O scrisoare primita de la Pastorul Saeed Abedini – cetatean american incarcerat in Iran

photo from http://www.theusreport.com/the-us-report/tag/pastor-saeed-abedini

READ LETTER IN ENGLISH here – Assemblies of God has posted the letter that Pastor Saeed Abedini has sent to his wife here. –http://ag.org/top/downloads/Abedini_Letter.pdf and read the article in english here – Please Pray for US Pastor Saeed Abedini, held in Iran since July 2012

Cand am auzit ca la Craciun au fost puse la mese tacamuri de Craciun la scaune goale ca un semn de aducere aminte a incarcerarii mele si a celor care sunt inchisi pentru Christos, mi s-au umplut ochii de lacrimi de bucurie. Am avut ocazia ca sa pot  impartasi aceasta cu alti prizonieri din inchisoare, si ei au fost socati de dragostea si suportul pe care noi crestinii il avem unii pentru altii in Isus. Le-am spus atunci cum in Biblie suntem toti considerati ca frati si surori (indiferent de rasa, culoare sau nationalitate) si ca noi trebuie sa suferim unii cu altii. Aceasta vine de la Domnul nostru.

Cuvantul lui Dumnezeu ne spune ca atunci cand suntem persecutati pentru credinta noastra, noi trebuie sa ne bucuram. Cand ma gandesc ca toate aceste incercari si persecutii sunt inregistrate pentru mine in ceruri, mi se umple inima de o bucurie de nedescris.

Biblia ne spune ca Bucuria in Domnul este taria noastra. Fara bucuria in Domnul noi nu putem trai. Este aceasta bucurie din viata noastra care ne da putere sa mergem inainte. Fara putere, noi nu putem continua lucrarea Domnului si fara bucurie, nu avem putere.

Eu am vrut intotdeauna ca Dumnezeu sa ma faca un om evlavios. Nu mi-am dat seama pana aici ca pentru a ajunge  oameni evlaviosi noi trebuie sa devenim ca si otelul calit sub presiune. Este un proces greu de cald si de rece pana se  obtine otelul. Procesul din viata mea pe care il traiesc astazi este ca intr-o zi mi se spune ca voi fi eliberat pe cautiune ca sa pot sa-mi vad familia si copiii de Craciun (toate au fost minciuni) iar in ziua urmatoare mi se spune ca voi fi spanzurat pentru credinta mea in Isus. Intr-o zi am dureri intense dupa bataile pe care le primesc la interogatii, iar in ziua urmatoare ei se poarta frumos cu tine si-ti ofera dulciuri. Aceste calde si reci nu pot sa te faca decat un om de otel care te poate face sa mergi inainte pentru inaintarea Imparatiei Sale.

Cand timp de 120 de zile esti pus sa dormi intr-o camera cu o lumina puternica care sta aprinsa continuu si care nu mai separa ziua de noapte si cand nu poti vedea lumina adevarata a soarelui decat cateva minute pe saptamana, atunci este momentul cand ai devenit manopera Sa si poti fi un vas care sa duca Imparatia Sa intr-un loc de intunerec unde sa poti sa impartasesti Evanghelia Pacii si a Vietii la o lume care moare. Si aici este locul unde inveti ca poti sa-ti iubesti vrasmasii cu toata inima ta.

Astept cu nerabdare ziua cand pot sa va vad pe toti aceia care ma sprijina prin rugaciuni si sa va pot imbratisa in bratele mele. Va multumesc pentru dragostea pe care mi-ati aratat-o.

Ce este in noi este mai tare decat ce este in lume si a biruit lumea.

Pastor Saeed Abedini, in lanturi pentru Domnul nostru Isus Christos

– traducere de A.C. –

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: