Gabi Lupescu – “Nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?” Romani 2:4

Bunatatea lui Dumnezeu si dragostea Sa fata de noi sunt singurele argumente in fata carora cele mai impietrite inimi omenesti  nu mai opun rezistenta. Omul capituleaza in fata Creatorului sau nu datorita groazei, nici datorita fricii de pedeapsa, nici datorita argumentelor logice sau filozofice… ci doar atunci cand are revelatia iubirii divine care il copleseste. Biblia vorbeste despre pocainta ca fiind o conditie de baza pentru ca un om sa fie mantuit. Dar cum se poate ajunge la o pocainta adevarata?

Il auzi pe cate un om spunand:
“Mai am putin pana la pensie, apoi am sa ma pocaiesc.”
Sau: “Cand am sa simt ca se apropie ziua mortii… am sa ma intorc la Dumnezeu.”
Sau: “Mai am de terminat butoiul cu vin din beci, si baxurile cu tigari… pe care tocmai le-am cumparat, apoi am sa incep o viata noua.”
Ce iluzii desarte !. Poate un om sa se intoarca la Dumnezeu… la comanda ? Poate un om sa regrete pacatul atunci cand isi propune acest lucru… chiar daca acum isi propune sa-l faca in continuare?
Cu siguranta ca nu va putea ! Pocainta inimii noastre nu se produce atunci cand ne propunem noi acest lucru. Singurul lucru din acest Univers care poate sa trezeasca in inimile noastre regretul pentru relele facute… este doar Dragostea lui Dumnezeu!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: