Florin Ianovici – Steaua lui Iacov si alegerile noastre

Florin Ianovici - Lucrarea Duhului Sfint2

PAGINA Florin Ianovici PREDICI aici

~~~E buna steaua, e farama Lui de mila. Dar, sa nu ramaneti la o stea. In viata va trebui sa alegi nu steaua, ci lumina. Daca te-a adus cineva la biserica, gata, si-a facut rolul pentru, paharul ti-a adus apa. Nu va legati de oameni, indiferent ca sunt stele, ci legati-va de Dumnezeu. Nu va legati de lucruri. Nu va legati de obiceiuri. Legati-va de Isus si de Dumnezeu. Va fi bine in viata.

~~~Steaua se numeste steaua lui Iacob, ca sa iti aduci aminte de cine ai fost. Sa nu uiti niciodata legamantul care Dumnezeu l-a facut Dumnezeu cu noi. Sa iti aduci aminte cine ai fost si cine esti, niste pierduti scapati de Dumnezeu. Nu mai sunteti Iacov, sunteti Israel. Dar exista un avertisment: Nu cumva sa fi fost Israel si sa fi devenit Iacov.

~~~Ne spune Dumnezeu ca este o stea din rasarit. Dumnezeu se uita de la rasarit la apus. Mai e putin si Dumnezeu vine. Din cat a mai ramas, nu mai este mult.

~~~Nu va lasati dezamagiti de imprejurari. Uitati-va cine e acolo? Imparatul. Sa te duci acolo unde e imparatul. N-are importanta cum arata exteriorul, n-are importanta in ce loc, n-are importanta ce pierdere. Daca il gasesti acolo pe imparatul, te inchini si spui: Aleluia, L-am gasit pe Imparatul. In momentul cand experienta ta, cunostinta ta iti spune negresit, aici e locul. Urmati lumina. Fiti o lumina pe pamantul acesta si faceti ceia ce Dumnezeu a menit sa faceti cu viata voastra.

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: