N-am timp…. Nicu Wagner: Fa-ti timp…

sursa pozei

NICU WAGNER: ” Fa-ti timp „

3 comentarii (+add yours?)

 1. luciandobre68
  dec. 27, 2014 @ 12:35:38

  Adevarate cuvinte Rodica „…ne ardem viata in birouri rigide, in zgomotul tastelor și al aparatelor de aer condiționat, închiși intre computere, despre care ne amagim ca ar fi ferestre spre lume.”
  A trecut Crăciunul cu atita repeziciune si se scurge si anul asta de indurare 2014. Ma rog Domnului sa fi Binecuvantata tu si familia ta in Noul An de Indurare 2015 sa avem timp mai mult unii de altii sa realizam diferentele intre lucrurile care ne zidesc si care nu ne hranesc inima decit cu iluzii. Fie ca Duhul Sfânt sa fie cu voi acolo o inspiratie permanenta care sa iti ofere indemnuri atit de utile cititorilor interesați de Hrana Spirituala. God bless you Rodica and Happy Blessed New Year !

  • rodi
   dec. 27, 2014 @ 13:05:36

   Lucian,
   in primul rand ma bucur sa te vad/citesc 🙂 si doresc ca Domnul sa iti binecuvanteze casa si tot neamul tau, stiu ca familia voastra largita e o binecuvantare pentru noi, cum a fost si pentru taticu! Astea sunt cuvinte foarte intelepte si adevarate, scrisa de o tanara si Dumnezeu ne face sa luam aminte la ele. Multumesc pentru tot ce ai spus in comentariul tau si mai ales pentru rugaciunile tale. Domnul sa ne asculte si sa ne ajute sa facem tot ce putem pentru slava Sa, in fiecare zi! Sa fiti binecuvantati cu mult har si bucurie sfanta in anul 2015! God bless you… si pe toti ai vostri!

 2. luciandobre68
  dec. 27, 2014 @ 12:43:11

  Adevarate cuvinte si mai ales o piesa muzicala de exceptie cu niste cuvinte inspirate prin Duhul Sfânt.
  Asa este… ne petrecem prea mult timp inchisi in birouri cubice cu confort performant si cit de repede uitam ca Timpul se scurge in defavoarea noastra. Sa ne dea Domnul inspiratie prin Duhul Sfânt mereu sa facem distinctii necesare intre ce zideste in noi un caracter neprihanit și ce nu ne folosește. Ma rog Domnului sa iti dea in continuare prin Duhul Sfânt calauzire in alegerea subiectelor aici pe Blog si nu numai ca sa aduci revigorare si intelepciune prin tematica indemnurilor tale. In Noul An de Indurare 2015 Har si Pace in Duhul Sfânt peste intreaga familie.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: