Hipnoza practicata la o scoala din Quebec, Canada

Sa ne invatam copiii sa se fereasca de practici spiritiste ca si hipnoză, Zen, yoga şi alte metode orientale

Ce este hipnoza? Hipnoza este un mijloc prin care creaturile sunt supuse unui somn ocult. El este utilizat ca un “terapeutic” în anumite afecţiuni: insomnii, boli nervoase. Aceste practici deschid uşa la tot felul de duhuri rele. (HT) Vezi si articolul urmator in care se explica hipnotismul cu mai multe detalii.

Semnele Timpului raporteaza ca mai multe eleve de 12 si 13 ani au ramas blocate in transa indusa de un hipnotist la o serbare de sfarsit de an. Treisprezece dintre elevi au raportat dureri de cap sau greata dupa hipnotizare. Acest articol dovedeste nu numai vigilenta care trebuie sa ne marcheze ca parinti, dar ne si da un semnal de alarma ca trebuie sa confruntam aceste lucruri invatandu-ne copiii sa spuna „NU” si sa ceara sa fie scuzati de profesori atunci cand deduc ca sunt confruntati cu practici oculte.

Maxim Nadeau (20 de ani) a hipnotizat un grup de fete de la școala privată Collège du Sacré-Coeur, din Quebec (Canada) într-o demonstrație care ar fi trebuit să distreze elevele, la serbarea de sfârșit de an. Doar că pe cinci dintre ele nu a mai reușit să le „trezească”. Ciudat este că fetele luaseră parte la demonstrație doar ca public.

Una dintre eleve a fost în transă timp de 5 ore și nu a putut fi readusă la realitate decât cu ajutorul mentorului lui Nadeau, Richard Whitbread. Sunat de urgență, Whitbread a hipnotizat din nou fetele, și le-a scos din transă cu o voce fermă.

Ulterior el a povestit că, atunci când a ajuns la școală, câteva dintre eleve stăteau cu capul pe masă, în timp ce altele priveau în gol. „Aveau ochii deschiși dar… ‘nu era nimeni acasă'”, a relatat hipnotizatorul.

Potrivit Canadian Press, alte 13 eleve au declarat că au avut dureri de cap și amețeli după acest incident.

O elevă din public a povestit că experiența a fost una de tipul experiențelor „extracorporale”. „Nu știu cum să explic. E ca și cum nu mai ești acolo,” a povestit Émilie Bertrand pentru CBC.

Nadeau spune însă că nu a fost îngrijorat de eveniment. „Să fii în transă îți dă o stare de bine. Nu am fost stresat. Știam că vor ieși din transă.”

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: