Marturie – unde te duce iubirea de bani

De cite ori a-ti/am zis:”Wow, daca as cistiga ceva bani as da o sumedenie la Biserica si cite lucruri mari as face pentru Domnul. Fratele Dan Ilea a avut oportunitatea aceasta si ascultati intorsaturile vietii lui mai jos.

Dumnezeu l-a binecuvintat, dar pe cum averea ii crestea, nu mai lupta lupta cea buna si a luat-o intr-o lume de a lui, ca el sa se simta tot mai bine. Cu timpul a ajuns sa iubeasca banii mai mult ca orice. Iubirea de bani l-a cuprins asa de mult ca zicea „Vind orice, bombe, droguri numai sa fac bani”. Desi nu vindea droguri sau bombe totusi vindea alte lucruri la fel de rele si daunatoare. Seara ii placea sa puna toti banii pe masa si sa ii numere.

O marturie foarte interesanta si educativa. Fratele Dan Ilea povesteste cum a lucrat Domnul in viata lui. La inceput a fost un om de afaceri (in mod cinstit) iar apoi iubirea de bani la impins sa-si adune o avere mare din motivul ca vindea orice, avind mai multe magazine in Olanda. Sotia lui s-a rugat si a postit 4 ani de zile pentru el, desi el deja se gindea sa o divorteze cit de curind pentru ca nu intelegea de ce ea ii face probleme in loc sa se bucure de banii lor.

Dumnezeu a lucrat la inima lui intr-asa fel ca si-a inchis magazinele si prin diferiti oameni i-a vorbit personal de citeva ori.

Marturie ,fratele Dan Ilea , la Biserica Ecclesia Olanda

Uploaded by

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: