Marturie Alin Jivan la Sintesti

Vezi PAGINA cu MARTURII aici

2 comentarii (+add yours?)

 1. luciandobre68
  nov. 28, 2012 @ 00:12:07

  Hi Rodi, intr-adevar Alin Jivan a avut si are o marturie grea intre romani si nu numai. Dar pe aici prin California se aude ca Alin ar pretinde diverse codimentate sume de bani in urma marturiilor sale. Mi-ar place sa cred ca sunt numai zvonuri rau intentionate. Thank you Rodi pentru toate postarile tale, sunt o sursa pretioasa de hrana spirituala. cu drag Lucian

  • rodi
   nov. 28, 2012 @ 00:30:51

   Hi Lucian,
   in primul rand „thank you’ pt. comentariul tau, ma bucur ca ne citesti 🙂 si in special ca blogul te ajuta sa iti indrepti privirea spre Domnul.

   Cu privire la Alin mi-e greu sa cred astfel de zvonuri pentru ca in primul rand este plin de ravna pentru Domnul si a lasat o cariera frumoasa ca si sportiv cand s-a intors la Domnul. Iar apoi, se pare ca fratele Florin Ianovici este mentorul lui si fr. Ianovici este si mai plin de ravna pentru Domnul (mai mult ca alti pastori). Si nu in ultimul rand, chiar in video de fata se vede ca pretuieste oamenii caci a ales sa mearga si Duminica dimineata si dupa masa la acest sat (sau comuna) Sintesti sa faca evanghelizare.

   Dumnezeu sa ii tina pe cale sa nu alunece in pericole din astea, dar cat timp Alin Jivan este aproape de Pastorul Ianovici cred ca e in maini bune si va fi indrumat bine chiar si cu privinta la comportamentul lui. Domnul sa fie cu tine si ai tai!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: