Agnus Dei: Happy Second Anniversary – Doi ani bloguind pe WordPress

My message this evening, from WordPress: Happy Anniversary!

You registered on WordPress.com 2 years ago!

Thanks for flying with us. Keep up the good blogging!

lion and lamb blogAgnus Dei, two years ago, our family undertook a serious endeavor to blog and lift up the name of Christ. We chose the name Agnus Dei, which in Latin means ‘Lamb of God.’ Wow, two years and  2,650 posts later with 648,000 page hits, we just want to stop for a moment and praise the Lord for His faithfulness and for the blessings we get from doing this work of love, bringing forth and sharing by posting sermons, conferences, apologetics lectures and Bible study materials, occasional songs of praise and christian news items. Although we registered the blog on December 3rd, 2010, our first post did not get publicized until December 9th- a blog about the deity of Jesus Christ, titled: Who do you say that I am?

We want to sincerely thank you, our readers for your faithfulness and we are so encouraged to know that we have so many brothers and sisters out there, who likewise have a hunger and a thirst for the Word of God which drives you to read more, listen to more sermons and spend your free time endeavoring and striving to meditate on God’s word and to read materials from those saints who have gone before us. But ultimately, we want to give all praise and honor to  our God, the Father, His Son and our redeemer, our Lord Jesus Christ and the Holy Spirit for being with us and in us and guiding us through our journey to God’s kingdom.

We thought you might be interested and encouraged in seeing the different countries that have visited this blog. Here is the breakdown of unique visits by country- this counter only counts when a new visitor (computer) enters the blog and only counts that computer once and in the particular country they are accessing the blog from. It helps to let us know where our new visitors are coming from. So special thanks to Romania (our home country), who happens to have our largest readership base-

103,672 visitors Romaniavisitors 2 dec 2012
75,878 visitors USA
9,167 visitors Italy
8,432 visitor United Kingdom
7,740 visitors Spain
6,635 visitors Canada
6,437 visitors Moldova
6,391 visitors Germany
4.095 visitors Austria
4,070 visitors Belgium
3,403 visitors Australia
3,200 visitors Netherlands
3,108 visitors France
2,601 visitors India

Dumnezeu ne-a chemat pe toti la o lucrare, in Romani 10:14 scrie

14Dar cum vor chema pe Acela în care n’au crezut? Şi cum vor crede în Acela, despre care n’au auzit? Şi cum vor auzi despre El fără propovăduitor?

si in tot ce facem, ne-a indemnat prin Coloseni 3:17,23

17Şi orice faceţi, cu cuvîntul sau cu fapta, să faceţi totul în Numele Domnului Isus, şi mulţămiţi, prin El, lui Dumnezeu Tatăl.23 Orice faceți, lucrați din suflet – ca pentru Domnul, nu ca pentru oameni

Venim cu multumire inaintea lui Dumnezeu pentru doi ani binecuvantati in blogosfera. Doi ani in care Dumnezeu ne-a dat harul ca sa facem parte la o lucrare de a-L face pe El cunoscut oamenilor. Ne-am bucurat alaturi de voi, iubiti cititori, citind, ascultand si vizionand predici, conferinte, lecturi si discutii pe tema biblica, marturii impresionante a transformarii care numai Dumnezeu o poate face in viata omului si cantari, poezii, indemnuri, stiri, etc. Pentru toate sa fie glorificat singurul Dumnezeu care ne-a iubit si ne-a oferit jertfa Fiului Sau, Isus Hristos inspre mantuirea sufletelor noastre. Toata lauda si cinstea sa fie a Tatalui nostru, si al Fiului si al Duhului Sfant. Domnul sa ne ajute si in anul care vine!

Mai sus puteti sa vedeti cati vizitatori ‘unique’ adica de la  computere diferite am avut. Din Romania avem peste 103,000 de diferiti vizitatori. Dumnezeu sa binecuvanteze Romania; am invatat administrand acest blog ca Romanii iubesc cartea si citesc foarte mult. Din SUA avem peste 75,000 de vizitatori diferiti. Pe blog au fost rasfoite peste 648,000 de pagini cu predici (majoritatea), lecturi, conferinte, evenimente speciale, poezii si cantari (mai rar).

Vreau sa multumesc si unor persoane care sunt la fel de pline de dragoste ca si noi si in mod regulat contribuie cu anunturi de diferite evenimente, predici, cantari, stiri- Gabi Bogdan, Florica Dobre, Gabi Lupescu, Paul Ion si Bibi Danaila. Domnul sa ii binecuvanteze pe ei si pe altii care in mod ocazional contribuie cate ceva.

Related posts

19 comentarii (+add yours?)

 1. suceavaevanghelica
  dec. 03, 2012 @ 02:54:37

  La multi ani ! Am remarcat postarile tale si nu de putine ori le-am accesat interesat fiind de continutul lor.
  David

  • rodi
   dec. 03, 2012 @ 03:19:11

   David, iti multumesc frumos pentru atentia acordata. Stiu cata munca (si mai ales timp) cere administrarea unui blog si te apreciez si eu, mai ales ca ne tii la curent cu evenimente din orasul Suceava si stim cand trec pe la voi unii frati pastori pe care-i iubim mult. God bless you!

 2. Chris
  dec. 03, 2012 @ 11:18:18

  Your posts are an inspiration!

  • rodi
   dec. 03, 2012 @ 12:24:33

   thanks Chris, although I don’t comment as often as I should (I try to catch up on reading on my phone and it’s not very conducive to writing on the small screen :)), I read your posts too and they are very insightful and helpful. Thanks for your comment, I appreciate it!

 3. Ion Saidac
  dec. 03, 2012 @ 14:04:10

  Dumnezeu sa va rasplateasca , ma ” hranesc ” foarte mult de pe acest blog .
  From Austria. Ionut

  • rodi
   dec. 03, 2012 @ 14:11:28

   Pace si va multumim pentru comentariu. Desi nu ne cunoastem cititorii, ne iubim fratii si surorile din toata diaspora si bineinteles ca din Romania si cred ca cea mai mare incurajare si zidire pentru noi a fost sa vedem cati frati avem in toata lumea care se lupta ca si noi sa traiasca o viata productiva, mereu incurajandu-ne unii pe altii. Intr-o zi ne vom intalni si ne vom cunoaste cu toti. Pana atunci Domnul sa puna in noi o dorinta arzatoare pentru a-I cauta prezenta Sa in cuvant, cantare, rugaciune si in partasie cu semenii nostri. Domnul sa va binecuvanteze!

 4. gabi
  dec. 04, 2012 @ 23:58:58

  I think I spend more time on your blog than any other blog, tv station or youtube….
  You are doing an excellent job. Thank you

  • rodi
   dec. 05, 2012 @ 00:04:21

   Thanks for saying that, and thanks for unselfishly contributing so much to the blog! Rasplata va fi a ta pentru tot ce ai contribuit!

 5. Florin Ianovici
  dec. 31, 2013 @ 08:42:47

  Multumesc lui Dumnezeu pentru slujirea dvs din 2013! El sa va rasplateasca cu sanatate, viata vesnica si blesug de har. Un 2014 plin de Hristos!

  • rodi
   dec. 31, 2013 @ 10:24:48

   Frate Ianovici,
   va multumim din toata inima pentru ca v-ati luat din timpul dumneavoastra ca sa ne scrieti aceste MARI si pretioase cuvinte de incurajare. Mai mult, multumim Domnului pentru slujirea dumneavostra si devotamentul si ravna pe care-o aveti fata de Evanghelia Domnului nostru si suntem bucurosi pentru faptul ca putem sa va ascultam predicile in mod regulat si sa ne zidim prin ele. Dumnezeu sa va dea sanatate, putere si ungerea Sa divina in continuare! Ne rugam pentru dumneavoastra de cate ori va ascultam! Filipeni 1:3 Dumnezeu sa va binecuvanteze familia, si lucrarea in 2014 si toata viata!
   Rodica si Avram

 6. Ioan Burca
  sept. 14, 2014 @ 00:28:22

  Multumim DOMNULUI si dumneavoastra pentru munca pe care o depuneti in a raspandi Cuvantul Lui DUMNEZEU, Lucrarea Lui pe Pamant si minunile Lui savarsite printre noi oamenii! DUMNEZEU, TATAL DOMNULUI nostru ISUS HRISTOS sa va ajute sa continuati aceasta lucrare cu aceeasi ravna si va veti intalni cu rezultatele aici sau in Cer! Cu toata dragostea in HRISTOS DOMNUL, Ioan Burca.

  • rodi
   sept. 14, 2014 @ 17:33:05

   Frate Burca, va multumim din toata inima pentru apreciere, in special cand va stim lucrarea dvs.! Si noi va pretuim si va apreciem munca dvs. si colaborarea cu dvs, pentru a intari Biserica lui Hristos de pretutindeni. Dumnezeu sa ne ajute sa-I slujim cu credinciosie pana la capat! Si EL sa va binecuvanteze slujirea si familia !!

 7. aurelgh
  iun. 04, 2015 @ 05:06:12

  Mă bucur de lucrarea pe care o faceţi prin intermediul acestui blog şi mă rog ca Domnul să-i binecuvânteze pe toţi cei ce ajung să-l acceseze. „…voi, dar, întăriţi-vă şi nu lăsaţi să vă slăbească mâinile, căci faptele voastre vor avea o răsplată.” (2 Cron. 15:7)
  Maranata! Domnul nostru vine!
  fr. Aurel Gheorghe
  (Vă rog să-mi trimiteţi o adresă de e-mail, pt. un mesaj personal. Adresa mea: aurelgh@yahoo.com)

  • rodi
   iun. 04, 2015 @ 11:19:16

   multumim mult pentru apreciere, inseamna mult pentru noi si la fel va apreciem si noi de mult de cand v-am descoperit predicile si blogul dvs. O sa va trimita Avram un email mai tarziu, cand revine. Dumnezeu sa va binecuvanteze lucrarea unica! Multumim Domnului pentru ea!!!

 8. Geanina Butaru
  oct. 20, 2015 @ 06:18:14

  EU APRECIEZ FOARTE MULT ACEST BLOG SI ZILNIC URMARESC DAR NU STIU CE SE INTAMPLA CA E CATEVA ZILE CHIAR NIMIC NU MAI PRIMESC,M AM ABONAT DIN NOU SI CU TOATE ACESTEA NU PRIMESC NIMIC,VA ROG MACAR SA MI RASPUNDETI SA STIU DE CE,VA MULTUMESC

  • Avram
   oct. 25, 2015 @ 21:53:18

   Geanina,
   nu s-a intamplat nimic cu abonamentul tau. Totul este in regula. Am decis doar sa facem o pauza. Acesta este motivul pentru care nu ai mai primit postari de pe acest blog. Roaga-te ca Dumnezeu sa ne de-a in continuare putere si sa ne intareasca pentru ca sa fim o unealta folositoare in mainile Lui. Thank you, and God bless you!
   De la Avram
   Avram si Rodica, Agnus Dei

 9. Geanina Butaru
  oct. 26, 2015 @ 03:25:48

  CHIAR O SA MA ROG,PENTRU CA MIE IMI LIPSESC POSTARILE VOASTRE,MULTUMESC CA MI ATI RASPUNS,FITI BINECUVANTATI!

  • rodi
   nov. 03, 2015 @ 11:44:21

   Draga Geanina,
   te apreciez si eu pentru ce postezi pe Facebook si multumesc pentru incurajare si rugaciunile dvs. Domnul sa va binecuvanteze! Dumnezeu, in mila Sa, mi-a luat durerile de cap si de ochi pentru care m-am oprit brusc din activitatea blogului nostru. El sa ne ajute in continuare sa facem lucrarea pe care El ne-a incredintat-o!

 10. Geanina Butaru
  oct. 26, 2015 @ 04:41:45

  O SA MA ROG,MIE IMI LIPSESC POSTARILE VOASTRE,MULTUMESC DE RASPUNS

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: