea identitatii persoanelor in cauza. Rugati-va pentru Romanii din Romania care nu il cunosc pe Dumnezeu ca Domn si Mintutor si sa ne rugam ca Domnul secerisului sa ne scoata ca lucratori la secerisul Lui. (Heart Cry Missionary) (I’ll be honest-Romania)

Fratele nostru Adrian Martin scrie:

multumim Domnului pentru ca sunteti alaturi de noi si ne vegheati prin rugaciunile voastre. Va salutam si imbratisam pe toti fratii cu 2 Corinteni 7:4. Am o mare încredere în voi. Am tot dreptul să mă laud cu voi. Sînt plin de mîngîiere, îmi saltă inima de bucurie în toate necazurile noastre.

La inceput cand am inceput sa le predic despre cele 99 oi si oaia pierduta au fost putin batjocoritori, erau un pic distrasi, chiar se apostrofau unii pe altii, cativa dintre ei ii mustrau pe cei ce faceau galagie si le ziceau ca ei vor sa auda ce am de zis.

Pana la urma s-au mai linistit, cand i-am intrebat cu cine cred ei ca ar vorbi Domnul Isus in anul 2011 in Brasov, daca El ar  fi prezent fizic pe pamant. Le-am spus ca El nu s-ar duce in primul rand la primar, ci ar veni la ei si le-ar aduce un mesaj clar din partea Tatalui.In timp ce le explicam Evanghelia (le raspundeam la intrebari) si ce inseamna sa te afli in prezenta unui Dumnezeu sfant, drept dar si plin de dragoste, mi-au cazut ochii pe una dintre fetele din grup( pe nume S.) in momentul in care a scos din buzunar o punga si efectiv in timp ce vorbeam a inceput sa se drogheze.

Pe moment am ramas socat, si priveam  cum toata durerea din ochii ei se stinge partial, atunci cand drogul ajunge in trupul ei… mi-a frant inima in bucati,daca aveam nevoie de o noua ilustratie a depravarii totale o aveam chiar in fata mea, m-am vazut pe mine in ochii ei pierduti si goi, cum acum cativa ani Diavolul imi dadea o noua „doza” din curvie, minciuna si mandrie.

Am ramas indurerat si fara glas pret de cateva secunde, eram neputincios, m-am oprit din predicat si am inceput sa ma rog cu voce tare varsandu-mi inima inaintea Domnului pentru ei, Marius si Nati s-au unit in duh impreuna cu mine.

Lacrimile curgeau in voie dar nu au reusit sa-mi aline durerea, din contra nu au facut decat s-o amplifice, simteam ca indiferent ce le voi mai spune ar fi in zadar, si ca doar EL poate sa le dea viata si viata din belsug. In acel moment am constientizat ca Domnul a pus povara pe noi,  pentru aceste sarmane suflete. Si eu si ceilalti frati care ne rugam stiam in acele clipe ca niciodata nu vom mai privi oamenii strazii cu aceiasi ochi…

Lacrimile lui Hristos ne-au curatat ochii tulburati de indiferenta, a fost o lectie pe care n-o voi uita niciodata!!!

 Dupa rugaciune unul dintre baieti(tot M. il cheama) s-a apropiat de mine si m-a intrebat de ce plangem pentru ei, si parca toata emotia care o avea pe chip striga:
„Nimeni din orasul asta nu plinge pentru noi , voi cine sunteti!?!” Dragul de el, are doar o singura clasa(cum mi-a marturisit mai tarziu) si nu stie sa citeasca, n-a citit nici macar cel mai scurt verset din Biblie: „Isus plangea” si cum a mai plans si-n dupa-amiaza aceea Hristos pentru ei prin copiii Sai.

La scurt timp sora noastra scumpa care ne-a insotit a inceput sa povesteasca celor trei fete despre harul din viata ei, cum de la casa de copii a ajuns sa-L cunoasca pe Domnul.

Una din fete ( A. are 17 ani  si este mama a doi copii) nu se putea opri din plans si a inceput sa se deschida si sa-i marturiseasca Nataliei ca ei au venit azi la intalnirea cu noi, doar ca sa ne batjocoreasca si sa ne deranjeze, apoi sora noastra i-a vorbit despre pocainta si credinta in Hristos.

Aceasta a spus ca vrea sa se pocaiasca dar nu stie cum, si a inceput sa marturiseasca toata viata ei destrabalata. Natalia a fost coplesita si a inceput sa se roage pentru ea si pentru celelalte fete.

In timp ce se ruga Natalia cu fetele, M .(baiatul care m-a intrebat de ce plangem) s-a apropiat usor de ele si a vazut ca sora noastra scumpa plange in timp ce se roaga. A ramas strapuns, nu mai stia ce sa creada… si in final ne-a spus ca vrea sa vina si el la Biserica impreuna cu ceilalti.

Cu dragoste am incercat sa-i temperam entuziasmul, chiar daca a parut foarte interesat (chiar cerandu-ne numarul de telefon), pentru a putea vedea si observa pe viitor daca intr-adevar a fost atins de Domnul sau  de emotii.

Continuati va rog sa-i sustineti pe acesti oameni in rugaciune, si rugati-va ca miercurea viitoare Domnul sa ne deschida usi sa predicam tot mai clar Evanghelia harului Sau…

           Tovarasul vostru de jug,
Adi Martin

sursa de video parerea ta conteaza 1 (Youtube)

Related Articles

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: