John Piper – Invitatie Pastorilor si Liderilor la Conferinta „Dumnezeu Este Evanghelia” Bucuresti, 3-5 Mai 2012

Primul VIDEO cu JHN PIPER de la mesajul din Sala Palatului, 6 Mai, 2012 „Nu-ti irosi viata” aici 

Linkul IN DIRECT aici via AlfaOmegaTV

INTREGUL eveniment va fi transmis in direct pe site-ul nostru http://www.alfaomega.tv, joi 18-20, vineri 10-12 si 15;30-20, sambata: 9-14, duminica: 18-20:30 (de la Sala Palatului)

Citeste mai mult la http://www.alfaomega.tv/stiri/stiri-din-romania/961-john-piper-la-bucuresti-3-6-mai-2012#ixzz1trPbLoNR

John Piper invită pastorii și liderii evanghelici din România să participe la conferința „Dumnezeu este Evanghelia” care va avea loc în perioada 3-5 mai 2012 în București. Pentru înscriere vizitați pagina www.johnpiper.ro.

sau faceti click pe poza sa intrati la www.johnpiper.ro

31 comentarii (+add yours?)

 1. gabebogdan
  mart. 22, 2012 @ 02:06:11

  Daca ar stii romanii ( unii) ca Piper crede in predestinare…. 🙂
  In mintea unora aia e mai rau ca mormonismul. 🙂

  • rodi
   mart. 22, 2012 @ 09:25:12

   Precum am ascultat mai multe marturii din Romania, am auzit nu odata batrinii (Penticostali din Romania) spunind celor ce s-au intors la Dumnezeu ca doar Dumnezeu a putut sa le sparga toate preconceptiile si sa ii aduca la mintuire prin alegerea Lui.
   Pe deasupra fratii Romani il citesc pe John Piper de multi ani si il cunosc bine cit de fidel este CUvintului lui Dumnezeu si slujirii la care Dumnezeu la chemat. Daca citim Biblia unde spune clar ca Dumnezeu ne-a predestinat (Romani 8:29-30; Efeseni 1:5) sau multe altele. As vrea sa vad aceste texte si acest subiect abordat de diferite denominatii evanghelice si sa vedem cum explica versetele care spun clar ca Dumnezeu a predestinat. Cum spune Piper: Nu putem sa respingem aceste (multe versete din) Scripturi pe baza ca nu le intelegem sau nu ne place. Mi-a placut ce am citit recent despre predestinatie la un site interesant „got questions”-
   If God is choosing who is saved, doesn’t that undermine our free will to chose and believe in Christ? The Bible says that we have the choice—all who believe in Jesus Christ will be saved (John 3:16; Romans 10:9-10). The Bible never describes God rejecting anyone who believes in Him or turning away anyone who is seeking Him (Deuteronomy 4:29). Somehow, in the mystery of God, predestination works hand-in-hand with a person being drawn by God (John 6:44) and believing unto salvation (Romans 1:16). God predestines who will be saved, and we must choose Christ in order to be saved. Both facts are equally true. Romans 11:33 proclaims, “Oh, the depth of the riches of the wisdom and knowledge of God! How unsearchable his judgments, and his paths beyond tracing out!”
   Anyone who passes up on this conference will lose out on a lot.

   • Tim Dubhy
    dec. 12, 2014 @ 01:52:01

    pai asculta ce spuneau batranii, ca au dreptate (cu cprivire la alegere de catre Dumnezeu, si nu de catre om – cum sutin penticostalii, care sunr arminieni si spun ca omul e capabil sa il aleaga pe Dumnezeu! Pai daca nu e luminat de Duhul lui Dumnezeu, cum poate omul sa Il aleaga pe Dumnezeu???/ si ce ce cei mai multi oameni nu se pocaiesc? ptr ca nu sunt luminati? de ce nu sunt luminati? ca nu sunt alesi!)

    • rodi
     dec. 12, 2014 @ 06:14:11

     sa stii ca am ascultat cateva predici de frati batrani, mai de mult, in care chiar predica alegerea lui Dumnezeu si m-am mirat, ca n-au avut calvinisti de la care sa invete calvinismul, dar au invatat asta din Biblie. Imi pare rau ca nu le-am notat (predicile). Desi, cred ca erau pe google video si alea oricum au disparut de pe internet.

     • Marius M
      dec. 12, 2014 @ 09:08:28

      Şi Isaia merge cu îndrăzneala până acolo că zice: „Am fost găsit de cei ce nu Mă căutau; M-am făcut cunoscut celor ce nu întrebau de Mine.”

      Pe când, despre Israel zice: „Toată ziua Mi-am întins mâinile spre un norod răzvrătit şi împotrivitor la vorbă.”

      • rodi
       dec. 12, 2014 @ 09:15:51

       Marius,
       e un verset excelent- Şi Isaia merge cu îndrăzneala până acolo că zice: „Am fost găsit de cei ce nu Mă căutau; M-am făcut cunoscut celor ce nu întrebau de Mine.” – Romani 10:20
       si trimiterile:
       Isaia 65:1 – 1 „Eram gata să răspund celor ce nu întrebau de Mine, eram gata să fiu găsit de cei ce nu Mă căutau; am zis: „Iată-Mă, iată-Mă!” către un neam care nu chema Numele Meu.
       si
       Romani 9:30 – 30 Deci ce vom zice? Neamurile, care nu umblau după neprihănire, au căpătat neprihănirea, şi anume, neprihănirea care se capătă prin credinţă;

       e adevarat. Daca Dumnezeu nu se indura de Neamuri, toti am fi niste pagani azi.

       • Tim Dubhy
        dec. 12, 2014 @ 10:08:48

        pai da, dar cine Il cauta pe Dumnezeu cu de la sine putere, fara sa fie luminat de Duhul si chemat de Domnul?
        Ce zice Isaia acolo arata tot lucrarea lui Dumnezeu in om, in ce priveste cjemarea lui (omului) la El… si arata ca nu prin puterea omului acesta (omul) s-a intors la El…
        Noul testament ilustreaza acest adevar foarte clar…Chiar Domnul Isus a spus in Ioan 5, „Nimeni nu POATE veni la Mine, daca nu-L atrage Tatal!” (Ioan 6:44)

  • Chris Prunean
   apr. 28, 2012 @ 02:42:05

   Gabi… Chestia cu predestinarea ar fi o problema la penticostali, cu toate ca penticostalii cred in predestinatie implicit… Dar sa afle baptistii ca Piper e continuationist! Atunci sa vedem cati vor merge la conferință! 🙂

 2. rodi
  apr. 18, 2012 @ 09:30:15

  rabdarea este de aur. Eu locuiesc in Statele Unite si daca tu locuiesti in Romania, atunci te rog tine cont de diferenta de timp si de faptul ca nu toate persoanele cu blogguri stau 24/7 la calculator.

 3. rodi
  apr. 21, 2012 @ 17:46:33

  Bine,
  ultimul meu raspuns, si dupa cum am spus voi sterge toate comentariile luni.

  a) Nu, nu exista absolut nici un cuvant sau propozitie sau verset in Biblie care sa nu il cred sau care sa il contrazic. Dumnezeu a inspirat tot ce este scris prin Duhul Sau si oamenii au scris ce Dumnezeu le-a ingaduit sa scrie. Interpretarea „omului” este cu totul altceva.
  b) Cand va veni Fiul Omului va gasi credinta pe pamant pentru ca va rapi Mireasa Sa.
  c) Unii Americani asteapta venirea Domnului, si mai putini asteapta venirea in mod de „rapire” secreta. Eu cred conform ultimului verset din Biblie si spun impreuna cu Ioan „Amin. Vino Doamne Isuse!”

  Ultimul lucru pe care doresc sa iti spun este sa nu te lasi amagit de alta carte. Dumnezeu a revelat totul ce a avut de revelat in Biblie si in persoana lui Isus Hristos. El nu are nevoie de alte metode. Daca este dupa voia Sa, El sa iti daruiasca mantuirea!

 4. gabebogdan
  apr. 23, 2012 @ 10:20:28

  Probably the most amazing sermon i heard in my life…..

  • rodi
   apr. 23, 2012 @ 10:50:02

   This is awesome! Thanks for lnkining it. I will post it as the video of the week. This is why, just like this past weekend, I love to pick up a John Piper book, even one that I have already read and just sit there and read or listen to his exhorting on Jesus and on God. He is the best servant of God in presenting Jesus Christ’s glory to us! I don’t think we really understand His glory because we certainly are not in awe of it on a daily basis, but often get bogged down in our own small problematic world. In this, our sinful nature, we need to be reminded, DAILY of the supremacy of Christ over all, absolutely ALL things! What a God we serve! This made my day,month, year! Jesus is supreme! I wish I could find the entire sermon for this, so far I haven’t been successful. I think I just found it, it’s from the 2004 Desiring God conference.

 5. Chris Prunean
  apr. 28, 2012 @ 02:36:48

  Hello, I enjoy the articles you post… I hope to be a more frequent follower. I read and actually studied the material you posted about D. Cornilescu some time ago. Really good stuff. God bless!

 6. ioan17
  mai 01, 2012 @ 03:22:29

  • rodi
   mai 01, 2012 @ 03:44:07

   Il cunoasteti pe Pastorul Paul Dan cumva?

   • ioan17
    mai 01, 2012 @ 17:13:29

    Aduceti-va aminte de mai marii vostri, care v-au vestit Cuvantul lui Dumnezeu; uitati-va cu bagare de seama la SFARSITUL felului lor de vietuire si urmati-le credinta! (Evr.13:7)

    • rodi
     mai 01, 2012 @ 17:47:57

     Sunt de acord ca asa trebuie sa fie. Totusi, Paul Dan face cel putin o acuzatie care nu tine. Cand l-a invitat John Piper pe Rick Warren la Conferinta nu cred ca s-a stiut despre Rick Warren ca el lucreaza cu musulmanii in eforturi umanitare. Piper l-a invitat la conferinta in Martie 2010. Controversa cu Warren a aparut in Feb. / Martie 2012, cu DOI ANI MAI TARZIU. Deci acuzatia Pastorului Paul Dan ca Piper promoveaza Islam sau ecumenism este NONESENSE. Daca intra pe Google sa verifice, Paul Dan putea sa isi discrediteze ipoteza in mai putin de 2 minute.

     Apoi Paul Dan acuza pe Piper in a promova muzica rap. E adevarat. Dumnezeu sa il ierte daca greseste. Daca nu greseste ma rog ca Dumnezeu sa ma ierte pe mine si pe toti, daca dintr-un spirit rasist credem sau consideram modul/stilul de inchinare o fratilor crestini Negrii pacat)

     Dar lipseste un lucru din lista lui scurta si pe jumatate falsa, faptul ca John Piper este acuzat de a fi carismatic. Asta este piedica cea mai mare, si cea care nu se admite de cei ce sunt cesationisti.

     Faptul ca Paul Dan nu o mentioneaza imi spune doua lucruri:

     1) Nu il cunoaste pe Piper de loc. Vorbeste de ce citeste in ziare doar si traduce ce scriu altii sau
     2) Are motiv pentru care nu vrea sa atace aceasta parte, cum a facut-o in controversa cu dezvaluirea fratelui Iosif Ton ca nu este cesationist

     Daca l-ar fi urmarit pe John Piper macar de departe, ar fi situt ca Piper crede ca Dumnezeu foloseste profetia si in ziua de astazi, si vorbeste in mod profetic si prin el (Piper) in predica (uneori). John Piper a participat la conferinte carismatice in Anglia.

     Nu cred ca Paul Dan a ascultat vreodata o predica, sau un mesaj predicat de John Piper. Am ascultat sute de predici si imi amintesc sa ascult vreuna in care Hristos nu a fost propovaduit, indiferent de subiectul predicii.

     De aceea, in cazul acesta, nu pot sa apreciez o persoana ca si Paul Dan care scrie ori din necunostinta, ori din rea vointa. Si l-am urmarit cand s-a desfasurat cazul fratelui Iosif Ton si nu am apreciat tonul sau nici atunci. E una sa avertizezi si alta sa calomniezi sau sa faci afirmatii false.

     Dumnezeu lucreaza prin John Piper, si va lucra in continuare spre edificarea noastra si mai ales pentru gloria lui Dumnezeu. Sa ne dea Dumnezeu tuturor asa spirit de slujire cum a avut si inca mai are John Piper. Secerisul e mare, si sunt multi provocatori, dar putini lucratori…

   • ioan17
    mai 01, 2012 @ 17:41:40

    Da ,il cunosc foarte bine din nefericire.Dar ce scrie el nu e de la el -asta ne este foarte clar..Alti frati seriosi si treji au scris nedumeririle lor vazand asocierea pastorului Piper cu curente si miscari ecumenice nescripturistice si alte greseli mari care il discalifica mult din pozitia avuta innainte .Dupa cum v-am mai spus noi am platit pe cineva profesional sa se traduca cartea ,,Nu-ti irosi viata ”si am fost foarte impresionati de ce scria sau predica, caci am raspandit cartea si xerox si pe compiuter si cumparata tiparita.Nu avem nimic personal cu acest pastor,in niciun caz si nu cunoastem pe nimeni din biserica dansului nici macar nu locuim in aria lui .Ne miram si noi de ce a facut si ce face si ne pare rau de asa o pierdere .
    Asa cum e scris versetul de mai sus TREBUIE sa ne uitam la SFARSITUL felului lor de vietuire si sa le urmam credinta!

    • rodi
     mai 01, 2012 @ 18:07:10

     Am apreciat si continui sa va apreceiz lucrarea dumneavoastra, mai ales pe cum am ajuns sa cunosc si alte detalii despre familia dumneavoastra si va sunt datoare de cate ori imi scrieti ceva pentru ca nu doresc sa fiu in necunostinta de vreun lucru sau sa ignor fapte care dauneaza lucrarii lui Dumnezeu, indiferent cine ar fi omul pentru ca cred din toata inima ca nu trebuie sa ne incredem in oamenii.

     Dar, asociatia unui pastor cu altul, pentru mine nu inseamna ecumenism. Cand un pastor isi va asuma si va propovadui din ereziile unui asociat, doar atunci putem sa zicem ca este influentat de el. John Piper nu si-a schimbat nimic din crezul lui, nici din ceea ce predica dupa intalnirea lui cu Rick Warren. Eu primesc emailuri zilnic de la DEsiring God si vad tot ce se posteaza acolo, si citesc predicile (e mult mai eficient sa le citesc si ei binevoiesc sa le si scrie). Din aceasta cunostinta vorbesc.

     De cand a vorbit despre profetie si s-a aflat (pentru ca el a discutat acest subiect) ca nu este cesationist, bineinteles ca multi din denominatia baptista, dar mai ales din cea reformata au inceput sa il critice. In frontul evanghelic american sunt doua voci care inca au curaj sa vorbeasca impotriva avorturilor, homosexualitatii si a altor pacate- John Piper si Al Mohler. Ei doi sunt cei mai atacati si dinauntru si dinafara de cei care nu sunt de acord cu „fundamentalismul” lor. Cand esti acuzat ca esti fundamentalist, inseamna ca mai ai tupeul sa crezi ca invatatura Bibliei se aplica in ziua de azi (moderna). Aceleasi persoane care au atacat inainte, vin de cate ori au ocazie. Pavel cati tepusi a avut, invatatori falsi care umblau in urma lui si il defaimau? Asa ca trebuie sa ne uitam si la partea asta.

     Cercetam totul, dar avem curajul sa spunem falsului „fals” si cand provine de la acuzatori. Stiu ca una dintre vietile transformate prin cartea „Nu-ti irosi viata” a fost cineva din familie, care a primit-o gratuit la facultate. Asa am aflat de un predicator simplu din Minneapolis care asa vorbea despre Hristos in predicile sale, ca mi-a starnit o dragoste si mai mare pentru El si o sete si mai mare pentru Cuvantul Lui. Ah, cred ca Duhul Sfant lucra prin acele predici si ii multumesc Domnlui pentru un astfel de om care, de departe si prin internet a avut asa mare impact si asupra vietii mele.

 7. ioan8
  mai 01, 2012 @ 20:20:20

  Warren a semnat in 2007 „the Yale response”…stiu despre carismatismul lui Piper dar asta va fi un alt articol altadata.

  Paul Dan

  YALE DIVINITY SCHOOL News Release http://www.yale.edu/divinity/news/press.shtml

  CONTACT:
  Gus Spohn
  Director of Communications
  203-432-3466
  gus.spohn@yale.edu

  For immediate release: November 18, 2007

  HISTORIC UNANIMITY OF MAJOR CHRISTIAN LEADERS, LIBERAL AND EVANGELICAL ALIKE, MARKS RESPONSE TO UNPRECEDENTED OVERTURE BY INFLUENTIAL MUSLIMS TO CHRISTIANS WORLDWIDE

  NEW HAVEN, CT-Nearly 300 prominent Christians representing a broad spectrum of theological perspectives have endorsed Loving God and Neighbor Together – a document calling for Christian and Muslim leaders „at every level” to carry forward „the earnest work of determining how God would have us fulfill the requirement that we love God and one another.”

  • rodi
   mai 01, 2012 @ 22:09:38

   Warren a semnat documentul in 2007. Eu citesc blogosfera Evanghelica Americana de aproape 10 ani. La multe situri, de diferite denominatii + situri de apologetica si discernamant (deci le citesc si pe alea care in fiecare zi critica pe cineva si gaseste vreo erezie la cineva). Sunt abonata si prin email la multe si chiar daca nu citesc absolut fiecare postare/articol in mod zilnic de la toate sursele, totusi vad subiectele lor din titluri sau prin scanarea articolelor. Imi place mult sa citesc, si m-am invatat sa citesc in mod rapid. Astfel trec prin sute de pagini de materiale zilnic.

   Daca se stia de acest document, s-ar fi stiut peste tot, imdeiat. Dar nu s-a stiut pana aprox. cu un an dupa conferinta. Aici nu aveti nici o dreptate sa il acuzati pe John Piper de ecumenism.

   Nu inteleg cum a-ti stiut de carismatismul lui Piper si nici nu l-ati mentionat, cand stiti ca acela este cel mai controversat in denominatia Baptista. A-ti fi putut simplu doar sa il mentionati si apoi sa scrieti un articol despre el oricand. Mai aveti doar o zi ca sa il condamnati pe un om care intreaga viata si-a trait-o in apartament, a infiat o fata African American desi are copii, si iese la pensie ca sa poata sa predice mai mult si poata ajuta viitorul pastor ca biserica sa propaseasca.

   As avea doar o cerinta pentru dumneavoastra. Sa ascultati acest scurt mesaj de Piper ca sa vedeti de ce Dumnezeu lucreaza prin John Piper. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TlGCjawKSFc
   Dumnezeu sa ne ajute sa facem cum ne-a indemnat apostolul Pavel in Filipeni 1:27 „Numai, purtaţi-vă într’un chip vrednic de Evanghelia lui Hristos, pentruca, fie că voi veni să vă văd, fie că voi rămînea departe de voi, să aud despre voi că rămîneţi tari în acelaş duh, şi că luptaţi cu un suflet pentru credinţa Evangheliei

  • gabebogdan
   mai 02, 2012 @ 20:26:29

   Piper on his own words

   • rodi
    mai 02, 2012 @ 21:55:03

    Ok, so eu am gresit cand am spus ca John Piper nu a stiut despre cei care au semnat documentul in 2007. Dar Piper a venit cu acest raspuns imediat, in Ianuarie 2008. Si acest video dovedeste clar ca pe John Piper la deranjat documentul Yale, si ca s-a simtit impins de circumstante ca sa dea declaratia lui ca dumnezeul Islamului nu este Dumnezeul crestinilor.

    Gabi, thanks. This is an excellent video on why the religion of Islam does not worship the same God that we Christians do. So I am going to transcribe it and use it in apologetics. One other noticeable thing: The graciousness and pastoral care with which he did it. He left room for the signers to reexamine their stance and change their minds instead of blasting them away.

    Bineinteles, pentru unii acum tot o sa ramana cu acuzatia ca l-a invitat pe Rick Warren la Conferinta Desiring God. Guilt by association. But just think, where Rick Warren might be on some issues, had he not met with John Piper when he did.

    P.S. you make a great researcher 🙂

    • ioan8
     mai 03, 2012 @ 14:09:48

     „Bineinteles, pentru unii acum tot o sa ramana cu acuzatia ca l-a invitat pe Rick Warren la Conferinta Desiring God. Guilt by association.”

     Nu este „Guilt by association” ci este ce spune Scriptura in Amos 3:3 „Merg oare doi oameni împreună, fără să fie învoiţi?”

     Vina lui Piper ramane deoarece el a aratat de ce a fost grav sa se semneze documentul Yale, iar dupa aceea l-a invitat pe R.Warren sa fie vorbitor la sesiunea plenara de la „Desiring God 2010”.

     Va rog cititi aici sa vedeti cat de malign este documentul Yale http://ioan8.wordpress.com/2011/10/03/lectorul-universitar-emanuel-contac-de-la-itp-promoveaza-pe-blogul-lui-teologi-apostati-care-sunt-un-pericol-pentru-crestinism/

     Paul Dan

     • rodi
      mai 03, 2012 @ 14:55:13

      Guilt by association: An association fallacy is an inductive informal fallacy of the type hasty generalization or red herring which asserts that qualities of one thing are inherently qualities of another, merely by an irrelevant association. The two types are sometimes referred to as guilt by association and honor by association. Association fallacies are a special case of red herring, and can be based on an appeal to emotion.

      Wikipedia arata acest exemplu:
      Premise A is a B
      Premise A is also a C
      Conclusion Therefore, all Bs are Cs

      Premise A – Warren a semnat documentul Islamic = (B)
      Premise A – Si Warren a fost chemat la Conferinta John Piper = (C)
      Concluzia deci este ca B = C Deci semnatura documentuilu Islamic i se atribuie si lui Piper

      M-ati convinge daca ati scrie punct cu punct, cum il face pe Piper eretic contributia lui Warren la Conferinta Desiring God? Se poate zice ca Piper nu a luat o decizie inteleapta, dar sa ii atribuiti tot felul de alte acuzatii este pur si simplu nedrept.

      La acuzatia promovarii muzicii Rap, nici eu nu sunt de acord, dar nu simt ca pot sa acuz fratii negri de stilul in care ei se inchina lui Dumnezeu. Ca si evreii, ei au avut un stil aparte de sute de ani. Locuind in Chicago, nu numai ca am crescut intr-un oras divers dar am si lucrat cu acesti oameni si vazand rasimul urat care bantuie in inimile noastre, nu stiu daca intentiile noastre sunt chiar pure cand ii atacam. Si poate nu stii ca Piper a infiat o fata (African American) acum 16 ani, care a crescut alaturi de cei 4 copii ai lor.

      Stii bine ca toata blogosfera l-a criticat pentru acea invitatie. Dar uite aici cum a fost criticat – in mod crestinesc:
      http://www.challies.com/church/why-john-piper-should-not-have-invited-rick-warren

      La fel, linkul pe care mi l-ai trimis (l-am citit cu doua zile in urma). Noi in Statele Unite beneficiem de cateva situri care scriu despre ultimile erezii si suntem la curent cu ele. Crede-ma ca ei nu au acelasi resurse la indemana. Poate ar trebui sa le facem aceste situri de cunoscut ca sa fie si ei mai bine informati.

      Dar la fel puteti sa spuneti si de Emanuel Contac cum spuneti despre Piper: ca e postat si el si ca e pericol pentru crestinism. Nu e adevarat. Oamenii fac greseli. Dumnezeu stie cate facem si noi, dar pe noi ne iertam automat, iar pe altii nici atunci cand se pocaiesc de greselile lor. Oameni perfecti nu au fost si nu vor fi niciodata. Noul Testament este plin de oameni cu imperfectiuni (ma gandesc la Petru cu neamurile), dar care au luptat pentru Evanghelie din rasputeri.

      • ioan8
       mai 03, 2012 @ 20:42:37

       In articolul meu nu l-am numit pe Piper eretic, am spus ca este ecumenist. Observ ca gasiti usor scuze pentru Piper si Contac. Apropo de Contac; este un exacerbat pro-Palestinian, iar dupa grava abatere cu privire la publicitatea facuta apostatului Miroslav Volf, nu si-a cerut iertare pe blog acolo unde a publicat lucrurile respective. Contac este tot atit de documentat ca si noi si pe de asupra mai are si un PhD. El este gata sa critice pe oricine si pentru o virgula, dar greselile lui nu si le vede.
       Va invit sa lecturati articole de pe blogul lui Radoi Nicolae unde Contac este surprins cu multe nereguli de ordini gramatical cat si doctrinar. Iata link-ul: http://radoinicolae.blogspot.com/2012/03/cand-un-pretins-lingvist-se-face-de-ras.html .

       Paul Dan

       • rodi
        mai 03, 2012 @ 21:09:41

        am mai adaugat la comentariu: Ati scris ca Piper promoveaza Islamul. Nu e adevarat si v-am demonstrat prin video primit de la Gabi Bogdan.

        Va respect opinia si aveti tot dreptul sa faceti ce vreti cu blogul si timpul dumneavoastra si sa promovati ce doriti. Apararea credintei se interpreteaza diferit de dumneavoastra si aveti dreptul sa va dedicati la aceasta. Si apostolul Pavel a avertizat impotriva invataturilor false dar numarati cate versete a dedicat avertizarilor si cate versete a dedicat propovaduirii jertfei mantuitoare a lui Hristos. Greseli veti gasi la toata lumea. Dar Dumnezeu e milostiv si indelung rabdator.

        Eu numesc ce numiti dumneavoastra scuze, „fair play”. Nu ii cunosc personal nici pe Piper nici pe Contac, dar ii respect foarte mult pe amandoi si sunt absolut sigura ca amandoi fac greseli si sunt absolut sigura ca Dumnezeu in mila Lui ii va ierta si ii va folosi, daca ii sunt dedicati Lui si Evangheliei.

        Refuz sa etichetez. V-am aratat linkul de la Tim Challies ca sa vedeti cum critica un adevarat crestin. E exemplul pe care eu vreau sa il folosesc.

        Nu va cunosc, imi pare rau de aceasta schimbare si nu mai vreau sa imi irosesc timpul in felul asta. Intentia si chemarea care am simtit-o eu si sotul a fost aceea de a-L prezenta pe Hristos, prin Evanghelia Sa. Va multumesc pentru avertizare, dar va rog sa imi respectati timpul meu si sa terminam aceasta conversatie in pace si diferenta de opinie. Va multumesc.

 8. viorel chis
  mai 01, 2012 @ 23:07:16

  Astfel de persoane sincere si dedicate in campul de evanghelizare cu o adevarata slujire si sacrificiu, mereu vor ajunge criticate ,dar cei care manipuleaza si se expun doar pentru reclama si confortul vietii ajung laudate si sustinute fiinca traim intr-un sistem intunecos ,plin de pacate si in care ..”Satana se preface intr-un inger de lumina. 15. Nu este mare lucru, dar, daca si slujitorii lui se prefac in slujitori ai neprihanirii. Sfarsitul lor va fi dupa faptele lor. ”
  pentru multi este greu sa ajunga la accesarea faptelor acestor slujitori ce se prefac slujitori ai neprihanirii si astfel multe anvoane sint dominate de ei si putem sa vedem cate Biserici sint in crize spirituale,financiare si chiar cu lucruri gasite in Bisericile descrise in cartea apocalipsei.Este greu de acceptat si chiar multi nu doresc sa accepte astfel de comentarii ,dar sa nu uitam ca aceste Biserici trebuie sa ajunga la starea de pocainta si sa inteleaga mesajul scris;”…,,Iată ce zice Celce este Amin, Marturul credincios şi adevărat, începutul zidirii lui Dumnezeu:
  15,,Ştiu faptele tale: că nu eşti nici rece, nici în clocot. O, dacă ai fi rece sau în clocot!16Dar, fiindcă eşti căldicel, nici rece, nici în clocot, am să te vărs din gura Mea.
  17Pentrucă zici: ,,Sînt bogat, m’am îmbogăţit, şi nu duc lipsă de nimic„, şi nu ştii că eşti ticălos, nenorocit, sărac, orb şi gol, 18te sfătuiesc să cumperi dela Mine aur curăţit prin foc, ca să te îmbogăţeşti; şi haine albe, ca să te îmbraci cu ele, şi să nu ţi se vadă ruşinea goliciunii tale; şi doftorie pentru ochi, ca să-ţi ungi ochii, şi să vezi.
  19Eu mustru şi pedepsesc pe toţi aceia, pe cari -i iubesc. Fii plin de rîvnă dar, şi pocăieşte-te!
  20Iată Eu stau la uşă, şi bat. Dacă aude cineva glasul meu şi deschide uşa, voi intra la el, voi cina cu el, şi el cu Mine.
  21Celui ce va birui, îi voi da să şadă cu Mine pe scaunul Meu de domnie, după cum şi Eu am biruit şi am şezut cu Tatăl Meu pe scaunul Lui de domnie.
  22Cine are urechi, să asculte ce zice Bisericilor Duhul.”
  Deci sa nu ne autoinselam si mesajul sa-l asumam si sa-l traim daca dorim sa ajungem la mintuire si binecuvintare!Si exemplul acestor persoane sa-l luam!!!

  • rodi
   mai 01, 2012 @ 23:47:38

   Cred ca traim vremuri in care sunt la fel de multe situri de critica, cat sunt propovaduitori ai Cuvantului. Vorbim pe forumuri fara sa cantarim fiecare cuvant pentru care ni se va cere socoteala. Dar, Dumnezeu e in control si isi va duce lucrarea la bun sfarsit cu cei care lupta zilnic si trudesc pe campul Evnagheliei. John Piper are 66 de ani si continua sa slujeasca din rasputeri. Piper este un exemplu pentru noi, rareori vom intalni o dedicatie ca a dansului si totusi, atata ura se starneste impotriva lui, de la oameni care nici macar nu il cunosc. Nu mai stim sa respectam oamenii de loc. Si aici ma refer la comentarii ieftine, citite pe internet si scrise de oameni care doar au „auzit” de John Piper.

   2 Timotei 2:19 Temelia solidă pe care a pus-o Dumnezeu rămâne fermă, având inscripția aceasta: Domnul îi cunoaște pe cei care sunt ai Lui, iar oricine spune că-I aparține Domnului trebuie să se îndepărteze de nedreptate. Sa ne ajute Dumnezeu!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: