Florin Ianovici (4) Hristos, asa cum este El – Austria

PAGINA Florin Ianovici PREDICI aici

Aceasta predica este din serviciul de Duminica seara. Vor urma si primele 3 predici de Vineri seara, Sambata dimineata si Sambata seara pe rand (in urmatoarele 3 zile).

Text Marcu 4:35 – La Conferinta Tineretului Gleisdorf, Austria Duminica dupa masa – Noiembrie 25,2012

  • Dumnezeu este Dumnezeu al sfinteniei. El nu-si negociaza termenii. Adevarul trebuie sa fie respectat. Punct. Marea problema a vietii noastre este ca il luam pe Isus asa cum Il vrem noi si cautam sa Il adaptam pe El la viata noastra. Primul semn al lui Dumnezeu in viata ta este sfintenia. Nu poti sa ramai ceea ce esti tu. Cu Dumnezeu nu-ti negociezi statutul. Nu mai vorbiti despre Hristos la carma vietii voastre, daca nu-L luati pe Hristos asa cum este…
  • Dumnezeu este un Dumnezeu al rugaciunilor… Rugaciuni de 5 minute la atatia ani de credinta care-i avem noi inseamna ca ceva nu functioneaza bine… Ma intreaba oamenii: „Cat sa ma rog?” „Pana strigatul tau este auzit sus.”…  Stati de vorba cu Dumnezeu… Sa nu indraznesti sa te culci seara fara sa ii spui (lui Dumnezeu): Cu Tine am biruit.
  • Dumnezeu este un Dumnezeu al Scripturii. Noi nu reusim de multe ori in viata pentru ca principiile noastre nu sunt ancorate in Biblie. Principiile noastre sunt dupa ureche. Nu veniti la Dumnezeu pe baza propriilor voastre pareri. Nu veniti la Dumnezeu cautand sa-L induiosati cu cuvintele voastre. Cand va rugati lui Dumnezeu luati cuvinte lui Dumnezeu: „Ai spus… Tu ai spus…” Luati cuvantul lui Dumnezeu si inarmati-va si luptati impotriva celui rau, plini de cuvantul lui Dumnezeu.

 

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: