Stire Alfa Omega TV – Indemn la rugaciune pentru poporul Israel – Sept 2011

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

Stire Alfa Omega TV – Indemn la rugaciune pentr…, posted with vodpod

Understanding Durban -despre recunoasterea statului Palestinian de catre ONU

(via) AlfaOmegaTV

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

Understanding Durban -despre recunoasterea stat…, posted with vodpod

Update 04 Septembrie, 2011 de la ziarul Adevarul

SUA amână recunoaşterea statului palestinian

Liderul Autorităţii Palestiniene, Mahmoud Abbas, se pregăteşte să ceară luna aceasta aderarea cu drepturi depline a statului său la ONU şi recunoaşterea Palestinei în cadrul frontierelor stabilite la 4 iunie 1967, înainte de războiul de Şase Zile (Cisiordania, Fâşia Gaza şi Ierusalimul de Est).

Potrivit „New York Times” administraţia americană a prezentat părţilor israeliană şi palestiniană o nouă propunere de reluare a tratativelor de Pace. SUA vor să-l împiedice astfel pe Abbas să depună, la 20 septembrie, în Adunarea Generală a ONU cererea privind noul stat palestinian.

Veto american

Americanii i-au transmis liderului Palestinian, că recunoaşterea statului trebuie să fie o consecinţă a unor negocieri directe cu Ierusalimu şi nu o rezoluţie ONU. Potrivit presei isareliene SUA au asigurat Israelul că vor face uz de dreptul lor de veto în Adunarea Generală a ONU. Discuţiile de Pace între israelieni şi palestinieni stagnează de aproximativ un an.

Israelul se pregăteşte de înfrângere

Ierusalimul se aşteaptă însă la un vot masiv la ONU în favoarea unui stat palestinian, în ciuda opoziţiei sale şi a SUA. O arată o telegramă a lui Ron Prosor, ambasadorul israelian la ONU, obţinută de cotidianul „Haaretz”. „Cel mai bun lucru la care putem spera este ca un grup de state care să se abţină sau să nu se prezinte la vot”, scrie diplomatul israelian.

Germania şi Olanda, de partea Ierusalimului

Potrivit „Haaretz”, doar cinci ţări au anunţat Israelul până acum că vor vota împotriva aderării unui stat Palestinian. Este vorba de Statele Unite, Germania, Italia, Olanda şi Cehia. Prin urmare, ministerul israelian de Externe estimează că circa 140 din cele 193 de state membre să voteze în favoarea unui stat al Palestinei, însemnând o majoritate de două treimi.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: