Valeria Iancu – Scoala costisitoare a lui Dumnezeu

Citeste si Patru Motive din care Ne Pierdem Pacea Sufletului (Valeria Iancu)

-Vouă vi s-a dat harul …să şi pătimiţi pentru El.
(Filipeni 1:29)-

Dumnezeu are o şcoală costisitoare, pentru că multe din lecţiile Lui se învaţă printre lacrimi. Richard Baxter, un predicator puritan din secolul al XVII-lea, a spus odată: „O, Dumnezeule, Îţi mulţumesc pentru disciplina pe care am îndurat-o în acest trup timp de cincizeci şi opt de ani”. Şi cu siguranţă el nu este singurul om care a schimbat necazul în biruinţă.

În curând şcoala Tatălui nostru ceresc se va închide pentru noi, pentru că sfârşitul trimestrului şcolar este cu fiecare zi mai aproape. Fie ca noi să nu fugim niciodată de o lecţie grea sau de nuiaua disciplinei. Mai bogată va fi cununa noastră, şi mai plăcut va fi cerul, dacă răbdăm cu bucurie până la sfârşit. Atunci vom ajunge la glorie. Theodore L. Cuyler

Cel mai fin porţelan din lume este ars în cuptor cel puţin de trei ori, şi unele de mai multe ori. Porţelanul de Dresda este întotdeauna ars de trei ori. De ce este forţat să îndure o căldură atât de intensă? N-ar trebui să fie de ajuns o dată sau de două ori? Nu, trebuie să arzi porţelanul de trei ori pentru ca auriul, purpuriul şi celelalte culori să fie mai strălucitoare, mai frumoase şi permanent ataşate.

Noi suntem modelaţi după acelaşi principiu. Încercările omeneşti ale vieţii se aprind în noi de multe ori, şi prin harul lui Dumnezeu, se formează în noi culori frumoase, făcute să strălucească pentru totdeauna. Cortland Myers

Cele mai frumoase flori de pe pământ nu cresc pe câmpii însorite,
Ci acolo unde o mare ridicare de teren a rupt în două
Pământul zâmbitor.
După ce bat vânturile devastatoare,
Şi cade lava topită, focul şi cenuşa,
Glasul blând şi liniştit al lui Dumnezeu suflă vindecare peste tot.
Din pietrele crăpate şi din prăpăstiile adânci îmbrăcate în ferigă,
Curg ape vii ca din inimile care plâng,
Acolo în dulcea geană de lumină cad picăturile de rouă
Şi îngerii au grijă de plantele lui Dumnezeu când se lasă noaptea,
Şi Preaiubitul trecând pe acolo
Va aduna crinii în zori de zi.
J. H. D.

2 comentarii (+add yours?)

  1. Lucretia
    iul. 27, 2012 @ 01:01:05

    Multumesc TATALUI CERESC pentru acest mesaj! Este o profetie reala de care am nevoie in dogoarea focului unde ma aflu de multa vreme… TATA sa-si desavirseasca lucrarea SA (in) si cu mine! Multumesc autorului pentru inspiratie divina! Fiti binecuvintati de DOMNUL ISUS HRISTOS in toata lucrarea ptr. EL!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: