Gabi Lupescu – Cum sa-ti revii din starea… de abatere a inimii

Cum sa-ti revii din starea… de abatere a inimii , ce te-a aplecat inspre lume cu neascultarea ei !

1) Aminteste-ti de unde ai cazut. Infrunta realitatea si in mod constient compara starea ta actuala cu aceea in care umblai cu Dumnezeu.

2) Arunca o privire sincera si lunga la adevarata ta pozitie spirituala. Nu mai amana rezolvarea acestui conflict dintre sufletul tau si Dumnezeu si nici indepartarea diferentelor dintre tine si El.

3) Pocaieste-te imediat si fa iarasi faptele pe care le-ai facut la inceput. (Apocalipsa 2:5)

4) Nu incerca sa-ti revii doar schimband ceea ce faci pe dinafara. Incepe schimbarea din inima ta si impaca-te cu Dumnezeu. Nu-ti ingadui odihna pana ce problema acceptarii tale inaintea Lui este complet rezolvata.

5) Nu te purta doar ca un pacatos osandit care crede ca trebuie sa se „reformeze singur si sa se faca mai bun” inainte de a veni la Hristos. Intelege clar ca, doar a veni la El te poate face bine! Oricat de tulburat a-i fii, intelege deslusit ca pana ce nu te pocaiesti si nu accepti neconditionat voia Lui, nu ai facut nici un progres, ci dimpotriva mergi inspre rau. Daca nu te bizui in intregime pe harul Sau suveran, si te intorci astfel la Dumnezeu, El nu va primi nimic din mainile tale sau de la tine.

6) Nu-ti imagina ca te afli intr-o stare de indreptatire inaintea Lui, deoarece stii in inima ta ca nu esti. Constiinta ta te condamna si stii ca de asemenea Dumnezeu s-ar cuveni sa te condamne. De te-ar indreptati El in starea ta actuala, constiinta ta nu i-ar da dreptate. Vino asadar imediat la Hristos, ca pacatos vinovat ce esti. Recunoaste si asuma-ti toata rusinea si responsabilitatea ta, si crede ca in ciuda tuturor ratacirilor tale, El inca te iubeste !. Fii binecuvantat !. Asa sa fie.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: