Koreea de Nord – crestinul prins in posesia unei Biblii e condamnat la inchisoare cu intreaga familie si urmatoarele 3 generatii

foto de la Voice of the martyrs – http://www.persecution.net/northkorea.htm

70.000 de creştini, în lagărele de exterminare

din Coreea de Nord

www.semneletimpului.ro raporteaza:

Venirea la putere a lui Kim Jong Un, după o perioadă în care tatăl său (Kim Jong Il) a condus ţara cu mână de fier, a însemnat o libertate ceva mai mare pentru nord-coreeni. Din păcate, pentru creştini persecuţiile au rămas la fel de aspre şi de frecvente.

persecutiile_in_coreea_de_nord_continua (Foto: persecutionblog.com)În condiţiile în care lipsa alimentelor face ca majoritatea populaţiei să mănânce iarbă şi diferite coji găsite pe câmp, informarea oficialităţilor cu privire la existenţa sau activitatea unui creştin îţi poate asigura o masă bogată. Mărturie sunt cei 70.000 de creştini din Coreea de Nord, care sunt închişi şi persecutaţi în lagărele de concentrare.

Persecuţia este atât de strictă încât un creştin, familia lui şi încă trei generaţii sunt condamnate la închisoare pe viaţă doar pentru posesia unei Biblii!

În Coreea de Nord, creştinii sunt consideraţi trădători pentru că nu se închină conducătorului. Totodată, ei sunt consideraţi o ameninţare la siguranţa naţională şi sunt trataţi în consecinţă (bătuţi, torturaţi, iar cei care supravieţuiesc rămân condamnaţi la  închisoare pe viaţă).

Coreea de Nord este pe locul 1 în lume în ceea ce priveşte persecutarea creştinilor, într-un clasament realizat de organizaţia non profit Open Doors.

7 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: Open Doors USA 2013 world ranking of persecution by country – North Korea still #1, Mali newcomer to list #7 | agnus dei - english + romanian blog
 2. Trackback: Satana dezlantuit in Korea de Nord | agnus dei - english + romanian blog
 3. Andrei
  mai 13, 2015 @ 15:55:14

  Atenție la corectitudinea cu care scrii știrile! Niciodată Kim Jong UN nu a fost tatal lui Kim Jong Il ci invers. Când vi in fata opiniei publice cu știri, obligatoriu trebuie sa ai unele cunoștințe! Totodata si la gramatică e nevoie de mai multă atenție! Pace!

 4. Trackback: Coreea de Nord a INTERZIS nunțile și înmormântările | agnus dei - english + romanian blog
 5. Esteraciama31
  mai 03, 2016 @ 11:53:14

  Vreau să primesc cît mai multe înformații cu privire la copii luați cu forța dela famili !

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: