Florin Ianovici – Viaţa noastră stă între dragoste şi frică. Uneori cele două se împletesc.

Există o dragoste începătoare în care eşti preocupat să nu greşeşti în faţa persoanei pe care o iubeşti. Este dragostea care foloseşte cuvântul NU, dragostea de tip: nu lua, nu gusta, nu atinge! Este o dragoste în care există frică: frica de a nu greşi!

Există o dragoste desăvârşită în care eşti preocupat să faci tot ceea ce poţi ca să onorezi persoana pe care o iubeşti. Este dragostea de tip DA, care se întreabă ce ar mai putea face ca să dovedească recunoştinţa faţă de cel iubit. Este o dragoste în care nu există frică pentru că nu se întrebă ce să nu facă – ca să nu greşească – ci ce să facă ca dovadă a preţuirii celui iubit.

O viaţă întregă stăm cu piciorul pe frână datorită fricii de a nu greşi. Este o dragoste începătoare. E timpul să călcăm acceleraţia şi să alergăm pentru Dumnezeu, de dragul Lui, pentru onoarea Lui .Spune azi un DA lui Dumnezeu, fă ceva pentru El şi dragostea ta va fi desăvărşită!

Când la dăm aripi, ei devin îngeri.

Când la dăm aripi, ei devin îngeri. Când le luăm aripile, ei rămân doar oameni…!

Atât de uşor se frâng oamenii. Atăt de fragilă e puterea noastră. Mâinile lui Dumnezeu suntem noi. Nu zdrobiţi, nu frângeţi, nu stingeţi ce încă mai fumegă. Alinaţi şi mângâiaţi pe cei ce suferă. Nu pentru că merită ci pentru că sunteţi mâinile Lui pentru cei înfrânţi de viaţă.

Dar iubiţi înţelept! Iubiţi cu Adevărul, iubiţi cu tăcerea ca prietenii lui Iov. Iubiţi rugăndu-vă şi tăind calea celor ce vor să găsească o margine de prăpastie de pe care să se arunce. Ieşiţi-le înainte şi spuneţi-le că există speranţă…! O nădejde care se numeşte Isus Hristos!

Când la dăm aripi, ei devin îngeri…!

sursa Facebook

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: