Deschidere Biserica Gloria Arad Bujac si link pentru transmisie „Live” „In Direct”

biserica gloria

Faceti click aici sa urmariti programele

„LIVE” In Direct  – Joi  7 pm 

si  Duminica orele 9:30 am si 6 pm.

Poze de la Consacrarea noii cladiri si

Faceti click aici sa urmariti programele

„LIVE” In Direct  – Joi  7 pm 

si  Duminica orele 9:30 am si 6 pm.

Saptamina de Evanghelizare din 11-18 Septembrie,2011

Această prezentare necesită JavaScript.

Lexus-publicitate

Prima ora de la primul serviciu de consacrare la Biserica Gloria, Bujac, Arad din 11 Septembrie,2011. Contine istoricul Bisericii Gloria. Ca sa vizualizati programul intreg de Duminica dimineata (3 ore 15 min)care include predica Presedintelui Cultului Penticostal Pavel Rivis Tipei faceti click aici.

Saptamina de Evanghelizare care a inceput Duminica 11 Sept cu ocazia Consacrarii Locasului Bisericii Penticostale Gloria din Arad-Bujac, constructia caruia a durat 5 ani s-a conclus cu predica Dr. Paul Negrut, Pastor al Bisericii Baptiste Emanuel din Oradeasi Rector al Universitatii Emanuel a predicat in 18 Septembrie la serviciul de Duminica seara si a fost insotit de 130 de coristi de la Biserica Emanuel .

Săptamana de evanghelizare:

                     Duminica seara 11 septembrie: Cristian Ionescu-Chicago
Cristian Ionescu, Pastorul Bisericii Penticostale Elim din Chicago impreuna cu Stefan Varo, Vicepresedinte Credo TV la Servicul de Duminca- Consacrarea noului locas al Bisericii Gloria din Arad-Bujac, Pastor Moise Ardelean. Fratele Ionescu predica in ultima ora a programului despre inchinatori adevarati:
 

Vladimir Pustan la Biserica Gloria, Arad – Evanghelizare Luni 12 septembrie

Marti seara 13 septembrie: Iosif Berce-Alej

Iosif Berce la Biserica Gloria,Arad – Evanghelizare Marti 13 Septembrie

Miercuri seara 14 Septembrie- Gabi Zagrean-Beclean

Gabi Zagrean la Biserica Gloria,Arad – Evanghelizare Miercuri 14 septembrie
Joi seara 15 septembrie:Romu Mocan-Dej

Romu Mocan la Biserica Gloria,Arad – Evanghelizare Joi 15 septembrie
 
 
            Vineri seara 16 septembrie: Virgil Neagu-Dumbraveni-Suceava

Virgil Neagu la Biserica Gloria,Arad – Evanghelizare Vineri 16 septembrie

Mesajul Pastorului Moise Ardelean pe situl BisericaGloria.ro

Bine aţi venit pe pagina de internet a Bisericii Penticostale „Gloria” din Arad-Bujac! Începând cu data de 11.09.2011,ziua consacrări casei de rugăciune a Bisericii Penticostale Gloria,transmitem prin internet servicile divine ale bisericii. Prin toate mesajele pe care le transmitem Îl prezentăm pe Domnul Isus Hristos.Numai prin credinţa în El se primeşte mântuirea şi viaţă veşnică(Faptele Apostolilor 4:12,Ioan 5:24) Până acum,ne-am adresat celor prezenţi în casă de rugăciune.Domnul a dat har,şi mulţi au primit mesajul Evangheliei şi au fost salvaţi.Transmiţând slujbele din biserică prin internet,ne vom adresă atât celor prezenţi în casă de rugăciune cât şi celor care vor intra pe pagina noastră de internet. Mulţimea căreia ne vom adresă va fi mult mai mare. Ne rugăm Domnului că,prin lucrarea pe care o facem mulţi să fie mântuiţi,ridicaţi,inbarbatati,vindecaţi în suflet şi în trup şi pregătiţi pentru venirea Domnului Isus. Când am hotărât transmiterea serviciilor divine prin internet ne-am gândit şi la miile de bujecani,răspândiţi în lumea întreagă.Vor avea posibilitatea să urmărească slujbele din biserică în care au fost născuţi din nou ,s-au bucurat în Duhul Sfânt şi au trăit momente însemnate din viaţă. În felul acesta,legătură dintre cei plecaţi şi cei care au rămas acasă va fi mult mai puternică. Fie că cei care slujesc în casă de rugăciune şi cei care urmăresc serviciile divine să fie gata în orice moment pentru întâlnirea cu Domnul Isus. Să avem parte de harul special,pe care Mântuitorul îl va aduce când va veni după Biserica Sa.(1 Petru 1:13)

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: