Alin Jivan-Fost Gimnast al lotului national a Romaniei-Marturie

 Situl newspad.ro anunta in Aprilie ca –

Alin Jivan a renunțat la gimnastica de performanță, dedicându-se vieții creștine 

Alin Jivan a renunțat la gimnastica de performanță, dedicându-se vieții creștine
Medaliat cu bronz la Campionatele Mondiale de la Melbourne (Australia) din 2005 și dublu medaliat cu argint la Campionatele Europene de la Volos (Grecia) în 2006 gimnastul Alin Jivan a decis să pună capăt sportului de performanță. Membru al Bisericii Penticostale el a decis să se dedice în continuare vieții creștine, rămânînd și ca instructor de gimnastică în cadrul clubului Steaua București.

Component de bază al lotului masculin de gimnastică al României, Alin Jivan (27 de ani) s-a retras de curînd din sportul de performanță din cauza unor probleme medicale mai vechi. „Mi-aș fi dorit din tot sufletul să pot face gimnasticăde performanță, dar problemele medicale pe care le am m-au împiedicat să mai pot continua.Mi-a părut rău că m-am despărțit de colegi, de colectivul de antrenori, dar viața merge înainte. Am rămas ca instructor sportiv în cadrul clubului Steaua București, iar în plan personal mă voi dedica vieții creștine”, a declarat Alin Jivan, care are în plan realizarea unui cd cu zece piese creștine interpretate chiar de el.

Marturie si o cintare frumoasa cintata cu sotia lui – Alina, chiar la inceputul marturiei de la Biserica Poarta Cerului.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: