Adrian Martin – Eu caut un om care ma cauta…predica de Revelion 2011 (O Provocare)

Adrian Martin – de la misiunea HeartCry, are o chemare aparte. Ascultati marturia lui aici. CindDumnezeu l-a chemat, tatal lui a facut tot ce a putut ca sa il schimbe (inclusiv incercind sa ii spele creierul la un spital) dar Dumnezeu l-a trecut biruitor si astazi este un vestitor al Cuvintului, dar nu numai in adunarile credinciosilor, ci in mod special, pe strazile si in parcurile orasului Brasov. Impreuna cu alti tineri merge si vesteste Evanghelia oamenilor de strada, betivi, drogati pierduti si neinsemnati. Pe cei ce dovedesc o dorinta de a-si schimba viata si de a primi Evanghelia, ii preda la Biserici unde sint ajutati sa isi revina din problemele lor si sa devina crestini autentici, cu ajutorul lui Dumnezeu. Fratele Adrian lucreaza mina in mina cu Biserici Evanghelice,Penticostale si Baptiste in aceasta lucrare.  Daca doriti sa aflati mai multe despre aceasta lucrare va rog vizitati:

 soupsoapandsalvation.wordpress.com si  http://vimeo.com/user2562362/videos

Din predica de Revelion 31 Decembrie 2011:

Ezechiel 22:30  Caut printre ei un om care să înalţe un zid, şi să stea în mijlocul spărturii înaintea Mea pentru ţară, ca să n’o nimicesc; dar nu găsesc niciunul!

„Daca aveti credinta intr-un Dumnezeu supranatural, sa aveti (si) o inima pentru a fi (trai) incomozi pentru Hristos. Iar daca vi se pare nebunesc acest mesaj, sunteti pe calea pierzarii!

Azi, 31 Decembrie este cea mai trista zi din an pentru mine. Vedeti oamenii o sarbatoresc altfel. Nu ca si cum s-ar apropia tot mai mult de minia lui Dumnezeu pentru aceasta lume. Ne-am bucurat, si ne bucuram ca Dumnezeu lucreaza in vietile noastre. Dar, ma incearca o durere mare de familia mea si prietenii mei care se apropie in seara asta si mai mult de iad.

Va curge astazi, sampania nelegiuirii, iar lacrimile bisericii s-au uscat . Romanii la noapte vor continua sa fie imbatati de minciunile diavolului dar, Dumnezeu cauta un slujitor adevarat care sa plinga si sa lucreze pentru mintuirea lor cum a fost Ezechiel. Si Dumnezeu da taria, cum a facut-o si cu Ezekiel. Ezekiel este omul caruia i s-a descoperit intr-asa fel Dumnezeu, ca Duhul lui Dumnezeu a trebuit sa il tina in picioare pina in final cind a murit strivit de popor. A platit un pret pentru vestirea cuvintului lui Dumnezeu.

Related posts

Un comentariu (+add yours?)

  1. incaunipocrit
    ian. 07, 2012 @ 02:20:28

    Reblogged this on Basil Wheel.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: