‪Emma si Cristi Repede marturie + 4 cantari

Cristi Repede marturiseste cum Dumnezeu ia luat durerile lui Emma dupa accident, dupa rugaciunile fratilor dupa programele de Duminica dimineata. Impreuna cu sotia lui, Emma, cinta la Biserica Elimdin Timisoara la scurt timpdupa ce Emma a avut operatie in urma accidentului de masina. Dumnezeu sa ii binecuvinteze sa continue sa il laude pe  Dumnezeu mai departe!

MARTURIA  si Domnul meu e viu, A inviat Domnul

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

EMMA REPEDE- ESTI LANGA MINE

de la Viorel Nita. Speranta si prietenii vol 8
Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

Emma si Cristi Repede Doamne Iti multumesc nespus‬‏

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

13 comentarii (+add yours?)

 1. viorica
  aug. 07, 2011 @ 07:36:56

  Slavit sa fie Domnul care ne-a ascultat rugaciunile ,ai fost iubita de multi frati si surori cit si de Domnul .Dumnezeu sa te pazeasca pina la adinci batrineti si sa fii o oaza de binecuvintare pentru multi .

  • rodi
   aug. 07, 2011 @ 08:53:07

   Amin! Dumnezeu sa ia aminte, ca s-a intors sa il laude pe El dupa operatie, cind inca nu se simtea bine. Dragostea lui Emma fata de Domnul se simte in toate cintarile ei. Chiar si oameni nepocaiti au remarcat acest lucru (pe Youtube).Domnul sa foloseasca acest cuplu mai departe, in lucrarea Lui.

 2. Cornel
  aug. 15, 2011 @ 14:12:36

  Ma bucur ca au iesit amandoi cu bine,dar sa ma ierte D-zeu,e diferenta mare intre ei,Omul asta nu stie sa se exprime si sa vorbeasca corect romaneste!,Emma e extrem de decenta si modesta…cu siguranta cu mult mai intelectuala.

  • rodi
   aug. 15, 2011 @ 16:38:24

   Cornel, noi nu cred ca putem sa cunoastem inima oamenilor doar din viata lor publica. Numai Dumnezeu cunoaste inima omului. Ai dreptate ca Emma are o purtare foarte decenta si modesta si demonstreaza o dragoste mare fata de Dumnezeu cind il lauda prin cintari. Si totusi sint persoane care o critica (pe nedrept si fara sa o cunoasca) si pe ea.
   E posibil sa fie diferente intre ei, dar sa sti ca intotdeauna sint diferente intre soti, dar Dumnezeu prin dragostea si mila Sa ne ajuta sa ne iubim uni pe altii si complecteaza El lipsurile noastre si ne ajuta sa ne cladim o familie buna daca il iubim pe El si respectam Cuvintul Lui.

   Important este ca Emma a facut un legamint cu Cristi, si cred ca l-au facut din dragoste amindoi si ar trebui sa fim putin mai ingaduitori cu ei. Marturia facuta in video este doar la citeva saptamini dupa ce Emma a fost operata. Emma inca mai avea dureri. Gindeste-te cum ai fi tu dupa ce ai trece prin asa incercare. Si sa vorbesti in public nu este chiar asa de usor. Chiar oameni invatati nu sint toti considerati buni oratori.

   Important este ca Dumnezeu s-a indurat de ei si i-a scapat ca din foc, si cred ca si asta inseamna ca Dumnezeu vrea sa ii foloseasca pe amindoi mai departe ca sa fie o marturie si mai puternica de acum inainte. Dumnezeu sa ii binecuvinteze, si sa ne rugam pentru ei, ca Domnul sa ii foloseasca. Multi oameni care nu il cunosc pe Dumnezeu asculta cintarile lor si Dumnezeu poate sa lucreze la inima lor si prin acest mod de evanghelizare. Domnul sa fie si cu tine Cornel!

 3. Trackback: Cintari – Nelu Gabor « agnus dei – english + romanian blog
 4. Trackback: Emma si Cristi Repede – Seara de Tineret Biserica Betel, Bucuresti « agnus dei – english + romanian blog
 5. Lucian I. Dobre
  sept. 28, 2011 @ 07:17:04

  Ma bucur mult pentru marturia aceasta sincera a acestui cuplu de tineri casatoriti. Am gasit link-ul acesta mult dupa postarea videoclipului pe acest website dar m-am bucurat mult prin cuvintele sincere ale lui Cristi.
  Domnul sa ne ierte pe toti care judecam dupa infatisare, nu ce izbeste privirea cintareste in ochii Domnului ! Sa ne rugam Domnului ca prin Duhul Sfant sa miste inimile impietrite si prin mesajul acestor cintari ori marturii sa fie aduse la Mantuitorul nostru suflete de la pierzare.

  • rodi
   sept. 28, 2011 @ 12:47:47

   Asa e Lucian, Domnul ii filoseste in lucrare si incercarile pe care nu le intelegem cind vin peste noi, isi au rostul lor de a ne forma caracterul si pentru a inflacara zelul nostru. Cred ca la fel, si ei au vazut mina cea mare a lui Dumnezeu lucrind in mod direct in viata lor si i-a afectat profund. Domnul sa ii insoteasca!

 6. Trackback: Emma & Cristi Repede – Cintare de nunta si Iubirea cind suspina « agnus dei – english + romanian blog
 7. vargagaby23
  feb. 09, 2012 @ 05:20:50

  Ema si Cristi sinteti adevarati copii a lui dumnezeu si vocile vostre ajung pina la cer sinteti adevarati ecxemplu pentru frati si surori Dumnezeu sa va tina in viata sa putem sa ne bucuram inpreuna cu Isus Dumnezeu sa va binecuvinteje cu viata vesnica pe voi si intreaga familie inpreuna cu toti frati si surorile

 8. vargagaby23
  feb. 09, 2012 @ 05:27:05

  Ema si Crisri sa stiti ca frati din Herina ne bucuram nespus de mult ascultind cintecele vostre care le cintati numai inspre lauda lui Dumnezeu si va asteptam si la HERINA la o evanghelizare domnu sa va aiba in paza sa si sa va dea putere sa laudati pe domnul multi ani inainte AMIN

 9. Trackback: Video of the week – Emma Repede – Doamne oare cind vii? si Vine Domnul « agnus dei – english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: