ZI DE ZI, IN FIECARE CLIPA- instrumental Costel Pirnau (Exceptional!)

Published on Jun 27, 2012 by 

4 comentarii (+add yours?)

 1. Nelo Blidar
  iun. 29, 2012 @ 08:26:09

  ” Buna Costel, ne e dor sa te vedem, de repetate ori ne amintim si vorbim de tine, iar acum cand am primit in e-mail acest link, doar este din CD-ul pe care ni l-ai dat cand ai fost ultima data pe aici, minunat este si videoclipul. Ce mai faci tu, copilasii tai, sotia ta, ce mai face-ti cum o mai duce-ti? De cate ori se simte unul abatut, ma gandesc la Iov si la tine. Apropo stii ca Iov nu era evreu, curios nu? Dar in schimb este exemplul ce mai noble, exemplar si fidel in ascultare de Dumnezeu in ciuda atacului marsav al diavolului si in pofida focului suferintelor necrutatoare pe care”Dumnezeu le-a ingadit ca sa fie incercat”, dar el a ramas statornic lui Dumnezeu si legii „SALE” care reprezinta insasi ” CARACTERUL SAU”, pentru ca de fapt tot „EL”a fost cel care a suferit impreuna cu el Si a fost inatarit si sustinut in brate de ingerii”SAI”.
  De aceea te invit reciproc sa ne sustinem, adica sa ne rugam unii pentru altii.
  Te imbratiseaza cu dragoste frateasca, atat pe tine cat si pe scumpa ta familie, Ruth, Gina & Nelo,

  Cu afect
  Nelo Blidar

  • Nelo Blidar
   iun. 29, 2012 @ 16:13:16

   Catre administratorii blogului:
   Sa speram de data asta nu o sa cenzurati sau sa blocati libera afisarea a materialului pe blog in momentul care cineva doreste sa-si exprime dorinta de a opina despre Marele Conflict intre Adevar si minciuna, si in acelasi timp nu vor mai fi acuzari si deghizari in momentul in care nu se vor mai detine argumente clare si concise din cuvantul ” Lui Dumnezeu” sau sau sa se recurga din nou la aceiasi manevra, adica la blocarea blogului
   Si ca drept pretext sa se ceara fara niciun un fundament ci doar dintr-o lesne lipsa de necunostinta a adevarului ca sa fie prezentat din Cartea Vieti….. Cand de fapt din start daca cat de cat am fi sinceri am recunoaste ca de fat nu este niciun interes si respect pentru tot adevarul cu adevarat prezentat” In ” CARTEA VIETII” Care ai apartine doar Dumnezeului Celui Viu si Adevarat, dar care a fost si este pregatit doar pentru binele nostru si a tuturor Persoanelor Rascumparate de „EL” prin insusi ” SANGELE FIULUI SAU SCUMP SI PREA IUBIT”.
   De aceea „EL” a avut mare grija ca dupa atatia mii de ani de cand au fost scrise de catre „Servii Sai” Si Sud Directa Sa Inspiratie Divina, deci sa nu fie distruse de marsavia necrutatoare a celui rau si mincinos, iar ca ” Sfanta Sa Scrisoare Sa”‘sa ajunga in mainile noastre, adica Fiintele Si Creaturile Mainilor ” Sale” Adevar prin care sa ne invete, sa ne mustre, Sa Ne Dezvalui Minunatul Sau Plan Mlantuirii Sale Divine Care Bine din Vesnicii sa ne pregateasca prin Intermediul „Doar Al Duhului Sau Cel Sfant si Tot El La Randul Sau sa Savarseasca Faptele Sale Bune in noi.
   Ar fi o mare pierdere mai ales dupa acesta frumoasa pieza ” Zi de azi si-n fiecare clipa” este perfect sincronizat adica intre, melodie, versuri si Videoclip.
   Melodie Ingeresca. – Versurile, o adevarata Rugaciune de Multumire, Recunostinta si de Inchinare la Adresa Celui Atoputernic.
   In acelsi timp peisajul Minunat care nu face altceva decat trezeasca in noi motivul de a ne aduce aminte de Minunata Sa Creatiune, Care nu Face alceva Decat Sa Aduca O Adevarata Marturie Despre Caracterul Infinit Al Dragostei Sale Eterne si cum nu Spre Binele si Fericirea Fiintelor Create de El in Intreg Universul.
   Personal al cunosc foarte bine, si el pe mine la randul lui pe autorul acestei frumoase interpretari”‘Adica pe prietenul si Fratele Meu Costel Parnau. O persoana fffff incercata……. din anii fragezi ai tinereti, dar de statornicie exemplara si credinta In Cel Prea Inalt de la care atat eu personal cat si mii, zeci si sute de mii, chiar milioane am putea invata ce este, suferinta in toata aspectele ei, as putea spune de nedescris, dar totusi nu sunt eu in masura sau autorizat sa dezvaluii Vasta sa experienta cu ” Dumnezeu”.
   Cel putin pentru mine este un al doilea Iov, Un Adevarat exemplu in ale credintei in toate aspectele, un extraordidar Tata pentru copilasi sai, precum si un minunat sot pentru sotia Sa, si pe care am avut ocazia sa-l cunosc in carne si oase in urma cu cativa ani.
   De aceia ai port toata pretuirea mea frateasca si umana. In acelasi timp cu mandrie pot spune ca impartasim aceiasi credinta, asteptare si nadejde de a avea fericita ocazie si de a vedea cat mai curand
   Pe Norii Cerului” Revenirea In Slava Si Marire A Domnului, Mantuitorului Si Salvatorului Nostru „Printul Universului Si Domnul Pacii Vesnice” la care „El” sa ne faca la toti de Parte la Cei De ” El Rascumparati, si la Toti care cu adevarat al Astepta. Amen!!

   Attentamente
   Nelo Blidar

   • Nelo Blidar
    iun. 29, 2012 @ 16:21:04

    I-mi cer scze pentru unele greseli de ortografie pe care le-am comis , am scris de la un telefon, si am omis corectarea lor, inca odata cer scze, Sorry

    Ateentamente
    Nelo Blidar

   • rodi
    iun. 29, 2012 @ 23:32:59

    Nelo Blidar,
    Este la discretia proprietarului de blog, ce sa afiseze si ce fel de comentariu sa aprobe. Noi pe acest blog dorim ca Numele Domnului Isus Christos sa fie preamarit si propovaduit. Daca cineva vine aici cu alte scopuri atunci noi nu vom aproba un comentariu sau un subiect care duce spre daramarea sau defaimarea cuiva. Fiecare este liber sa isi expuna punctul lui de vedere sau felul lui de a intelege Cuvantul lui Dumnezeu in propriul sau blog. Cautam sa ii multumim pe toti daca e cu putinta, si daca ne permite timpul, deoarece este mult de lucru pe acest blog si nu putem sa raspundem sau sa afisam toate comentariile imediat ce le primim.
    Cu respect, Avram

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: