Gabi Zagrean – Ceea ce face farmecul unui om este bunătatea lui – cu Speranta la Biserica Happy Valley Phoenix 2013


Predica Pastorului Gabi Zagrean incepe la minutul 63 (1:03:00). TEXT Proverbe 19:22

Ceeace face farmecul unui om este bunătatea lui

E foarte dificil de trait, de practicat, dar nu imposibil.Daca mi-ati fi cerut si daca eu ar trebui sa vorbesc despre rautate, nu-mi era greu, pentru ca zilnic suntem influentati si ne izbim mereu si mereu de aceasta forta de exprimare  care este rautatea, la fiecare pas. Si daca reusim, si cred ca reusim sa fim si sinceri, rautatea mi-a batut si mie la poarta si la casa mea de multe ori. Si uneori, prin neveghere a si intrat si-n casa mea si-n viata mea. Asa ca, imi este asa la indemana sa vorbesc mai usor si mai bine despre rautate. Dar, am ales in aceasta seara sa vorbesc despre aceasta roada, despre aceasta virtute exceptionala, care este bunatatea.

Venind si calatorind prin America, le-am tot promis la cei din Speranta, ‘Sa stiti ca in orele astea 6-7 pe drum o sa fac o predica si o sa intitulez asa ‘Fii mai bun.’ Si inspirat de o cantare pe care o canta ei ‘Buna sara, oameni buni’, care de fiecare data cand am auzit-o aproape seara de seara, mi-a stranit inima mea sa intreb, ‘Sunt eu un om bun?’ Si apoi si fratele Vaduva are o cantare exact pe fraza asta ‘Fii mai bun, crestine bun’. Dragii mei, cred ca tuturora ne este dor de oameni buni. As vrea sa va intreb in seara asta: Cand v-ati intalnit ultima data cu un om bun? Cu adevarat un om bun? Vedeti, problema asta, vreau sa stam fata in fata cu ea in seara asta. Sunt mai multe lucruri care se spun de noi, in general si auzim, ‘Ba, omul asta face multe prostii si multe prostii. Dar, are o inima foarte buna.’ Greu sa asociezi problema asta, desi am o anumita

[vimeo https://vimeo.com/81365255]

Un comentariu (+add yours?)

  1. gratianmoza
    nov. 07, 2015 @ 04:59:38

    am ascultat 15 minute si mai apoi in diagonal: nu vosrbeste despre bunatate.
    de fapt a zis de la inceput ca I-ar fi usor sa vorbeasca despre rautate: si face ceea ce-i este mai usor. Cu siguranta e un om bun!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: