Dr. Tim Hill (1) – cintaret, compozitor pentru formatia Gaither si vorbitorul principal la 43-a Conventie Penticostala din Chicago,2011

Fratele Tim Hill care a predicat mesajul principal la inchiderea Conventiei Penticostale de la Chicago 4 Sept, 2011 ne-a pricinuit mari bucurii cu cintarile sale. Am dorit mult sa ii cumpar CD-ul la sfirsitul programului, dar  toate CD urile au trecut in citeva minute si nu am reusit sa il obtin. M-am bucurat sa ii gasesc mai multe melodii pe Youtube care le postez aici.Am si intentia sa ii transcriu predica dinsului, si al altor vorbitori si la postez pe viitor. Vizitati blogul des sau inscrieti-va ca sa primiti un email de cite ori se adauga o postare noua.

Thank God I am Free

Tim Hill cinta la o Conferinta

Part 2 – O introducere scurta inainte de Cintare – spune Tim Hill ca atunci cind Sadrag, Mesac si Abednego au fost aruncati in cuptorul cu foc a aparut si un al patrulea (Isus). Apoi intreaba: „Au iesit afara doar 3 unde a mers al patra persoana?’ Apoi raspunde: „A patra persoana este acolo in  cuptorul de foc in caz ca eu ajung in cuptor, sa fie si cu mine in focul incercarii cum a fost cu cei trei.”

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: