Resurse pe vara – Pagina de FILME, Carti electronice, Predici si Resurse pentru tineri si familii

Odata cu sositul verii si a zilelor lungi avem ocazia sa citim mai mult si sa studiem mai mult. Iar pentru ocazia cand dorim sa sa studiem prin prizma filmului -care poate sa ne ajute sa intelegem vremurile din trecut si istoria, va ofer aceste pagini pe care poate ca nu le-ati descoperit inca.

Pagina FILME si CARTI ELECTRONICE se acceseaza foarte simplu din tab-urile de sub poza cu Chicago care apare pe toate paginile blogului.  Paginile PREDICI si Resurse pentru FAMILIE se acceseaza pe partea dreapta a bogului facand pe click pe pozele corespunzatoare care sunt afisate si aici pe pagina aceasta.

Daca cunoasteti Limba Engleza aici veti gasi multe  linkuri la sait-urile cele mai bune cu carti electronice si istorie crestina, inclusiv scrieri a parintilor bisericesti. Linkul este aici – https://rodiagnusdei.wordpress.com/2012/06/04/its-june/

Aveti permisiune sa dati mai departe orice pagina de aici care va este de folos prin Facebook, email, twitter, blogul dumneavoastra personal sau orice alta metoda care doriti. Daca aveti problema cu vreun fisier sau daca nu apare cand il puneti pe blogul dumneavoastra va rog sa ma anuntati ca sa pot sa repar legatura. Puteti sa imi scrieti un comentariu la pagina respectiva. Multumesc si va doresc o vara placuta si sa va chivelnisiti timpul bine (cum ar fi cel mai bine? sa va apropiati de Dumnezeu 🙂  )

PAGINA – FILME  1 (majoritatea subtitrate in Limba Romana)

PAGINA FILME 2 – filme adaugate in 2012:

Pentru copii- Printul Egiptului – (animatie despre Moise) (Engleza – 94 min)

^^^ Carti Electronice – cititi-le pe internet ^^^

^^^ PAGINA – PREDICI si INTERVIURI ^^^

^^^ PAGINA – RESURSE pentru FAMILII ^^^

pt. casatoriti, necasatoriti, parinti, sexualitate

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: