Vladimir Pustan Predica la Haţeg 22 Noiembrie, 2011 – Nu e cel mai favorabil moment al vietii mele

Fratele Vladimir Pustan, care ne-a anuntat recent ca este foarte grav bolnav, predica la Hateg:

Sunt foarte bolnav si traiesc si clipe mai grele care poate un Pastor le stie mai bine- SINGURATATE- un fel de ceva de a fi, in care te simti singur in mijlocul oamenilor si ma gindeam pe drum la culmea singuratatii pe care o stiu. Apropo, stiu Pastorii: culmea singuratatii este sa nu te mai caute nici Martorii lui Iehova…Avem un Dumnezeu care ne cheama in fiecare zi si problema noastra e- nu ca Dumnezeu nu ne vorbeste fratilor, problema noastra e ca noi nu avem urechi ca sa Il ascultam pe acest Dumnezeu. Astazi ne vorbeste prin Cuvint, miine printr-un telefon sau poate prin doctori. Daca nu il cunoasteti pe fratele Vladimir Pustan aici se poate asculta interviul dinsului: „Cum si de ce m-am pocait”la CredoTV sau aici la SperantaTV.

Urmeaza predica – O chemare la mintuire:

Partea 2-a

Partea 3-a

Related articles

10 comentarii (+add yours?)

 1. angie
  nov. 27, 2011 @ 01:49:29

  In vremea aceasta oameni lui Dumnezeu sunt incercati prin multe situati ,boli,saracie, dispretuiti,singuri,marginalizati,iar cei ce sunt doar chimvale zanganitoare adica nu au ungere ,trimitere,fac lucrari firesti,prospera sunt iubiti ,cautati ,pretuiti,dar vine o zi cand Domnul va face deosebirea dintre cei ce sunt ai Lui si cei ce nu sunt.Acum a ramas sa asteptam sa cerem putere sa putem rabda ,lupta lupta cea buna a credintei.Domnul sa-si imlineasca toata voia lui in viata fratelui Pustan.Domnul este aproape.

  • rodi
   nov. 27, 2011 @ 08:59:38

   Domnul sa-si imlineasca toata voia lui in viata fratelui Pustan. Amin. Se vede ca este foarte iubit fratele Pustan de fratietate si chiar si de persoane ca si mine care nu il cunoastem decit pentru rivna lui pentru Hristos/Evanghelie. Dumnezeu sa fie mingaierea lui si puterea lui in aceasta mare incercare!

 2. Trackback: Vladimir Pustan la Biserica Greco-Catolica Timisoara 25 Noiembrie, 2011 « agnus dei – english + romanian blog
 3. Trackback: Vladimir Pustan – Marturia Unui Cuget Curat « agnus dei – english + romanian blog
 4. Trackback: Vladimir Pustan – Vase mai slabe « agnus dei – english + romanian blog
 5. Trackback: Vladimir Pustan – Îndemn la Veghere « agnus dei – english + romanian blog
 6. Trackback: NOU – PAGINA – Vladimir Pustan « agnus dei – english + romanian blog
 7. Trackback: Vladimir Pustan vorbeşte tinerilor “Cum să Depăşim Complexul de Inferioritate” « agnus dei – english + romanian blog
 8. gabi dancaneti
  feb. 04, 2013 @ 16:16:59

  dragilor daca s-a ajuns ca si conducatorii culturilor sa fie impotriva unui om ce vorbeste si vesteste credinta intr-un mod atat de simplu si pe intelesul tuturor atunci e lucru mare!!!! Venirea lui ISUS este aproape!!!!!.Daca acest pastor PUSTAN VLADIMIR creeaza o stare de nemultumire tuturor celor care prin credinta nu fac altceva decat cauta sa se puna la adapost in vremurile acestea tulburi si percep credinta ca un mod de imbogatire atunci inseamna ca acest pastor isi prezinta „lucrarea ” foarte bine si ii descopera foarte bine pe toti fariseii..Este foarte trist ca in vremurile acestea grele pline de atata uraciune sufleteasca si trupeasca sa nu fie lasat un pastor sa predice si sa se tina cont doar de dogme ,traditii si obiceiuri.Este un singur DUMNEZEU !!!!!!!! si este foarte rau ca s-a ajuns ca si pocaitii sa se certe intre ei.Ce sa mai asteptam de la cei care nu cred in DUMNEZEU deloc??????
  SPER ca bunul Dumnezeu sa ii dea putere si sanatate pastorului PUSTAN VLADIMIR sa mai poata predica asa cum a facut si pana acum netinand cont de orientarea religioasa a nimanui ci doar de dorinta arzatoare a fiecarui suflet de a cunoaste si de a experimenta viata alaturi de DUMNEZEU si calauzit de EL!!!!!!!!.

  • rodi
   feb. 04, 2013 @ 16:51:06

   Va multumim foarte mult pentru comentariul dumneavoastra. Cei cu critica dura sunt majoritatea persoane care nu au ascultat predici ale Pastorului Pustan si care nici nu-i cunosc lucrarea. Ei fac o mare nedreptate. Majoritatea dintre noi dupa ce i-am ascultat o predica sau doua, am simtit Duhul Sfant lucrand prin el si nu numai ca il ascultam, dar ne si rugam pentru el si lucrarea care Dumnezeu i-a incredintat-o. Dumnezeu sa-i dea sanatate, putere si il insoteasca toate zilele vietii lui, cum a facut-o si pana acuma.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: