Vladimir Pustan Editorial – Caut comori pe pământ, în sufletele oamenilor……….. nu-i vreme de băut cafele turcești

PAGINA – PREDICI Vladimir Pustan

Vladimir Pustan:

Mi-am dorit în adolescență să fiu arheolog scafandru și să caut epave și orașe scufundate…
……………..
Așa am rămas să caut comori pe pământ, în sufletele oamenilor ce-mi dau bună ziua, dar și a celor ce nu-mi dau,  pentru că nu este suflet să n-ascundă o comoară. Doar trebuie căutată cu răbdare. Împreună cu alți marinari din copilărie navigăm din oraș în oraș și căutăm epave ce reparate de mâna Marelui Meșter plutesc iarăși încrezătoare pe mările lumii având de data asta o destinație clară,  portul numit Paradis. Că ne mai pierdem câteodată busola, compasul, sextantul e probabil,  dar să nu uităm că din greșeală Columb a găsit America.

Că uneori ne simțim ca în triunghiul Bermudelor în ceață lăptoasă, se mai întâmplă. Dar asta e călătoria prieteni! Din port lucrurile se văd cu totul diferit. Va veni și vremea când vom sta pe chei cu o pălărie Panama pe cap pescuind plevușcă și bârfind.

Până atunci, toate pânzele sus și vânt la pupa, prieteni! Comorile încă sunt multe și nu-i vreme de băut cafele turcești pe lângă cherhanale.

Cititi editorialul Pastorului Vladimir Pustan aici-  http://www.ciresarii.ro/articole/editorial/Visand-marea-iarași–Vladimir-Pustan-

Cantarea: E Riul Sfant de la Rusalii

Uploaded by  on May 31, 2010

Serbările Cireşarii IV: Universitatea Biblică Bucureşti (vineri 28 mai 2010)

Vizionati mai multe predici aici la PAGINA – Predici Vladimir Pustan

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: