Alin si Emima Timofte canta impreuna cu Biserica Betel Bucuresti la seara tineretului

PAGINA FLorin Ianovici PREDICI aici

PAGINA Vladimir Pustan PREDICI aici

Ce frumusete cand se canta cu toata biserica! Cantarea este cantata la Biserica fr. Florin Ianovici. Minunat e Dumnezeu. nu numai ne mantuie, dar si ne da voci frumoase prin care sa Il slavim pe El. Video de la Paul Ion- inventivstudio·

Lasă mila Ta să cadă

Alin & Emima Timofte & Alex Tașcu

El este Domn în ceruri

Vrei sa fi mantuit?

Postari asemanatoare

2 comentarii (+add yours?)

 1. valerica cesarina jelescu
  oct. 31, 2013 @ 08:00:29

  va ascult cantecele si nu pot decat sa va spun Dumnezeu sa va aibe in grija,nu conteaza cine sunt cine sunteti unul este sus si daca avem puterea sa ne uitam in sus spunind ,of doamne ,atunci sigur nu vom face rau privind in jos si printre semeni nostri,,nu stiu de ce va scriu poate nici nu imi citeste nimeni randurile dar daca da vreau sa stiti doar atat ca va ascult si imi place ce si cum cantati,,sa va de-a Dumnezeu sanatate.

  • rodi
   oct. 31, 2013 @ 09:29:27

   Draga Valerica,
   prin modul internetului, dealungul timpului, aceasta postare va fi vizionata de sute sau poate chiar mii de ori. Si prin binecuvantarea ta rostita aici vei deveni o binecuvantare pentru altii cand iti vor citi comentariul tau. Dumnezeu sa te binecuvanteze ca nu esti zgarcita cu dragostea ta, ci o impartasesti cu fratii si surorile tale. Domnul sa te binecuvanteze si sa te foloseasca ca sa continui sa fi un model de dragostea Lui!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: