Cristian Dragomir – prezentare de album „Domnul este Pastorul meu”

Published on Jun 6, 2012 by 

Albumul „Domnul este Pastorul meu” al solistului Christian Dragomir impreuna cu Grupul Ierusalim a fost finalizat. Contine piese al caror mesaj se indreapta spre inimile ascultatorilor incurajandu-le si dandu-le speranta. Chiar daca treci prin valea umbrei mortii, mesajul Psalmului 23 este valabil si astazi pentru cei ce se tem de Domnul si se incred in EL: ” Nu ma tem de niciun rau caci Tu esti cu mine…”

In incercarile grele ale vietii, atunci Cand suferi cumplit si durerea te copleseste, iar inima iti este zdrobita, mesajul de incurajare al Domnului este „Eu sunt cu tine…” de aceea te indemn, Nu renunta la lupta oricat de grea si imposibil de purtat iti pare. Ai fost creat sa fii un invingator si esti un invingator daca te increzi in El. Destinul tau nu este in mana lumii acesteia ci in mana Lui. In jertfa de pe cruce a Domnului Isus, acolo unde au curs Siroaie de sange pentru izbavirea omenirii, se afla iertarea, vindecarea si viata noastra. El este Suveran in cer si pe pamant. Dumnezeu domneste in veci de veci (Adonai Yimloch) de aceea Il laud din toata inima pentru ca detine controlul asupra oricarei situatii din viata noastra.

Piesa Adonai este un duet intre Christian Dragomir si solista Ligia Bodea, un duet care speram sa aduca incantare si bucurie in suflet si sa determine ascultatorul la inchinare.
Asa cum ne-am obisnuit inca din primul album al Grupului Ierusalim (Langa Domnul, langa Dumnezeu), am inserat si pe acest album citate si versete biblice menite sa intareasca mesajul cantarilor si implicit inima ascultatorului.

Nu lipsesc nici cantarile evreiesti. Probabil aceasta este noutatea adusa de acest album prin faptul ca are in continutul sau si piese in romana dar si in ebraica. Albumul se incheie cu o dorinta pe care cred ca o impartasim cu totii: „Vreau sa vad chipul Tau”. Este obiectivul nostru si cred ca al tuturor celor care iL iubesc pe Domnul si asteapta venirea Lui.
In acest material video sunt inserate variantele demo ale fiecarei piese de pe album. Albumul este disponibil si poate fi comandat pe site-ul http://www.chris-ierusalim.ro. Auditie cat mai placuta si benefica pentru suflet.

Dumnezeu sa va binecuvinteze !

Cantari si o predica – Cristian Dragomir aici:

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: