Iosif Ton – Noi suntem chemati sa mijlocim pentru Israel

Tudor Petan: Vorbind despre Israel, unul din punctele care le avem ca permanenta si biserica Domnului din Romania nu stie foarte mult despre Israel, despre planul Domnului, se fac tot felul de speculatii. Vrem sa aducem o intelegere biblica.

Iosif Ton: Este una dintre cele mai mici tari din lume, daca nu chiar cea mai mica tara din lume ca suprafata, inconjurata de cei mai mari dusmani si nu exista nici o tara impresurata de atitia dusmani ca Israelul. Rugati-va ca Dumnezeu sa le dea intelepciune ca sa stie sa traiasca, sa apere lumina acolo, in mijlocul lumii arabe. Tocmai sa constituit un guvern de uniune nationala. Probabil tocmai in vederea apararii fata de amenintarea Iranului si noi suntem chemati sa mijlocim pentru Israel. Rugati-va pentru pacea Ierusalimului, asa ne spune cuvantul. Deci facem si aceasta.

Dar, va indemn dar inainte de toate sa faceti rugaciuni, cereri, mijlociri, multumiri pentru toti oamenii, pentru ca lucrul acesta este bun si bine primit inaintea lui Dumnezeu Mantuitorul nostru, care voieste ca toti oamenii sa fie mantuiti si sa vina la cunoasterea adevarului. Dumnezeu vrea ca toti sa fie mantuiti, dar n se cere noua sa ne rugam pentru asta pentru ca Dumnezeu asteapta mijlocirile noastre si de aici e importanta rugaciunii de mijlocire. Cand noi ne rugam, Dumnezeu zice: Am asteptat mijlocirea asta ca vreau sa binecuvintez, dar asteptam ca cineva sa mijloceasca. Si noi ascultam, ca Dumnezeu zice: Rugati-va pentru oamenii astia  ca Eu vreau sa-i binecuvintez, dar eu conditionez binecuvantarea lor de mijlocirea voastra. Toti cei care sunteti in varsta, care puteti sa faceti multe mijlociri, ganditi-va la asta. Dumnezeu vrea sa ii binecuvinteze, dar asteapta mijlocirea ta.
http://alfaomega.tv

powered by Splicd.com

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: