Florin Ianovici – Biserica Betel-Crangasi – Aniversare 43 de Ani

PAGINA – Predici Florin Ianovici aici

sursa pozei Facebook (Roxana Miron)

00:00-25:00 Cantari de lauda si inchinare
26:00- 1:36:00 Predica Pastorul Florin Ianovici
1:36:00 – Alin Jivan Urari cu ocazia implinirii 43 ani a Pasotrului Florin Ianovici

Textul – Luca 5:36-39
36 Le -a spus şi o pildă: ,,Nimeni nu rupe dintr’o haină nouă un petec, ca să -l pună la o haină veche; altmintrelea, rupe şi haina cea nouă, şi nici petecul luat dela ea, nu se potriveşte la cea veche.37 Şi nimeni nu pune vin nou în burdufuri vechi; altmintrelea, vinul cel nou sparge burdufurile, se varsă, şi burdufurile se prăpădesc;38 ci vinul nou trebuie pus în burdufuri noi, şi amîndouă se păstrează.39 Şi nimeni, după ce a băut vin vechi, nu voieşte vin nou, căci zice: ,Este mai bun cel vechi`

Ce e bun Vechiul sau Noul ?

  1. Sa ne ferim de absurd
  2. Cautati armonia
  3. Adaptati-va

URARE din partea fostului gimnast Alin Jivan in numele fratilor din Biserica Betel-Crangasi:

„Mai avem de facut un lucru foarte important. Am vazut oameni care implinesc o varsta frumoasa a vietii, dar pe zi ce trece sunt tot mai noi. Unul dintre ei este fratele Florin Ianovici. Dumnezeu imi este martor ca el este omul de care nu ma satur niciodata. (biserica aplauda insistent). Dupa aplauze va trebui sa ne si rugam pentru dansul. Am o urare, din partea mea si din partea etuturor ce va iubesc si inaintea acestei urare care este sub forma unei poezii, am stat, si azi am muncit mai putin cu elevii la munca si m-am gandit la cateva ganduri pe care vreau sa vi le transmit. Si m-am gandit pentru ca am practicat sportul de performanta –

  • Daca a-ti fi fost atlet, cu siguranta a-ti fi doborat orice record mondial la felul cum alergati pe calea lui Dumnezeu.
  • Daca a-ti fi fost gimnast nu v-ar fi ajutat statura. Asa ca Dan Grecu, Nadia Comaneci si Alin Jivan pot dormi in continuare linistiti.
  • Daca a-ti fi ramas in continuare doar avocat, nu v-am fi auzit niciodata spunand frumoasele cuvinte: „iubitii Domnului”. Ci poate doar „onorate instante”.
  • Daca a-ti fi ramas in Onesti poate v-ati fi inspirat din poezile lui Gil Ionita, insa niciodata nu a-ti fi auzit poezii mai frumoase ca a sotiei dumneavoastra, Mina.
  • Daca a-ti fi trait dupa reguli, atunci in fiecare Duminica dupa ora 12 fix ne-ati fi trimis acasa. Insa a-ti demonstrat ca aveti principii bazate pe legile iubirii, asa ca la ora 12:30 toata biserica inca este pe genunchi si se roaga lui Dumnezeu.
  • Daca nu a-ti fi atat de insistent in ce priveste chemarea la pocainta, acum aproape 5 ani de zile eu nu ieseam in fata. Astazi sunt in fata dumneavoastra, si in fata tuturor si in fata lui Dumnezeu pentru ca fratele Florin Ianovici a insistat la o chemare.
Ii multumim lui Dumnezeu pentru ca va avem, va spunem „La Multi Ani” si va rog sa ma iertati pentru ultima strofa din aceasta scurta poezie:

La multi ani cu sanatate
Har, succes s-aveti in toate
Predici multe si bogate
Sa va dea Domnul, ca poate.

Sus, mai sus si tôt ‘nainte
Daruri, revelatii sfinte
Pasi viteji printre morminte
Foc si viata in cuvinte.

Lacrimi, doar de fericire
Zambet vesnic de iubire
La Betel, Betel sa fie
Duhul Sfant si armonie.

Pentru aceasta strofa sa ma iertati. Lucrez in armata si respect oamenii:

La multi ani, Florine draga
Viata sa nu-ti treaca-n graba
Caci privind cu drag la tine
Alergam si noi mai bine.

Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Published on May 9, 2012 by 

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: