Gabi Lupescu – Cum arata un „Copil de Dumnezeu”

Cititi mai multe predici si studii de la Gabi Lupescu aici.

1. Niciodata sa nu te rusinezi de Hristos !.

El te chiama sa-I marturisesti totul deschis. Fa-o acum si totdeauna. El este Prietenul tau cel mai bun. Oamenii sa cunoasca faptul ca tu esti al lui Isus.

2. Hotaraste-te sa faci un succes din viata de crestin !.

Daca viata de crestin merita sa fie traita, sa fie traita bine. Studiaza cum poti s-o faci plina de succes.

3. Citeste Biblia ta în fiecare zi !.

Biblia este cea mai minunata carte. Prin ea, Dumnezeu vorbeste omului. Lasa-L pe El sa-ti vorbeasca. Este ghidul tau. Este hrana ta spirituala.

4. Vorbeste-I zilnic lui Dumnezeu prin rugaciune !.

Dumnezeu este Tatal tau. El vrea sa vii la El cu toate cerintele tale. Vorbeste-I de toate problemele tale. Increde-te în El. Spune-I tot ce ai în inima. De fapt aceasta este rugaciunea. Formeaza-ti un obicei de a te ruga chiar daca esti tanar.

5. Traieste o viata statornica !.

Cine esti tu…? Esti copilul lui Dumnezeu !. Atunci traieste totdeauna ca un fiu al lui Dumnezeu !. Daca ai fii fiul unui rege pamantesc prin nastere, nu te-ai rusina de aceasta. Dar esti mai mult decat atat !.

6. Alege-ti prieteni crestini !.

Suntem cunoscuti… prin prietenii pe care ni-i facem !. Vom creste cu ei. Ei, deasemenea, au nevoie de tine !. Mergi la Biserica totdeauna si la scoala de studiu Biblic !. Acolo î-ti gasesti prieteni. Totdeauna fii vrednic… de prietenia lor.

7. Castiga pe altii pentru Hristos !.

Oricine are nevoie de Hristos !. Totusi asa de multi… nu-L cunosc !. Fa-L cunoscut tu … celor pe care-i întalnesti , prin viata ta traita cu Domnul !. Roaga-te pentru ei !.Fii binecuvantat/a de Dumnezeu !. Asa sa fie.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: