Interviu cu Adrian Martin despre arestul din Brasov pentru predicarea pe strada

Cititorii acestui blog il cunosc pe Adrian Martin si lucrarea minunata pe care Dumnezeu i-a incredintat-o dupa ce el s-a intors la Dumnezeu. Pentru cei care inca nu-l cunoasteti puteti sa vizionati marturia fratelui nostru Adrian aici: – Daca voieste cineva sa ma urmeze… Martin Adrian – Predica si Marturie

Acest video este filmat de Don and Cindy Currin, de la Heartcry Missionary Society – societatea misionara a evanghelistului Paul Washer. Acest video, pentru ca a fost realizat pentru audienta Heartcry Missionary Society, este in limba engleza. Chiar daca nu cunoasteti limba engleza aveti totusi oportunitatea ca sa il vedeti pe Adrian Martin impreuna cu Paula si fetitele lor si sa continuati sa-i sprijiniti in rugaciune in lucrarea pe care ei o fac pentru Domnul. Adrian a ales ca o parte din lucrarea lui sa fie dedicata oamenilor strazii si merge si predica in mod regulat in public celor mai neinsemnati oameni (persoane care se drogheaza, femei de strada, oameni fara casa…).

Insa in vara acestui an la o evanghelizare in Brasov, el impreuna cu un alt lucrator, au fost arestati pentru predicare pe strada. Rugati-va ca Dumnezeu sa lucreze la inimile autoritatilor locale ca lor sa li se dea permisiunea ca sa poata sa predice din nou acestor oameni ai nimanui si nebagati in seama. Sa ne rugam Domnului ca acestor frati sa li se deschida o alta modalitate prin care sa poata ajunge cu Evanghelia la acesti oameni care sunt fara nici o speranta sau nadejde de sus. Pana ce vor primi aceasta permisiune din partea autoritatilor ne rugam ca  Dumnezeu sa le dea putere sa vesteasca Evanghelia mai departe, asa cum fratele nostru Adrian intentioneaza sa o faca – cu, sau fara permisiunea autoritatilor. Dumnezeu sa intareasca familia aceasta si sa-i foloseasca in planul Sau maret de mantuire a poporului Roman.

In acest video este si Sorin Prodan, care a fost si el arestat impreuna cu Adrian.

Adrian and Sorin, Brasov, Romania – Arrested for Street Preaching! from HeartCry Missionary Society on Vimeo.

Predici – Adrian Martin

 1. Adrian Martin – prima predica din parc
 2. Adrian Martin – Notite din jurnal – Predici in parc
 3. Romania, Romania – Am o durere necurmată pentru tine
 4. Ce faci cind vine prigoana?
 5. Ce nu poate ucide prigoana
 6. Eu caut un om care ma cauta…predica de Revelion 2011 (O Provocare)
 7. Strâng Cuvântul Tău în Inima Mea
 8. Cum poţi să fii fericit într-o lume nefericită
 9. Predica din parc si video – Paul Washer – Exista un loc unde Hristos nu este ? Nu pot sa dorm!
 10. A challenging video from I’ll-be-honest:The Love of Jesus Christ: The Great Worth of Sinners, Prostitutes, and Drunkards

Pagina Paul Washer/Adrian Martin aici

2 comentarii (+add yours?)

 1. Paul Ion
  nov. 10, 2012 @ 03:51:10

  Incredibil ce se intampla la Brasov.. stiu ca sunt ceva probleme acolo si cu Politia Comunitara .. am patit si eu ceva acolo la Brasov cu politia comunitara pentru un simplu loc de parcare (am avut mari probleme pentru ca nu vazusem ca este loc de parcare cu autotaxare si mi-au dat o amenda foarte mare).. ce pot sa spun ca sunt foarte rigizi si ingusti cei de acolo de la politie ! Eu cred ca ce i s-a intamplat lui Adrian Martin este ori din lipsa de competenta ori din abuz din serviciu .. Dumnezeu sa aiba mila de autoritatile de acolo sa lase Evanghelia sa se vesteasca libera !

  • rodi
   nov. 10, 2012 @ 12:04:22

   daca sunt rigizi nu e de mirare ce i s-a intamplat lui Adi si Iosif. Totusi e mai mult decat atat. Si noi am fost martori la o evanghelizare aici in orasul Chicago pe malul lacului, langa faimoasa fantana arteziana unde politistii au venit si au incercat sa-l opreasca pe un pastor cu tinerii lui care predicau evanghelia. Pastorul a vorbit frumos cu politistul obraznic, dar politistul vorbea dintr-o ura personala si foarte urata. Se vedea clar ca vestirea evangheliei starnise in el niste duhuri urate si abia se stapanea. Nu e o lucrare usoara sa fi lovit de autoritati cu amenintari de puscarie si amende. Dumnezeu sa-i dea putere fratelui Adrian Martin ca sa poarte aceasta lucrare pe umerii lui, si sa dea liniste sotiei lui Paula. Sunt putini care risca in felul in care risca aceasta familie. Domnul sa fie taria lor si izbanda lucrarii lor.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: