Claudius Samartinean predica la Conferinta Strajeri (Decembrie 2011) Bazati-va pe Duhul Sfint si link IN DIRECT la Conferinta ‘Un Lucru’

O predica insotita de Duhul Sfint de la un tinar lider de viitor al Romaniei care a format prima casa de rugaciune (24 de ore) din Romania in comuna Bazna. Vezi aici articolul si interviul la AlfaOmegaTV dupa ce a inceput aceasta lucrare. Actualmente slujeste la Casa de Rugaciune Internationala din Timisoara. (IHOP-TM)

Urmariti predica lui Claudius Samartinean,  la Conferinta Strajerilor 17 Decembrie,2011. Conclude predica facind un apel  Bisericilor din Romania ca sa un mai copieze dupa Biserica ‘Saddleback’ (pastorita de Rick Warren) sau Biserica ‘Willow Creek” unde au mai multi lideri decit Bisericile Romane au membrii, si desigur ca strategia omeneasca nu va merge nicidecum, ci doar prin baza Duhului Sfint isi va creste Dumnezeu bisericile Romane Evanghelice.

Click aici pentru predica de la Conferinta Strajeri la Baile Felix 2011 impreuna cu alte 5 predici de la Conferinta (Nu am vazut nimic postat cu fratii Nelu Peia sau Iosif Ton)

Click aici pentru linkul IN DIRECT la Conferinta de astazi UN LUCRU la Biserica Agape, Timisoara. Daca nu reusiti sa intrati, s-ar putea ca websitul lor este prea incarcat cu accesari.

 • 29 Decembrie orele 15:00 Deschidere 18:00 Lauda si Inchinare
 • 30 Decembrie orele – 10:00 – 19:00
  14.00:Seminarul 01: Preotia in familie (1) – Adi Maghet
  Seminarul (02a): Puritate sexuala (tineri/barbati) – Gabi Giulusan
  Seminarul (02b): Puritate sexuala (tinere/femei) – Twila Crawford
  15.00:Seminarul (03): Profetie si vise – Claudius samartinean
  Seminarul (04): identitate – Costel Gergely
 • 31 Decembrie orele 10:00 – 18:00
  14.00:Seminarul (05): Preotia in familie (2) – Adi Maghet
  Seminarul (06): Identificarea chemarii – Marcel Strubert
  15.00:Seminarul (07): Trairea in Cuvant – Nelu Barbura
  Seminarul (08): In afara zidurilor – Cristi Popa

Vorbitori:
Pastor Daniel N. Matei si  Claudius Samartinean

Inchinatori:
Cristocentric, Decean, Agape, Casa inchinarii IHOP – TM

Citeste mai mult la http://www.alfaomega.tv/stiri/stiri-din-romania/855-conferinta-un-lucru-consacrat-29-31-decembrie-2011#ixzz1hu8wb8Af

ANUNTUL

„Voi fi sfintit de cei ce se apropie de Mine si voi fi proslavit in fata intregului popor.” (Levitic 10.3)

UnLucru este manifestul unei generatii neimplinite intr-o cultura crestina superficiala.

In vremurile Vechiului Testament, Dumnezeu ridica preotii ca reprezentanti ai sai pe pamant, mediatori intre oameni si El insusi. in vreme ce imparatii din vechime au fost cunoscuti datorita realizarilor, preotii au fost cunoscuti pentru stilul lor de viata.

Chiar mai mult, ori de cate ori poporul lui Dumnezeu aluneca in idolatrie indepartandu-se de Dumnezeu, restaurarea si consacrarea preotiei si a inchinarii adevarate initia trezirea spirituala nationala. Nu reformele politice, militare sau educationale, ci reforma preotiei, reintoarcerea acesteia la scopul originar.

UnLucru cerem de la Domnul si-l dorim fierbinte: sa fim gasiti stand inaintea Domnului ca preoti curati, sfintiti, consacrati Lui, umbland in identitatea conferita noua (1 Petru 2.5,9, apocalipsa 1.6).

Consacrarea in sine nu este un cuvant mare, care ar putea deveni la moda in aceste zile. Consacrarea este raspunsul natural al unei inimi care primeste revelatia sfinteniei lui Dumnezeu si raspunde pe masura. Levitic 10.3 chema preotul sa-L sfinteasca pe Dumnezeu prin apropierea sa – Domnul devenind centrul apropierii si onorarea Lui fiind singurul comportament ingaduit. in acelasi timp, apropierea preotul de Dumnezeu, prin atitudinea acestuia, il proslavea pe Dumnezeu in mod public. intre viata personala inaintea lui Dumnezeu si viata publica in fata oamenilor trebuie sa existe o sfanta congruenta. Nu e vorba despre o optiune aici. Este vorba despre onorarea sfinteniei divine.

 • Viziunea conferintei UnLucru `11 este consacrarea credinciosilor din Romania pentru o traire preoteasca, binecunoscuta inaintea Domnului si a oamenilor prin stilul de viata in sfintenie si slujba inaintea Domnului.
 • Vedem credinciosii consacrandu-si viata pentru isus, urmarind o traire diferita de mersul acestei lumi sau de cultura crestina obisnuita, inspirati de slava lui Dumnezeu avand ca obsesie pentru noul an cautarea neincetata a fetei Celui Preainalt.
 • Vedem credinciosii primind o ungere a consacrarii, o imputernicire pentru a-si implini legamantul incheiat inaintea Domnului.
 • Vedem credinciosii Romaniei imprastiind mireasma sfinteniei ceresti pretutindeni in Romania, stabilind o cultura preoteasca in jurul lor.
 • Vedem credinciosii traind pentru UnLucru.

Claudius Samartinean

Pentru programul conferintei citeste mai mult la http://www.alfaomega.tv/stiri/stiri-din-romania/855-conferinta-un-lucru-consacrat-29-31-decembrie-2011#ixzz1htyUnER5
INTERVIUL despre Prima Casa de Rugaciune din Bazna
Tudor Petan (AlfaOmegaTV) interviu cu Claudius Samartinean si Ioan Cazan despre Biserica Domnului din Romania si centrul de rugaciune din Bazna, Judetul Sibiu, infiintat in anul 2005; o Casa de Rugaciune asemanatoare Casei de Rugaciune IHOP din Kansas City, Missouri unde se inalta rugaciuni  24 de ore non-stop .(de la emisiunea ‘Calea, Adevarul si Viata’)
Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: