Vizita lui Billy Graham in Romania – anul 1985

Uploaded by   -de la programul ‘Dincolo de Bariere’, productie AlfaOmegaTV

5 comentarii (+add yours?)

 1. rodi
  aug. 18, 2011 @ 00:36:10

  Marele Evanghelist Billy Graham care a strabatut lumea predicind pe stadioane, si-a schimbat Evanghelia in ultimii ani in mod socant. Aici e un mic video clip (11 minute) in care discuta mintuirea fiind posibila si oamenilor care nu il cunosc sau nu il primesc pe Isus, cum sint Mormonii si Musulmanii. Aici este linkul http://www.youtube.com/watch?v=f68IgZruyNI&feature=related

 2. viorica
  aug. 18, 2011 @ 06:10:35

  Cand am vazut emailul despre Billy Graham,am fost hotarata sa nu il deschid ,dar am zis fata asta e serioasa ,imposibil sa fie de acord cu Billy,nu imi place de clanul lor .Ei vestesc o Evanghelie a prosperitati nu o Evanghelie mintuitoare prin Jertfa Domnului Isus .De altfel majoritatea pastorilor americani .Mergem in rai la gramada ,totul e sa crezi.Oare asa sa fie ? Cand inaintasi nostri au suferit atit de mult noi sa mergem pe roze in cer?

  • rodi
   aug. 18, 2011 @ 11:20:16

   Va spun ca si eu am crescut vizionind predicile lui Billy Graham si mi-a fost greu sa cred ca el si-a schimbat atit de radical parerile in privinta mintuirii. Nimeni nu intelege in mod perfect planul lui Dumnezeu de mintuire, dar Dumnezeu ne-a lasat Biblia ca si calauza si cind Billy Graham contrazice ce spune Biblia despre mintuire nu mai poti sa il asculti si este foarte trist unde a ajuns. Insusi Fiul lui Dumnezeu ne-a spus in Ioan 14:6-
   Isus i -a zis: ,,Eu sînt calea, adevărul şi viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl decît prin Mine.

 3. luciandobre68
  aug. 30, 2011 @ 10:58:20

  Minunat moment, eram elev de liceu pe vremea aia si nu voi uita ce sentiment de Libertate traiam in acele vremuri la Timisoara. A rasunat centrul orasului de cintarile credinciosilor care nu puteau sa asculte marturia Evangheliei Pacii pentru ca securistii au taiat cablurile de la difuzoare. Dar cei rascumparati de Domnul si-au ridicat glasurile si Praise and Worship has been held down there in the Civic Center of Orasul Florilor, Timisoara.
  Rodi ne-ai adus zimbet si mingaiere cu videoclipul asta !
  Te imbratisam !

  • rodi
   aug. 30, 2011 @ 14:48:45

   Salutari Lucian ! Ma bucur sa aud de la voi si mai ales ca articolul ti-a produs bucurie. Daca nu ma insel, cred ca asta a fost poate a doua oara in istoria Romaniei (prima fiind pe timpul Revolutiei) cind numele Domnului si Evanghelia a fost proclamata in toata tara, avind ca ascultatori oameni necredinciosi si din diferite confesiuni. Indiferent de ce credem sau gindim despre Billy Graham (cam ne-a socat cu unele afirmatii mai recente), Dumnezeu si-a facut prezenta in mod spectaculos atunci si a atras atentia oamenilor la Evanghelie. God bless you!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: