Cristian Barbosu – Primele 5 minute dupa moarte

PAGINA Cristian Barbosu PREDICI aici

Conferinta la Biserica Filadelfia Bucuresti.

Published on Aug 25, 2012 by  (Nu am informatii cu privire la data predicii, s-ar putea sa nu fie chiar asa de recenta dar doar acum a fost incarcata pe Youtube si e extrem de binevenita!)

O realitate a existentei noastre. E un subiect mega important ce Dumnezeu mi-a pus in gand in urma unei experiente cutremuratoare acum doua saptamani. Ce suntem noi Doamne? Umbra si parere. Un suspin de o clipa, iar apoi tacere ce curand ne creste si ne ia pamantul, izvorand ca apa, pierim ca vantul. De aceia vreau sa va vorbesc despre realitatea existentei noastre. Nu a vietii, ca trece dincolo de ea. Vreau sa va vorbesc despre moarte astazi. La ce se intampla la 5 minute dupa moartea ta.

Predica incepe la minutul 40.

IMPORTANT – Am postat predica cu un program care seteaza video ca sa va porneasca la minutul in care incepe predica, dar trebuie sa aveti putina rabdare. Sa asteptati 2-3 minute (5 daca calculatorul merge incet) si apoi sa apasati butonul de pornire din partea stanga, jos de tot a ecranului de video (nu cea din mijlocul ecranului). Atunci video va porni de la minutul 40 unde apare predica.

Pentru cei care doresc sa vizioneze tot programul, apasati pe titlul alb care apare la topul ecranului si va va duce la saitul Youtube cu pagina acestui program. Grupul de inchinare in primele 40 de minute este condus the Alex Tascu si tinerii Bisericii Betel din Bucuresti si canta foarte frumos. Se merita sa vizionati tot programul daca aveti timp.

6 comentarii (+add yours?)

 1. Paul Ion
  aug. 27, 2012 @ 10:50:43

  Este cu adevarat minunant acest mesaj , dar in acelasi timp este cutremurator pentru cei care vor pleca neimpacati cu Dumnezeu dincolo in vesnicie !

  • rodi
   aug. 27, 2012 @ 11:28:13

   Avem nevoie de astfel de mesaje cat mai des. De multe ori uitam cat de trecatori suntem. Ma bucur ca te-a zidit mesajul!

 2. valeria g.
  aug. 28, 2012 @ 06:03:39

  o predica care raspunde multor intrebari pe care ni le punem in fata zidului de nepatruns al mortii!

  • rodi
   aug. 28, 2012 @ 10:27:24

   ne bucuram de comentariul tau si faptul ca predica ti-a fost de folos… acesta este un mesaj care se predica mai rar, poate mai mult la inmormantari (unde nu prea se inghesuie lumea sa mearga) si cu atare (sau din respect pentru familie) in mod mult mai delicat. Dar, e unul dintre cele mai mari adevaruri- ca viata nu inceteaza dupa moarte si alegerea se face aici si ramane neschimbata dupa moarte. Si daca semenii nostri nu cunosc acest adevar va fi prea tarziu sa actioneze dupa moarte.

 3. Trackback: De ce există moarte?
 4. Trackback: Lansarea Bisericii Harvest Metanoia Arad & Botez 15 Septembrie 2013 | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: