Gabi Lupescu – Cine suntem …? De unde venim…? Incotro mergem …?

Cine suntem …? De unde venim…? Incotro mergem …? Se raspunde mergand pe doua directii opuse:
– Unii sustin ca suntem animale evoluate… venind din zbuciumul luptei pentru existenta.
– Altii sustin ca suntem fii de Dumnezeu, iesiti din mainile Creatorului intregului univers !. Dar tu , raspunzandu-ti in dreptul tau …cine esti , de unde vii si incotro mergi ???

Ne este oare indiferent… cine suntem si de unde venim ? Daca am fi doar niste animale evoluate… probabil ca ne-am multumi sa traim doar ca niste animale , ceea ce putem observa in mentalitatea si stilul de viata al multor semeni de-ai …nostri. Daca, dimpotriva, suntem fii de Dumnezeu… aspiratiile noastre, mentalitataea noastra si stilul noastru de viata …vor fi ca ale unor fii de Dumnezeu. Raspunsul pe care il vom gasi la aceste trei intrebari va defini intreaga noastra existenta !.
Ce este omul… in conceptia biblica ? O fiinta demna, creata desavarsit de un Dumnezeu al iubirii, cu un scop inalt si o pozitie de print in marea creatiune divina. Omul este fiu de Dumnezeu !!!… nu un maimutoi care se stramba in fata oginzii !- O fiinta demna, nu un animal evoluat care sa fuga de umbra sa. In arborele genealogic al Mantuitorului, pe care il prezinta evanghelistul Luca ( cap. 3, 23-28 ), Adam este numit… “fiul lui Dumnezeu.”
“Prea iubitilor, acum suntem copii ai lui Dumnezeu. Si ce vom fi nu ni s-a aratat inca, dar stim ca, atunci cand se va arata El, vom fi ca El, pentru ca Il vom vedea asa cum este.” 1 Ioan 3,2
Tie i-ti este indiferent cine esti si de unde vii …? Mie nu-mi este indiferent. De aceea iau in serios… ceea ce spune Biblia.Asa sa fie.

Pagina GABI LUPESCU aici

2 comentarii (+add yours?)

 1. Angela...salvata prin HAR
  apr. 24, 2012 @ 04:54:42

  Minunat mesajul…scurt si la subiect …SLAVA DOMNULUI …Asa cum am citit azi un gand

  „Viseaza ca si cum ai trai vesnic, dar traieste ca si cum ai muri azi, caci nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai.”
  AMEN
  si multa binecuvantare !
  GOD BLESS YOU FOREVER and KEEP YOU !

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: