Florin Ianovici – Ce foc te mistuie?

PAGINA – PREDICI Florin Ianovici

Poza Roxana Miron (Fb)

Doi ucenici suparati, Iacov si Ioan, l-au intrebat pe Isus daca vrea ca ei sa porunceasca sa se coboare foc din cer peste un sat samaritean ce a refuzat sa il gazduiasca.

Motivul refuzului samaritenilor erau cu privire la o disputa nationala: unde este adevaratul loc de inchinare?

Nu, a raspuns Isus! Voi nu stiti de ce duh sunteti insufletiti! Focul de care e nevoie nu e acela care sa distruga vieti caci Isus este Dumnezeul care nu vrea ca oamenii sa se piarda ci sa fie mantuiti.

E nevoie de focul care sa mistuie jertfa, de focul care sa aprinda pasiunea pentru semenii pierduti, de focul inimii aprinse de Scriptura, de focul curat al unor prietenii in Domnul. E nevoie de focul dragostei intre soti, intre copii si parinti, intre frati si surori. E nevoie de focul mocnit al rabdarii si daruirii de sine.

Cand vorbiti de Ilie, nu cautati doar focul ce a mistuit pe cei ce au venit impotriva sa, ci, mai ales, focul care a mistuit jertfa.

Va rog: cand vorbiti despre tara noastra, despre biserica voastra, despre parintii vostrii, despre prietenii vostrii, cautati focul ce mistuie jertfa si nu pe acela care preface totul in scrum.

Cand auzi sau citesti sau ti se intampla ceva care te deranjeaza, te napustesti asupra celor ce te deranjeaza sau simti nevoia sa te retragi la rugaciune, la un timp de reflectie, de analiza, de evaluare in lumina Scripturii?

Sunt zile in care oamenii sunt aprinsi! Ce foc te mistuie?

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: