Istoria Evangheliei Moderne

Michael Durham de la Adevarul Real Conteaza (Ep. 5)

Uploaded by As fi preferat sa nu fie aratati predicatorii care sint aratati in acest video, dar mesajul si continutul acestui video este prea important pentru zilele noastre ca sa trec peste el. Asa cum scrie, asa va fi:

Matei 7:22-23

22 În ziua judecății vor fi mulți care-Mi vor spune: „Doamne, n-am profețit noi pe baza Numelui Tău? N-am scos noi demoni pe baza Numelui Tău? N-am făcut noi multe minuni pe baza Numelui Tău?” 23 Însă Eu voi depune mărturie cu privire la ei și le voi spune: „Niciodată nu v-am cunoscut. Plecați de la Mine, nelegiuiților!”

(via) Adrian Martin

3 comentarii (+add yours?)

 1. angie
  oct. 07, 2011 @ 07:53:29

  trebuie sa recunoastem ca acest frate are dreptate,atunci cand Petru plin de Duhul Sfant a marturisit pe Hristos,cei ce auzeau Cuvantul fiind cercetati de Duhul Domnului si convinsi de starea lor de pacat,au strigat”fratilor ce sa facem”si Petru a raspuns fiecare din voi sa fie botezat si veti primi apoi darul Sfantului Duh.Totul este legat de Duhul Sfant in convertirea omului,El face lumina in inima omului si El te convinge ca esti pacatos,Nici un predicator nu poate face acest lucru doar Duhul Sfant.

  • rodi
   oct. 07, 2011 @ 07:56:29

   Da, are foarte mare dreptate si sunt multi oameni amagiti din cauza ca au crezut ca e asa de simplu doar sa ridici o mina si apoi sa iti vezi de treaba, dar la astfel de oameni Duhul Sfint nu este prezent in viata lor si nu pot sa fie mintuiti.

 2. Trackback: Matt Chandler – Cum citești Biblia (Română) « agnus dei – english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: